teşekkr ederm canım:kedi:bence güzel olmuş
cok şanslıymışsın tatlım ya ben daha önce orielle açma işlemi yaşamış biri olarak imrendim dediklerine resmen süpürge teli gibi olmuştu kaskatı cansız dolaşıkkafamçokkarıştıben de siyahtan döndüm ama ben orielle açtırdım ve sonuca ben de kuaförümde çok şaşırdı normalde çok cansız ve ince telli saçlara sahip olmama rağmen hiç yıpratmadı oriel saçımı açılmadan önce nasılsa öyle kaldı
bol bol bakım uygula canım saçlarına ki kendine gelsin doğal yağlardan falan yararlan maske yap ama kendi haline bırakma sakın:teselli:ya benımkı odun gıbı oldu anca sac kremıyle acıyorum sacımı parmaklarım bıle arasına gırmıo saclarımın
canım sagol acıklaman için ama orial den baska ne ile açılacak boya siliciler kusturucular da berbat diyolar bilmiyorum yaniii yıpranırsa çook kötü olur zaten kestire kestire kalmadı ya canım napsam acaba evde bir tüp siyah bir tüp patlıcan moru karıstırsam kendim yapsam degişiklik olur belki biraz mor mavi olur hafif sence canım napayım çook tşk cvp için çook güzel oluyoo bilgi alışverişi burdan ...ayrıca siyahtan acanlarda nasıl actırıyoo yanmadı diyooo benim saçım ince telli ve az zatennn denemesen actırmayı daha iyi olur viyole siyah yaparım belki evde kendim o olur mu acaba canımmmm.....Çok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:a.s.
tatlım ben 140 açtrdımsophic canım kaça mal oldu siyah saçı silici ile açtırıp farklı renge dönüşmesi...?
bana 200 tl dedilerde merak ettim ...
ya da siyahtan dönen diğer arkadaşlar ?
bence yapma tatlım akmasını bekle dicem ama 7-8 ayda bile anca 5-6 parmak gelir diplerin değişlk istiosan kuaföre teslim et kendini ama araştr orielsiz işlem yapablcek bi yer olsun:1hug:viyole siyah olur mu bari kızlar zaten mavi siyah saçım viyole siyah 2.10 muş tutar mı mavi siyah saçın üstüne hemen hemen aynı tonlar cvp lütfennnn???:uhm:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?