Saç Rengi ve Saç Boyama Siyahtan Kızıl'a geçtim(Resimli)

Monica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
5.124
228
yaklaşık 5 yıldır saçımı koyu kahve boyuyordum zamanla simsiyah oldu tabii artık bu renkten sıkıldığım için kızıl yapmaya karar verdim. saçıma kusturma işlemi yapıldı kuaförde. üzerine de istediğim renk boyandı tam istediğim renge ulaşamadım birinci boyamada ama saçımda yıpranma hiçbirşey olmadı 1 ay sonra tekrar boyayacağız.

Son düzenleme:
Cok guzel olmuş. Teniniz beyaz mı? Ben buğday tenliyim, bal köpüğü deneyeceğim. Kızıl düşünüyorum ileriki zamanlarda. Olur mu olmaz mı bilemedim. Ondan soruyorum.

Cok guzel olmuş. Teniniz beyaz mı? Ben buğday tenliyim, bal köpüğü deneyeceğim. Kızıl düşünüyorum ileriki zamanlarda. Olur mu olmaz mı bilemedim. Ondan soruyorum.

açık buğday tenliyim ben herkes çok yakıştırdı şimdiye kadar beğenmeyen çıkmadı :) ben boyamadan önce bi erkek arkadaşın fikrini almıştım bana dediği şu: senin yüz hatlarına çok yakışacak gözler ve dudaklar iri benim biraz neden öyle dediğini hala bilmiyorum. kaş uyumu da önemli kaşlarınızı da uygun bi renge boyarsanız çok güzel durabilir

yaklaşık 5 yıldır saçımı koyu kahve boyuyordum zamanla simsiyah oldu tabii artık bu renkten sıkıldığım için kızıl yapmaya karar verdim. saçıma kusturma işlemi yapıldı kuaförde. üzerine de istediğim renk boyandı tam istediğim renge ulaşamadım birinci boyamada ama saçımda yıpranma hiçbirşey olmadı 1 ay sonra tekrar boyayacağız. ben yurtdışında olduğum için profesyonel alman saç boyası kullanıldı. bu yaz bende kızılım:21: kızıllara selam:KK15:
Ayyy kızıl kızıl en sevdiğim renk 6 senedir vazgeçemediğim harika olmuş saçlarınn

Ayyy kızıl kızıl en sevdiğim renk 6 senedir vazgeçemediğim harika olmuş saçlarınn

teşekkürler. kızılın güzel bi yanı daha var benim için. fotoğraf çekinmeyi sevmeyen yoktur herhalde. efektle rengi değişebilen saçlarım var artık. kızıl ve bakırın her tonuna dönüşebiliyorum efektlerle:-)ama siyah öyle miydi?:KK35:

canım mükemmellll ötesi olmus ya sac rengin harika bayıldımmmmm.kızıl sevmem normalde nasıl özendim ya hic de yıpranmamıs negüzel parlıyor sacların bakım olarak ne uyguluyorsun?

Cok hos duruyor gercekten kizili tasimis sacin:)
Cok begendimm
Ama mat duruyor sanki bi de daha parlak durmasi icin biseyler yaparsan on numara olurr:)

canım mükemmellll ötesi olmus ya sac rengin harika bayıldımmmmm.kızıl sevmem normalde nasıl özendim ya hic de yıpranmamıs negüzel parlıyor sacların bakım olarak ne uyguluyorsun?

Beğenmene sevindim tskler :)
Bakım kremi ve keratin maskesi kullaniyorum

X