siyahtoka nın güncesi

tatlım pişi, bir çeşit hamur kızartması ama hamur kızarınca şişiyor ve içi boş oluyor
genelde un, su ve tuzdan müteşekkil ama bnm annem onu un, yoğurt, yumurta ve azıcık tuzla yapıyor
daha besleyici ve lezzetli olmakla beraber (ki ben arasına peynir koyarak ya da bal sürerek yiyorum cok da severim ayrıca:56:) yağlı ve bol kalorili artı kızartma olması nedeniyle bu aralar popülerliğini azıcık olsun yitirmiş bulunmakta
sen de zayıflayınca ipin ucunu kaçırayım deme sakın, şişko oluverirsin Allah korusun:nazar:
bu arada internetten araştırmışsın da araştırmadan önce bize sor bak biz sana ballandıra ballandıra nasıl anlatıyoruz:9:

ha ballandır ballandırda pazar günü anneeeee been pişi diye bişey oldugunu yeni öğrendi. hadi size yapayım dıye sabah sabah kendimi heder edeyim. kızarmış hamur işte allah allah. canım çekti zaten. :20: ama yemem yani. pembepalto bana tulumbacı dedi, hedefini değiştirdiğinden beri saldın dedi. utandım. salmak falan yok artık.

pişide neymiş dedim kedni kednime ve baktım internetten. ah bu int ne güzel şey ya. herseyı tak kouyor önüne. biz çok sanslıyız valla.
neyse öğrendim kiii pişi çok güzel birşeymiş. bende istiyorum. :)) valla canım tebrık ederim seni. pişi hüpletmediğin için.
zayıflıym , korumada bitsin. neler yicem neler. ay ben bundan yaparım nişanlıma çok güzelmiş. eskiden arkadaşımın annesi hamur kızartırdı. giderdik fırına ekmek hamuru alırdık. annem hiç yapmaz. en son halam ya geçen sene yada önceki sene yapmıstı. alman usulu bi hamur, üzerine tozşeker. :)
üzerine tozşeker ha? farklı bir şeymiş ilk defa duydum
bnm bildiğim doughnut (doğnat diye okunuyor Amerikalılar donut diyor) var bir İngiliz tatlı hamuru içine reçel enjekte edilmiş üzeri şekerle bezenmiş çok da lezzetlidir ama kalorisi de tavandadır yaniii
ben pişiyi tatlandırmak için balla yemeyi tercih ediyorum (ediyordum daha doğrusu
:9:)

ha ballandır ballandırda pazar günü anneeeee been pişi diye bişey oldugunu yeni öğrendi. hadi size yapayım dıye sabah sabah kendimi heder edeyim. kızarmış hamur işte allah allah. canım çekti zaten. :20: ama yemem yani. pembepalto bana tulumbacı dedi, hedefini değiştirdiğinden beri saldın dedi. utandım. salmak falan yok artık.
ayyyyy kıyamam cnm bnm
yaaa ben anlatırken ballandırdım ama hiç cnm çekmedi (çok severim halbuki) kusura bakma bitanem kıyamam ben sana
salmadın biliyorum ben sen bakma pembişe...

Haftasonları hep zor geçiyor, dün misafir vardı hem kahvaltıya hem yemeğe bugünde eşim hadi yap bişeyler dedi. yaptık eee yemeden de olmuyor. Bir de gecenin bir vaktinde tatlı krizine giren eşim benide bu cazibeye sürükledi sonunda Ama ben en azından küçük bir kekle sonlandırdım. Sokucam onu da diyete ama 63 lük adamın neresini zayıflatayım.

Haftasonları hep zor geçiyor, dün misafir vardı hem kahvaltıya hem yemeğe bugünde eşim hadi yap bişeyler dedi. yaptık eee yemeden de olmuyor. Bir de gecenin bir vaktinde tatlı krizine giren eşim benide bu cazibeye sürükledi sonunda Ama ben en azından küçük bir kekle sonlandırdım. Sokucam onu da diyete ama 63 lük adamın neresini zayıflatayım.

ayyy kuzum kıyamam sana
sen yine de dikkat et elinden geldiğince
yarın daha sağlıklı bir şekilde devam edersin diyetine
üzülme başaracgız hep birlikte
sevgiler...:16:

Back
X