Gerci adamın bizden kısa olma ihtimali azalıyor. Her türlü taliplere daha açığım bak bu güzel.Boy konusunda mı amaaaannnnn boşvercücük boyuma söylenen her lafı iltifat sayarım
Küsmüş birileri galibaBen yorum yapmayacağım tantanis.
Sonra ihale bana kalıyor.
Ortalık karıştırıyormuşum ben.
Ay onlar da sarı be.Biz rizeliyiz 180 aşağı erkek pek olmaz bizde kızlar tavsiye ederim kısa kadında pek bulunmaz oda ayrı
Kim küstürdü seni kıyamamBen yorum yapmayacağım tantanis.
Sonra ihale bana kalıyor.
Ortalık karıştırıyormuşum ben.
Biz sarı değilizAy onlar da sarı be.
170 orta boy sayılır aslında, 180 ve üzeri olursa uzun diyebiliriz, ben bodur statüsüne giriyorum, 150'liyle sanırım sizler arasında cep boy tek kadın benimSizde başlamayın geçen bdv de bir konu vardı 170 75 adamlara uzun diyorlardıulen ben 170 im adam nasıl uzun olsun kocamda 185 kusura bakmasın kimsecikler
Evet Roma'yı da ben yaktım.
Geldim grubunuzun terbiyesini bozdum.Edepsizim ben.
Ay ben bayılıyorum o boylara şişkoda olduğumdan kucaklıyorum öyle kısa arkadaşlarımı öyle öpüyorum hizzalayıp müdürümm170 orta boy sayılır aslında, 180 ve üzeri olursa uzun diyebiliriz, ben bodur statüsüne giriyorum, 150'liyle sanırım sizler arasında cep boy tek kadın benim
Arada bir bana gelsenize, mutfak dolaplarından birşey alırken kızımla eşime seslenmekten sıkıldım
170 orta boy sayılır aslında, 180 ve üzeri olursa uzun diyebiliriz, ben bodur statüsüne giriyorum, 150'liyle sanırım sizler arasında cep boy tek kadın benim
Arada bir bana gelsenize, mutfak dolaplarından birşey alırken kızımla eşime seslenmekten sıkıldım
O zaman bana o fotoyu özelden at acamadım ben. Kusur kalmıyım.Herkeşler gördü kocamı sendenmi saklicam
Çok teşekkür ederim NameciğimAllah mutluluğunu daim etsin hep musmutlu ol
Hahahahahha benim kızda beni kucaklıyor öperken, minnak annem benim deyip yapışır hemenAy ben bayılıyorum o boylara şişkoda olduğumdan kucaklıyorum öyle kısa arkadaşlarımı öyle öpüyorum hizzalayıp müdürümm
Hahahahahha benim kızda beni kucaklıyor öperken, minnak annem benim deyip yapışır hemen
HanimKelesimiGetir sandalye tepesinden hiç inemiyorum ki
Bende görmedimHerkeşler gördü kocamı sendenmi saklicam
Geçen bende sandalye ile almadım tencereye uzandım dolaptan, kapak tam alnımın ortasına düştü, yıldızları saydım yeminleMüdürüm bende 1.61 boydayım dolaplar içş n sandalye kurtarıyor
Ev sevdiğimmm
Canım konum var eskiden nişanlanınca atmıştım orda görebilirsin herifimiBende görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?