Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Sizde başlamayın geçen bdv de bir konu vardı 170 75 adamlara uzun diyorlardı ulen ben 170 im adam nasıl uzun olsun kocamda 185 kusura bakmasın kimsecikler
170 orta boy sayılır aslında, 180 ve üzeri olursa uzun diyebiliriz, ben bodur statüsüne giriyorum, 150'liyle sanırım sizler arasında cep boy tek kadın benim

Arada bir bana gelsenize, mutfak dolaplarından birşey alırken kızımla eşime seslenmekten sıkıldım

Ay ben bayılıyorum o boylara şişkoda olduğumdan kucaklıyorum öyle kısa arkadaşlarımı öyle öpüyorum hizzalayıp müdürümm

Müdürüm bende 1.61 boydayım dolaplar içş n sandalye kurtarıyor

Ay ben bayılıyorum o boylara şişkoda olduğumdan kucaklıyorum öyle kısa arkadaşlarımı öyle öpüyorum hizzalayıp müdürümm
Hahahahahha benim kızda beni kucaklıyor öperken, minnak annem benim deyip yapışır hemen
HanimKelesimiGetir sandalye tepesinden hiç inemiyorum ki

Müdürüm bende 1.61 boydayım dolaplar içş n sandalye kurtarıyor
Geçen bende sandalye ile almadım tencereye uzandım dolaptan, kapak tam alnımın ortasına düştü, yıldızları saydım yeminle Burnumun direği bile sızlıyor
20 gün olmuştur, hala ağrıyor
Buz falan hak getire..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…