Merhaba sevgili ablalarım(evet en çıtır minnoşunuz benim)
Sürekli konu dışından uçtuğumuzu fark etmiş olduğumdan açıyorum bu sayfayı. Baktiniz konu kayıyor, geliverin buraya kıymasınMune bize
Ben etiketliyorum aklıma gelenleri siz de etiketleyin gelmek isteyenler buyursunn
HanimKelesimiGetir Alys Chess @bilinmeyenfx nameaver marilyn monroe in vino veritas S shot kavun kokusu deynepnaz
Hosgeldinn.Geldim geldimmmmm
Hosgeldinn.
Abla sakin o gereksiz mutfak tartisindan almayın 2 ay sonra anne usulü bardak ölçüsüne dönüyor iş
Kendi adına konuş, ben konu dışından bir kere banlandım bugüne kadar. Forum kurallarına saygılı, ağırbaşlı, vakur, sokakta hanımefendi mutfakta aşçı bir insanım ben.Sürekli konu dışından uçtuğumuzu fark etmiş olduğumdan açıyorum bu sayfayı.
O zaman sen gelme.Kendi adına konuş, ben konu dışından bir kere banlandım bugüne kadar. Forum kurallarına saygılı, ağırbaşlı, vakur, sokakta hanımefendi mutfakta aşçı bir insanım ben.
O zaman sen gelme.Ben iki kere banlandim biri geyikti. Ablalarimi düşündüğümden şeyettiydim. Çünkü çok tatlı bir kızım ben.
fotondan belli
Ya bi' yürü git.O zaman sen gelme.Ben iki kere banlandim biri geyikti. Ablalarimi düşündüğümden şeyettiydim. Çünkü çok tatlı bir kızım ben.
Ok.
Üff karışık karışık devam ettimİyidir beybiliboy senden naber?
Naptın haftasonu?
Üff karışık karışık devam ettim
Bi' de feci sıcaktı sep
Yine mi herifco bulmuş bu?He yaw burda millet denize giriyordu dün. Hem de foçada.
Ben de amele yanığı oldum azcık.
Buluştun mu herifle?
Kıskandım. Neyse sen bana İzmirli yakışıklı paralı herifcan bulcan zaten. Rahatladım bunu düşününce.Kıskandın mı bebişim
Yok ayol hangi ara buluşacağım...He yaw burda millet denize giriyordu dün. Hem de foçada.
Ben de amele yanığı oldum azcık.
Buluştun mu herifle?
Yine mi derkenYine mi herifco bulmuş bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?