TeşekkürlerGün bitmeden anneler gününü kutluyorum
Güle güleBiri beni kovsun siteden ya.
Macun yok, koca yok. Çalışmam gereken bir sınav ve ödev var. Püf.
Teşekkürler nameaverTeşekkürler
Seninde kutlu olsun :)
Pek işe yaramamış hala burda olduğuna göreO oklava korkuttu ama.
Valla en fazla mideni bozarsınOlabilir mi öyle bişey ya? Her zaman yediğim şey, bugün abarttım sadece.
Pohunu çıkarmışsındır kesin. Mide azıcık sindirsin rahatlarsın.Olabilir mi öyle bişey ya? Her zaman yediğim şey, bugün abarttım sadece.
Adet dönemin mi yakınPohunu çıkarmışsındır kesin. Mide azıcık sindirsin rahatlarsın.
Ya ben bu ara aşırı gerginim önüme gelenle kavgaya tutuşasım var. Şu ahtapot konusunda son mesajı yazan hatuna dalacaktım ban yemek istemedim.
20 gunde bi adet oluyorum valla son bir kaç yumurtalarım da kafayı yedi. Etkiler mi kiAdet dönemin mi yakın
Etkiler20 gunde bi adet oluyorum valla son bir kaç yumurtalarım da kafayı yedi. Etkiler mi ki
Valla en fazla mideni bozarsın
Pohunu çıkarmışsındır kesin. Mide azıcık sindirsin rahatlarsın.
Ya ben bu ara aşırı gerginim önüme gelenle kavgaya tutuşasım var. Şu ahtapot konusunda son mesajı yazan hatuna dalacaktım ban yemek istemedim.
Eğer yatmıyacaksan hemen iki tane patates haşla ye toparlarsınBozdum galiba, mokunu çıkardım cidden.
Ben dalıyorum şimdi ona.
Insanligi yok etme isteği uyanıyor içimde. Bi başlıkta kadının biri sen artık yazma herkesi geriyorsun dedi. Bi KİB yapsalar uçacam korkuma bir şey yazamadım artık.Etkiler
Kimseye çatma
Gerginliğinden evdeki aletlerde etkileniyor
Dal harbi sinir oldum. Kendisi böcek görse ay eziiiğğnn şunuuğğ diye çığırangillerdendir kesin.Bozdum galiba, mokunu çıkardım cidden.
Ben dalıyorum şimdi ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?