Seni SeviyoreEe ulaştın mı yoo hala online olduğun dakika gözüküyor.
S shotladyamore Brunella
Telefondan giriyorum, çok kasıyor harflere bastım çıkmamış. Allahtan gördüm de hemen düzenledim çok da utandım o kelimeden nefret ederim.
Name nin mesajına karşılık "kocamla ilgileniyorum" yazmak isterken klavye şansa bak ki k,o,c harflerini basmamış.
Hemen düzenledim mesajı öyle işte utandım ama çok.a
Eneeeeee kıyamam sana ahahahahahaS shotladyamore Brunella
Telefondan giriyorum, çok kasıyor harflere bastım çıkmamış. Allahtan gördüm de hemen düzenledim çok da utandım o kelimeden nefret ederim.
Name nin mesajına karşılık "kocamla ilgileniyorum" yazmak isterken klavye şansa bak ki k,o,c harflerini basmamış.
İyi değilim bugün vallaEneeeeee kıyamam sana ahahahahaha
Kaza kursunudur olur bebegim takma kafana
Bizden zarar gelmez de sen çevrenden kimseyle çok yazışma bugün bebegim, önemli işin varsa bi uyu uyan sabah halledersin. Üçüncü bi klavye azizliginde sonunu iyi görmüyorumİyi değilim bugün valla
Bencede usulca elimdeki telefonu bırakıyorum dostum merak etmeBizden zarar gelmez de sen çevrenden kimseyle çok yazışma bugün bebegim, önemli işin varsa bi uyu uyan sabah halledersin. Üçüncü bi klavye azizliginde sonunu iyi görmüyorum
Sep le Mar maphus damlarında boncuktan kuş yapıyolar bize
S shotladyamore Brunella
Sep hanım otelin roofunda beyiyle keyif yapıyordur şinciSep le Mar maphus damlarında boncuktan kuş yapıyolar bize
Seni seviyorumya denas çok tatlısın yaaa
Tamam kapattık konuyu
Bizde seni seviyoruz dedik dimiSeni seviyorum
Ben de demin profiline girince gördüm denas yazmıs bile bile banlattın kendini di mi tatile gitcen demis ya.Sep hanım otelin roofunda beyiyle keyif yapıyordur şinci
Şaşkınlıktan yazamadım gördüğüme inanamadım yeni geldim kendimeBizde seni seviyoruz dedik dimi
Bi daha dersem
Ena bende etiket çıkmıyor.Ben de demin profiline girince gördüm denas yazmıs bile bile banlattın kendini di mi tatile gitcen demis ya.
Keyfin bol olsun @Sephoraa , enişte beye de sana da selamlar. Güzel tatiller olsun, aşk tazeleyin
Bende de çıkmıyo aslında yazarken. Ama gönderince çıkıyo böyle.Ena bende etiket çıkmıyor.
Neyse çok uğraşmıyım.bugün mallık üstümde sep yazarım bahar çıkar etikete haydi hoooopppaaBende de çıkmıyo aslında yazarken. Ama gönderince çıkıyo böyle.
Eneeeem gelir buraları komple ateşe verir gider parmagına hakim ol yavrumNeyse çok uğraşmıyım.bugün mallık üstümde sep yazarım bahar çıkar etikete haydi hoooopppaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?