- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Olsun tabii.Banada gün aydın ossun mı
Ne istiyorsun sen bu kızdanOlsun tabii.
Hain domdomun gerçek yüzünü gören herkesin günü aydın olsun.
GünaydınnGünaydın kızlar.
Pes. Daha da girmem aranıza. Sonra "shot koru beni" diye bana geliyorsunNe istiyorsun sen bu kızdangördüm çocuk gibi masum pıtırcık kıyma ablası
Unutmadık bunları...Denas yaptı. Biz dedik denas neden böyle yapıyorsun angelayi da çağır diye ama dinlemedi.
Tamam abla affola. Ben seni tutuyorum .Pes. Daha da girmem aranıza. Sonra "shot koru beni" diye bana geliyorsun
Unutmadık bunları...
Işsiz misin sen kadın?Pes. Daha da girmem aranıza. Sonra "shot koru beni" diye bana geliyorsun
Unutmadık bunları...
Işsiz misin sen kadın?
Denas oyuna gelme. Ben hala o bildiğin Pıtırcık kız çocuğuyum.
Sözde 09:59 gelicekti. Pireler uçuşuyor@bilinmeyenfx huhuuu saat 10:01 sen yoksun
Seçeneklerin neler :)Nikimi değiştirim mi? Değiştirirsem ne yapim?
KKda başka Angelalar da var, nik piştisi oldum. Artık bu niki eskisi kadar sevemem
Takılma boşver yahu.Nikimi değiştirim mi? Değiştirirsem ne yapim?
KKda başka Angelalar da var, nik piştisi oldum. Artık bu niki eskisi kadar sevemem
Bence değiştir.Nikimi değiştirim mi? Değiştirirsem ne yapim?
Seçeneklerin neler :)
Takılma boşver yahu.
Bence değiştir.
Ben hiç değiştirmedim zaten şurda seyisliğim kac günlükSeçenek yok, aklıma gelmiyor, geleni de beğenmiyorum. Derde bak ya :)
Takılırım ya olmaz, çok benziyo. Değiştiricem ama ne olmalı acaba.
Sizler daha önce değiştirdiniz mi hiç, yoksa aynı nik mi hala?
5 hak varmış.
Nikimi değiştirim mi? Değiştirirsem ne yapim?
Ben bi bu nikimi sevmediğim için değiştirip bi kac saat sonra pişman olup geri döndüm. Bir de kardeşim telefonumu kurcuklamis görmüş müdür diye düşünüp değiştirdim ama bana yine tanti ol dediler ben de oldum. Bu son hakkım yaniiSeçenek yok, aklıma gelmiyor, geleni de beğenmiyorum. Derde bak ya :)
5 hak varmış.
Yok hiç değiştirmedim ben.Seçenek yok, aklıma gelmiyor, geleni de beğenmiyorum. Derde bak ya :)
5 hak varmış.
Hakikaten name, sen 2 aylık üyeliğinle hangi ara neredeyse 3.000 mesaj yazdınBen hiç değiştirmedim zaten şurda seyisliğim kac günlük
Ben bir nick bulayim miSeçenek yok, aklıma gelmiyor, geleni de beğenmiyorum. Derde bak ya :)
5 hak varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?