- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Onlar da yeni kalktı eşim gitmiş maratonum başladıBebelerin nerde
Yok ondan değil boynumda düzleşme varNedenki acaba klima actin da terli terli o mu carpti?
Ayy bende de var çok pis birşey. Sıcak su torbası bir de masaj çok iyi geliyorYok ondan değil boynumda düzleşme var
Sanırım ondan
Yok ondan değil boynumda düzleşme var
Sanırım ondan
Hay Allah. Tedavisi yok mu yada kremi vs?Yok ondan değil boynumda düzleşme var
Sanırım ondan
Bu saatte kalkan bebe maasallahOnlar da yeni kalktı eşim gitmiş maratonum başladı
Ayy bende de var çok pis birşey. Sıcak su torbası bir de masaj çok iyi geliyor
Geçmiş olsun boynunu koruman lazım önce,bendede var aynı dertten..
Sağolun hanımlarHay Allah. Tedavisi yok mu yada kremi vs?
Sağolun hanımlar
Sıkıntılı oluyor işte sizde de varmış
Fizik ve hareket iyi geliyor ama bu sıcakta pfff
Aynen hanım ablaSoğuk ve rüzgardan korumak lazım,masajda iyi geliyor gerçi oda geçici oluyor..
Hee bende de var. Ağrısı tuttu mu fena olur.Yok ondan değil boynumda düzleşme var
Sanırım ondan
Bende bu sefer baş dönmesi yaptı shotum fizyoterapistim :)Hee bende de var. Ağrısı tuttu mu fena olur.
Ay ay senin o dilin neler söylüyor, ellerin neler yazıyor öyle. Eşek sıpası. Özledim ben de.
İlk defa bu saatte kalktım kız saat bozuk sandım önce yoksa 6da kalkar minnoşBu saatte kalkan bebe maasallah
Ay yok bende o kadar yapmıyor neyse ki. Ağrı ve ahlaya ohlaya boynumu döndürme-kafamı çevirme yapıyor.Bende bu sefer baş dönmesi yaptı shotum fizyoterapistim :)
Aynen hanım abla
Bu yaştan sonra düzelmeyeceğine göre dikkat etmek lazım :)
Teşekkürler cancazım :)
Klimanın altında bi sağa bi sola kaymacaiyiyim balım sen ne yapıyorsun?
Canım sıkıldı sataşacak adam arıyorumAy ay senin o dilin neler söylüyor, ellerin neler yazıyor öyle. Eşek sıpası. Özledim ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?