- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
in vino veritas ne kadardi merak ettim. Uzuldum bak simdi. Taciz etmeye devam et.
Saka yapilabilcek bir kelime degil ama..Bugun yüksek dozda bir Arap'a maruz kaldim. Ayy yapisti agzima kafir lafiSayesinde cehennem atesini iliklerime kadar hissettim girmeden
Ha bir de annemlere gidince oluyo. O da atiyo beni sürekli cehenneme
Oha.
Vah vah ya..
İllaki yollanir ya.
Niye ben cok güldümSaka yapilabilcek bir kelime degil ama..
Vay be.Tabisi de sana dedim cınım
Nolmuş?in vino veritas ne kadardi merak ettim. Uzuldum bak simdi. Taciz etmeye devam et.
Bende merak ettim ne olmuş,Nolmuş?
Sep in konusu var canim. Markafoniden 600tl lik alisveris yapmis 2 hafta olmus ne gelen var ne gidenBende merak ettim ne olmuş,
Geri sayfalarada baktım ama ipucu bulamadım
Markafoni benimde canımı sıktı 5 gün geç gelmişti..Sep in konusu var canim. Markafoniden 600tl lik alisveris yapmis 2 hafta olmus ne gelen var ne giden
2 hafta olmus Sep inde.. insallah gelir onunda cüzzi miktar degilmis..Markafoni benimde canımı sıktı 5 gün geç gelmişti..
Benimde 2 sene önce 300 civarı bir şeydi.. Birde yurtiçi kargoyla boğuştum 2 gün2 hafta olmus Sep inde.. insallah gelir onunda cüzzi miktar degilmis..
Bu yuzden internetten alisveris yapmayi sevmiyorum ya...Benimde 2 sene önce 300 civarı bir şeydi.. Birde yurtiçi kargoyla boğuştum 2 gün
Morhipodan hiç sorun çıkmıyor, mesela aldığın ürünü iade etmek istersen ykm yada boynerden iade yapabiliyorsun.. Yada değişim oluyor.Bu yuzden internetten alisveris yapmayi sevmiyorum ya...
Off dayanamadım artık sinir ya gelip saçma sapan konuşuyorlar yovono yokmo
Büyük ihtimallede banlanırım ezik dedim diye
Değmez canım ya.. Güzelce laftan anlamıyor, ne sallıyorsunki.. Bu tip arkadaşlar yüzünden ban a gidene yazık..Off dayanamadım artık sinir ya gelip saçma sapan konuşuyorlar yovono yokmo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?