Benimkide her gun ayni kısır döngüNörüyüm benim karga kalktı yine sabahın köründe. Sen nörüyon ahretim?
Ya işte ben çocuk yapmaya o yüzden karşıyımNörüyüm benim karga kalktı yine sabahın köründe. Sen nörüyon ahretim?
Uzulur musunAman sağ kal bişey olmasın diye dedimdi bende
Tas catlasa 3-4 yil yahu.. hem işe giderken nasil olsa erken kalkiyorsunYa işte ben çocuk yapmaya o yüzden karşıyım
Ben senelerce kalkamam öyle erkenden. Erken uyanmayanı yok mu bunların?
5 gun sooora ordayimSerin bir Kayseri sabahindan günaydın gacılar.
Gozune dizine dursun bu serinlik birakilip gidilir mi5 gun sooora ordayim
Tas catlasa 3-4 yil yahu.. hem işe giderken nasil olsa erken kalkiyorsun
Aa sen kayseride ne ariyorsun onu sormadim?Gozune dizine dursun bu serinlik birakilip gidilir mi
Gorev gibi yaparsan sıkıcı tabi. Severek yaparsan guzel birsey.4 yıl haftasonları bile erken kalkamam ben.
Bayramda erken kalk, yıllık izinde erken kalk, tatilde erken kalk. Ki erken kalkmayı hiç sevmem ben.
4 yılla bitmiyor ki. Sonra okulu var. Erken kalk kahvaltı hazırla, çocuğu hazırla hatta gerekirse okula bırak falan.
Bana fazla bunlar
Muhtesemmis...
Mok diye bişey yokmuş.Muhtesemmis...
Onlar erken kalkmasa bile sen erken kalkıp işe gidiyorsun canım. Ama herşeye değer. Akşam misafirlikteydik gelirken kadın kucağına aldı kızımı sevdi bende hadi kızım bye bye dedim dudakları büktü nasıl ağlıyor 5 aylık bebe anne babayı biliyor. Anne olunca anlarsınYa işte ben çocuk yapmaya o yüzden karşıyım
Ben senelerce kalkamam öyle erkenden. Erken uyanmayanı yok mu bunların?
Hemşire şunuyapmasaydın
pinoli hanım atar gider yapıyor da
Nörüyon orda kız kaynanaya kavuştun muSerin bir Kayseri sabahindan günaydın gacılar.
Kayganası ordaya adını sayıklayıp duruyordu hanım anneeeem diye kavuşmuşAa sen kayseride ne ariyorsun onu sormadim?
He işte ben sevmiyorum mesele oGorev gibi yaparsan sıkıcı tabi. Severek yaparsan guzel birsey.
Yok ya işle aynı şey değil, bir kere haftasonlarım var, tatillerim var, bayramlarım var. Öbürü daimi bir erken uyanma hali.Onlar erken kalkmasa bile sen erken kalkıp işe gidiyorsun canım. Ama herşeye değer. Akşam misafirlikteydik gelirken kadın kucağına aldı kızımı sevdi bende hadi kızım bye bye dedim dudakları büktü nasıl ağlıyor 5 aylık bebe anne babayı biliyor. Anne olunca anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?