- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
niyeküne?
Ben de örnek oluyorum genç kızlarımıza hıh.
Ayol biz bdvye değil açsak açsak +18e açarız bu gidişle
Kim onlar anladi benDört sene önce tam bugün, prensle piremses 40 gün kırk gece süren muhteşem bir düğünle evlenmişler. Ömür boyu mutlu yaşamışlaaar. Onlar ermiş muradına siz de çıkın kerevetine..
rusya mı
yok kız akşamları uyumaya geliyor tam pansiyonlu ev gibi otel niyetine kullanıyor işte
Dört sene önce tam bugün, prensle piremses 40 gün kırk gece süren muhteşem bir düğünle evlenmişler. Ömür boyu mutlu yaşamışlaaar. Onlar ermiş muradına siz de çıkın kerevetine..
Eğitimdeymiş, gelecek inşallahNe oldu pilot ya?
Kendi adına konuş deeeermişim ortamı gereeermişim ahahah bu iğrenç espri için özür dilerim herkestenorası bile kabul etmez.
Malum kaç senenin acısı var
Zuhahhahah. Surda bi sey yazsam siz de şaşarsınız. Zaten ben de bilmiyorum akibetini. Evlendigim zamanda rahati yerindeydi.nasıl başardın onu?
Damardan mı girdiniz?
Soylemisler mi shot kadini var tanisin kaynasin diyeEğitimdeymiş, gelecek inşallah
Gelinliğimi hazırladım, salon perdelerini seçtim bekliyorum
Kendi adına konuş deeeermişim ortamı gereeermişim ahahah bu iğrenç espri için özür dilerim herkesten
onu benim beye sormak lazım pinpinim psikiyatrim. bir ara 3 ay yurtdışı görevine gitti de ülke içinde geziniyor benimki. aynı evde görüşemediğimiz de oluyor tabiBacım senin bey mi Rusya'ya gidiyor??
Allah sabır versin
Eğitimdeymiş, gelecek inşallah
Gelinliğimi hazırladım, salon perdelerini seçtim bekliyorum
Kendi adına konuş deeeermişim ortamı gereeermişim ahahah bu iğrenç espri için özür dilerim herkesten
vuhhhhuuu.
Ya dün geceden beri ben albüm mottosu düşündüm ama çok kötü bir fikrim vardı.
Sen halletmişsindir sanırım.
Söylememişler bildiğim kadarıyla, di miSoylemisler mi shot kadini var tanisin kaynasin diye
Ay su yaralarin geceydi bari gerdekte oyle mi gorecek
Yok ya o laf öyle ya, dermişim ortamı gerermişim diyeortam gerilecek bir durum yok.
Buldun mu kaçırmayacaksın tabi
Zuhahhahah. Surda bi sey yazsam siz de şaşarsınız. Zaten ben de bilmiyorum akibetini. Evlendigim zamanda rahati yerindeydi.
Söylememişler bildiğim kadarıyla, di miin vino veritas ?
Yok ya o laf öyle ya, dermişim ortamı gerermişim diye
Söylememişler bildiğim kadarıyla, di miin vino veritas ?
Yok ya o laf öyle ya, dermişim ortamı gerermişim diye
Sende kalcaksan neden olmasınSen de kusur kal.
Allah'tan bu sefer hamilesinO gorevde ben anamda
Vuslata son 6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?