Twitter ve facebook da erisim engeli varmis. Kullanmiyorum ama biri yazmis okudum.Facebooka girebiliyor musunuz?
Hiçbiri açılmıyor evet.Twitter ve facebook da erisim engeli varmis. Kullanmiyorum ama biri yazmis okudum.
Facebooka girebiliyor musunuz?
Yok angela, telefondan da bilgisayardan da giremiyorum ben. Çoğu kişi de giremiyormuş sabahtan beri.Günaydın.
Faceye giriliyor Shot.
Yok angela, telefondan da bilgisayardan da giremiyorum ben. Çoğu kişi de giremiyormuş sabahtan beri.
Evet en son dün gece kapattığımda olan gönderiler var, sonrası yok facebooktaMsjımı düzenledim.
Sorunlu açıyor, 10 saat önceye kadar yüklüyor, sonrası yok.
Uğraşmak lazım.
Ben google a giremiyorum ya çok ilginc...Günaydın.
Faceye giriliyor Shot. (Ama sorunlu)
Twitter komple yok.
Ben google a giremiyorum ya çok ilginc...
Bende bir bakayım. Teşekkür ederim.Ağ bağlantısı ayarlarınızla ilgili bir şey olabilir o, google tr'ye giriliyor, arama yapılabiliyor
Ama dns değiştirdim, dil seçenekleriyle oynadım vs yine de face kendini toparlamadı, 10 saat öncesine kadar gösteriyor, gerisi tam tekmil açılmıyor. Bilemedim.
Türkiye dışındaki sayfalara bak Angela herkesin hesabı kapalıysa 10 saattir yeni gönderi yoktur zaten.Ağ bağlantısı ayarlarınızla ilgili bir şey olabilir o, google tr'ye giriliyor, arama yapılabiliyor
Ama dns değiştirdim, dil seçenekleriyle oynadım vs yine de face kendini toparlamadı, 10 saat öncesine kadar gösteriyor, gerisi tam tekmil açılmıyor. Bilemedim.
Ne gibi mesela ?Pikniğe giderken yapabileceğim kolay ve güzel bir tarifi olan?
Içinde karbonhidrat olan bir şey. Yeterince açıklayıcı oldu mu ki? :))Ne gibi mesela ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?