- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Insan Kayseri de nasil hasret kalir ayol? Komsu falan da mi yapmiyor? Ben hamur yemekten sistim.Kahrimdan aglicam ya la cok ozledim
Actigin hamurlarin ustune kat kat kiymali ic koyup ust uste dizip kesip sarimsakli yogurt limonlaYağlama ne?
Zengin adamdan bi sey istemeyeceksin iste.
Yok la ben haftada 1-2 yapiyorum. Ama 1 aydir anamdayim esim gorev icabi yok. Pazartesi donuyorum ilk isim yapmak olacak. Burda yapsam zevkli olmazdiInsan Kayseri de nasil hasret kalir ayol? Komsu falan da mi yapmiyor? Ben hamur yemekten sistim.
Et krizine girmek uzereyim.
Lahmacun gibiiActigin hamurlarin ustune kat kat kiymali ic koyup ust uste dizip kesip sarimsakli yogurt limonla Eki Görüntüle 1854213 yemek.
Hayın insan işte.Zengin adamdan bi sey istemeyeceksin iste.
Bizim gibi fakirlerde var ne varsa.
Yap yap. Ben bayılırım hamurişine. Ve ete. Ve sebzeye. Ben her şeyi seviyorum galiba.Muhtesem layapayim sana
Cok zayifsin ama nereye gidiyor?Yap yap. Ben bayılırım hamurişine. Ve ete. Ve sebzeye. Ben her şeyi seviyorum galiba.
Yemiyorum kiCok zayifsin ama nereye gidiyor?
Bana opujuk yok mu?
Günaydın cinımGünaydın yarkadaşlar
Kadir gecesi tam belli değil diye biliyorum, öyle mi?Kadir geceniz mubarek olsun hanimlar dualarda bulusmak dilegiyle..
Evet son 10 gün ama hangi gün olduğu kesin değil. İki müslüman kavga ettiği için Allah böyle bir ceza vermişKadir gecesi tam belli değil diye biliyorum, öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?