Ne cok severim
Super cevap aklima yazdim
Bir daha bana "suskunluğum asaletimdendir" diyen olursa bunu demek istiyorum.
Yaz yaz bdvde lazım olurSuper cevap aklima yazdim
Bende severim cinNe cok severim
Aynı eşim gibi eşim benim maaşımın yaklaşık 2 katını alıyor. Ama ben azıcık maaşımla neler ödüyorum kendi bile şaşırıyor kendide çok müsrif o da biraz tutumlu olsa zengindim şimdi.Benim esim zaten musrifin tekidir. Biraz bacisina cekeydi zengin olurdu
Ben asgari ucretle biriktirdiklerimi evlenirken harcadim. Baktim borcu bitmiyo,altinlarimi verdim. Kredi kartlarını kapatsin diye. Vallahi iligimi kuruttu.
4 yıldır mucadele veriyorum Aralik ta bitti borclar.
Icimde calisma heyecani da bırakmadı. Onu da abuk subuk seylere harcar. Yani kötü seyler yapmiyo sozde beni ve cocuklarini mutlu etmeye calisiyor ama yaparken yine bizi magdur ediyor. Yani anlatamadigim degisik bir adam.
Serin hava mı gitte soğuktan dizler nasıl sızlarmış gör Erzurum bile ısındı Kayseri ısınmazBen yandım piştim kavruldumm. Hadi biraz serin hava yollayın bize.
Siyasette kapandi artik herkes bdvye dalarYaz yaz bdvde lazım olur
Aa ne guzel olur yap da yiyelim:))Bende severim cin
Bu şekil bir kek tarifim vardı..
Burada birinin imzasıydı bu ne gülmüştüm buna
Bir daha bana "suskunluğum asaletimdendir" diyen olursa bunu demek istiyorum.
Benim elimde hiç para durmaz. Geldiği gibi gider bir yerlere.Aynı eşim gibi eşim benim maaşımın yaklaşık 2 katını alıyor. Ama ben azıcık maaşımla neler ödüyorum kendi bile şaşırıyor kendide çok müsrif o da biraz tutumlu olsa zengindim şimdi.
Yapıyım da mazlumcuğum da yesin süt yapar deme senAa ne guzel olur yap da yiyelim:))
Ben beceremem ki aplaYapıyım da mazlumcuğum da yesin süt yapar deme sen
Olur Denoşum, yapınca resmini atarım sonra siz hamileler ve emzirenler tarafından linç edilirimAa ne guzel olur yap da yiyelim:))
Olur mu ya estağfirullah..Olur Denoşum, yapınca resmini atarım sonra siz hamileler ve emzirenler tarafından linç edilirim
Burada ikamet edenler olarak hepinize söyledimBen ne sordum sen ne dedin ne oldu la boyle
Aa hiç eder miyiz hadi yap bende yanına kahve yapıyım denasta süt içsinOlur Denoşum, yapınca resmini atarım sonra siz hamileler ve emzirenler tarafından linç edilirim
Ben harcarken mutluyum da sonradan bir pişmanlık bir iç sızlaması geliyor.Benim elimde hiç para durmaz. Geldiği gibi gider bir yerlere.
Para biriktirmektense anı biriktirmek daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?