Iyi sonunda sevmediğim bir şey yapıyorsun. Kıskanmadım kiRaki sofrasindayim sekerim su an.
Pis esprilerini gormezden geliyorum.
Bizim misafirler bitmedi.Bayram bitti
Bayram bitti
Bu saatlerde hiç çekilmez. Kolay gelsin.Bizim misafirler bitmedi.
Evet geri dönüş yapacaktım ama sınav dönemine yakın bir zamanda okudum. O hengamede yazmaya fırsat bulamadım.
Nihayet...
Bu saatlerde hiç çekilmez. Kolay gelsin.
Yeri ve zamanı mı bilemedim amakitap topiğinde gezinirken 'duruşma gecesi' adlı kitabını gördüm. Sen anlatınca merakım gıdıklandı. :) Nasıldı, tavsiye eder misin? Geri dönüş yapacağını belirtmişsin ama yorumuna rastlayamadım. İnternette biraz baktım, daha çok sahaflardan bulunabilecek bir kitaba benziyor
Kıyamam ya nasıl trip yediyse savunmaya geçmiş.Onumde tesetturlu bir kizla sevgilisi var. Onlerinde sirti beline kadar acik ve Allah icin tas gibi bir kiz, etrafta herkeste mini etekler sortlar, dekolte bluzlar.
Cocuk kiza sunu soyluyor su an:
"Ya valla hicbirini fark etmiyorum bile artik."
"Ne demek fark etmiyorum?"
"Gormuyorum! Arzu etmiyorum, arzulamiyorum."
Kiz hala soyleniyordu ben yanlarından gecerken.
Artik nasil trip attiysa cocuga
Kıyamam ya nasıl trip yediyse savunmaya geçmiş.
Ya ben de geçen sırtındaki fermuar sonuna kadar açık ve ultra seksi bir kadın gördüm. Epey düşündüm acaba femuarı mı bozuuk yoksa bu moda mı diye. (Cahilim evet) sonra moda olduğuna ve kadını uyarmamaya karar verdim. Sen deyince aklıma geldi.Ne değişik işler ya hayatta aklıma gelmez fermuarı açık bırakmak.
Bugün de forumda gördüm gömleği tersten giyinmeye başlamış insanlar.
Kadınları mı kesiyorsun sapık şat?
Valla cok guldum cocukla sevgilisine. Kizi ikna etmeye ugrasiyordu yazikEtrafta da cibil cibil, benim bile kadin olarak hayranlikla takdirle baktigim kadinlar var
Hayir ablacim sen tesetturlusun ve geldigin yer Bodrum, etraf tabii oyle olacak ne bekliyordun.
Aa olur mu, surada o kiz bdvye konu acsa cocuk icin "sapik"a varan laflar edilirKadınları mı kesiyorsun sapık şat?
Komik bir durum gerçekten. Ama çocuk için üzüldüm ya triplerle ömür mü geçer
Bdv bu yaparlar vallaAa olur mu, surada o kiz bdvye konu acsa cocuk icin "sapik"a varan laflar edilir
Kadinlari da kesmiyorum, etraftalar napayim. En basiti dun ben barda dans ediyorken icki almaya gelen kizin sortu o kadar kisaydi ki totosunun yanlari cikmisti sorttan
Abi analiz degil. Sen gozune carpani gormuyorsan bilemem, ben etrafa bakarken gordugumu algiliyorumBdv bu yaparlar valla
Şaat bizi diskoya götür rörörö . Götür de görelim kızları nasıl kesiyorsun. Kızın totosuna kadar analiz etmiş.
Haha ben bakmam milletin totosuna. Bakmayınca görmüyorum görmeyince algılamıyorumAbi analiz degil. Sen gozune carpani gormuyorsan bilemem, ben etrafa bakarken gordugumu algiliyorum
Gel gotureyim diskoya. Dans edeceksin ama sabaha kadar soz mu
Ben zaten gidiyorum, sen de +1 olarak gelirsinHaha ben bakmam milletin totosuna. Bakmayınca görmüyorum görmeyince algılamıyorum
Hii makarna getircem dedin kendin yedin diskoya götürcem deyince de kendin gidersin sen. İnanmıyoğuumm
Söz verip tutmayanın totosunda çıban çıksın.Ben zaten gidiyorum, sen de +1 olarak gelirsin
Ahah kizim manyak misin buraya mi geleceksinSöz verip tutmayanın totosunda çıban çıksın.
Noldu totoyu tehlikeye atamadın dimiAhah kizim manyak misin buraya mi geleceksin
Günaydın
Evet geri dönüş yapacaktım ama sınav dönemine yakın bir zamanda okudum. O hengamede yazmaya fırsat bulamadım.
Yeni baskısı yok malesef. Bendeki de epey eski bir baskı. Sahafta aramak gerek.
Kitap olay örgüsü üzerine kurulmuş bir kitap değil o yüzden söyleyeceğim her şey spoilera girecektir malesef. Geri dönüş yapamamam biraz da bu yüzdendi. Okumuş biri ile birlikte analizlerimiz üzerine tartışmak isterim. O yüzden öneriyorum kesinlikle. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?