• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyasi küslük. Nasıl barıştırabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Inanamiyorum ya bi parti yuzunden ana/baba/evlat silinir mi, kirilir mi ?! :KK20:
Benimde basima geldi kendi oz akrabam bana sirf onun partisine oy vermiyorum diye hakaretler etti bagirdi cagirdi babama laf etti simdi kesinlikle gorusmuyorum oyle bi insanla, genelde bi parti var adini vermiyim ona oy verenler yapiyo bunu ne zaman biri parti icin bana sataşsa bagirip cagirsa o partiden oluyor. Alismislar kendilerini oyle ifade etmeye. Neyse sinirlendim yine, bence sorunun cozumu babanizda onu ikna etmeye calisin bukadar kati olmamali yarin obur gun annesini kaybedince cok ah vah eder. Umarim barisirlar yazarsiniz burayao_O

Barışırlar yaaa. Ufak yalandan bir sağlık mizanseni gerekebilir ama en kötü :p

Babanizin olayi buyutmeyip annesinin sözlerini duymazdan gelmesi gerekirdi diye düşünüyorum.. Yasli sonuçta.

Her secimde babam da bize der hakkimi helal etmem diye bizde he der geçeriz. Sonuçta perdenin arkasi kim ne bilecek kalp kirmaya gerek yok

ben de kabahati babanda buldum.
babannem rahmetli sapasaglamdi 1 anda hastalandi komaya girdi ve cikamadi.
varken yok oluyorlar deger mi olumlu dunyada kus kalmaya.
valla ufak tefek kirdiklarim ve eksikliklerim icin hala icim yaniyor.

Ya neden bilmiyorum ama babaannen bana çok tatlışgeldi:KK48:Öncekile iki tarafta haksiz am küçüğün büyüğün yanina gitmesi gidip af dilemesi lazim.Babaniz belliki inat birisi ama babznizin anlamasi gereken bise var su 3 gunluk dunyada sacma biseyden dolayi annenin kalbini kirmya degmez.Kadincağizda yasli ne olacagi belli olmaz.Allah gecinden versinde annesi vefat edince cok uzulur.Gitsin helallik alsin.Belki gururu incinir ama vicdani rahat olur boylece herks mutlu olur.İs babanda bitiyor bence canim.Ins en kisa zamnda barisirlar.:KK9:

yaa pek tatlıdır sormaa ağzına geleni sayınca da öyle oluyor :p
ama kafa gidik napalım öyle kabullendim ben heeeğ heğğ babaanne diyip geçiyorum :27:
umarım barışırlar :/

babana hak verdim ben just. annesinin böyle bir sebepten sütümü helal etmem demesi çok kötü bir şey. hatta bir annenin sütünü helal etmeyeceğini söyleyerek bunu koz olarak kullanması çok çok kötü. aynısını anneannem de anneme yapardı eskiden. eften püften konulardan sütümü helal etmem bak derdi. annem çok üzülürdü. umarım tatsızlık son bulur bir an evvel. senin yapabileceğin bir şey yok bence.

babaannem de demedim öyle bir şey diyor ama bunu derken bile küfür kullanıyor sonra ben ne dedim diyor yani demişse de unutmuş belli ki şimdi naptım ki deyip saf rolü yapıyor bilemiyorum artık zaten elimden geleni de yaptım en son halama da konuşmasını söyledim babamla vicdanım rahat ya

Ben olsam babama yarin obur gun senin tum emeklerini gormezden gelip, bi'lafina bakip seni silsem ne hissedersin? O senin annen ben seni boyle bilmiyodum gercekten diye damar yapardim. Gerci benimki de oyle yengemin babasi zamaninda dedemle kavga etmis dedem babamlara x motoru ustume surdu beni ezmeye calisti demis. Dedem öldu obur adam olum dosegine dustu yasliliktan ve ozamana kadar hep ben oyle bi'sey yapmadim yaptiysam su isiga kor bakayim ben Y'yi kendi oglum gibi seviyorum(babamdan bahsediyo) olmeden bi'goreyim hakkini helal etsin boyle ölmeyim dedi de babam gitmedi.

Adam oyle öldü: ( Babam hala benim babam yalanci mi deyip kendini kandiriyo ama olumlu dunya ben cok uzulmustum adam bu durumda öldu gitti: (

ay aklıma gelince öyle şeyler kötü oluyorum zaten :(
insanın aklına gelmez mi hiç annem yaşlı yarın bigün ölür diye

parti yüzünden küslük olurmu ya.babanneniz bi laf etmiş amababanız niye bukadar ciddiye almş anlamadım

bi anlasam :(

Ne desem bilemedim .
İnşallah barışırlar

sağol canım :KK51:

yazık kadına inş barışırlar,radikal insanlara sinir oluyorum benimde bir arkadaşım var böyle en küçük eleştiriyi kaldırmaz surat asar,parti liderine tapıyormu ,aşıkmı anlamadım

radikallikten çok katır inadı gibi geliyor artık babamınki :110:

Cok kotu bir durum. Ikisi de yasini basini almis insanlar ama bazen cocukca davranmaktan geri durmuyorlar. Onlari siz taniyorsunuz zayif noktalarindan yakalayip mutlaka baristirin. Aksi halde Allah gecinden versin birine birsey olsa digeri vicdan azabindan kahrolur. Yakinimda yakin zamanda benzer bir olay oldu. Iki kardes bir ana birbirine kus gitti.

babaannem öyle zaten ne yaptım bilsem diye ağlayıp duruyor ona bişey olmasın ben ölürüm diyor da babamda ı ıh tepki yok o_O

Inanamiyorum ya bi parti yuzunden ana/baba/evlat silinir mi, kirilir mi ?! :KK20:
Benimde basima geldi kendi oz akrabam bana sirf onun partisine oy vermiyorum diye hakaretler etti bagirdi cagirdi babama laf etti simdi kesinlikle gorusmuyorum oyle bi insanla, genelde bi parti var adini vermiyim ona oy verenler yapiyo bunu ne zaman biri parti icin bana sataşsa bagirip cagirsa o partiden oluyor. Alismislar kendilerini oyle ifade etmeye. Neyse sinirlendim yine, bence sorunun cozumu babanizda onu ikna etmeye calisin bukadar kati olmamali yarin obur gun annesini kaybedince cok ah vah eder. Umarim barisirlar yazarsiniz burayao_O

ay ikisinin partisi de batsın valla değmez yani siyasi insanları ana evlat ilişkisine sokmaya
yazarım canım da zaman alacak gibi biraz

Barışırlar yaaa. Ufak yalandan bir sağlık mizanseni gerekebilir ama en kötü :p

mizansene gerek yok zaten hastalanmış babaannem ama :(

Babanizin olayi buyutmeyip annesinin sözlerini duymazdan gelmesi gerekirdi diye düşünüyorum.. Yasli sonuçta.

Her secimde babam da bize der hakkimi helal etmem diye bizde he der geçeriz. Sonuçta perdenin arkasi kim ne bilecek kalp kirmaya gerek yok

sizinki de mi :KK48:

ben de kabahati babanda buldum.
babannem rahmetli sapasaglamdi 1 anda hastalandi komaya girdi ve cikamadi.
varken yok oluyorlar deger mi olumlu dunyada kus kalmaya.
valla ufak tefek kirdiklarim ve eksikliklerim icin hala icim yaniyor.

eminim babam da vicdan azabı çekecek ama şu an düşünmüyor işte bunu :KK12:

:KK19:

Babanıza, annesinin yaşlı olduğunu ve yarın yanında olmayabileceğini hatırlatın. Babaanneniz sütünü gerçekten helal etmeyecek olsa kapınıza gelip ağlamazdı zaten. Anne yüreği. Yaşlı başlı kadın barışmak için adım atıyorsa babanız da uzatmasın konuyu. Yazık.:KK43:

Yani özellikle yaşlı bir insanla küslüğü bu kadar uzatmak gereksiz olsa da babanızı anlıyorum.
Siyasi sebepler her ne kadar ufak gibi görünse de ülkenin yöneticilerinin seçildiği tercihler ve bir taraf memnunken diğeri memnun olmuyor. O nedenle siyasi görüş farkı varsa tartışmaların olması hatta küslüklerin olması normal.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X