- Konu Sahibi esmergirl356
-
Ee belki oda ailesini özleyecektir belki oda bunu istemiyordur olabilirmi?? O zaman ne olacak?? Sadece siz degilsinizdir ailesine düskün olan sonucta ve ortak bir karar almaniz sart.. sadce senin isteginle yola cikip tasinirsaniz oraya yarin birgün en ufak bir sorundan bile sizi sorumlu tutabilecektir esiniz cünkü o sizin isteginizle oralara geldi. Hem is imkani nasil acaba bunuda düsünmesi lazim erkegin?? Gelip orda sirf siz anne babanizi özlemeyin diye isssiz gücsüz kalmayi kabul etmiyecektir elbetteki..
Aslinda herseyden önce kabul etmeniz gereken birsey var bence..Oda artik kendinize bir aile kuruyor olusunuz. Sonucta herkesin anne babasi degerli ama artik kendi hayatinizi düzenliyorsunuz yön veriyorsunuz.. Umarim ne demek istedigimi ifade edebilmisimdir ama bence sevdiginize fazla yüklenmeyin bu konuda artilari eksileri bir karsilastirin ona göre bir karar alin..ben etrafimdaki cogu evlilikte hicte yararini görmedim ailelerle yakin oturanlarda..ilerde insanlar yüzgöz oluyor birbiriyle ve böyle olacagina uzakta otururum ailemle özlerim ve kavustugumuz anlar dahada anlamli olur..
E şimdi ablan gıttı uzuldunuz ablanızın oldugu sehıre tasınacaksınız.
Bu seferde sevgılınızle farklı bır sehırde olacaksınız.
Bu durumda sevgılınız de sız uzulmeyın yeterkı hep bırlıkde olun aılenızle dıye işini bırakıp sehır degıstırecek.
Yazarken bıle zorlandım...
cunku genelde kocasinin ailesinin yaninda oturanlar.. pek bisey diyemiyolar gibime geliyo benim.. karisinin ailesinin oturdugu sehirde oturanlardada sorun gormedim hiç.. simdiye kdr bilmiyorum cumlenıze ıtafen...
Esımın aılesı ıle de aynı sehırde oturdugum zaman oldu aılemle de.
Bence bunu sorun halıne getırıp sevgılınızle aranızı bozmayın lakin bu bır sorun degıl...
Sorun cıkarmak ısteyen oldumu oyle de cıkarıyorrr boyle de...
anneme çok yakınım..
ilk yıl arabayla 10 dk mesafede oturdum tabi trafik açık olacak..
sonra dayanamadık yürüme mesafesine taşındık..
eşimde bende çok memnunuz bu durumdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?