- 3 Şubat 2018
- 25.755
- 110.824
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her iki aileden de uzak olmak fikrinden yanayım. Bizim memleketler Gaziantep, Ankara. Antalya'da yaşıyoruz huzurluyuz.Merhaba. Bir yıllık evliyim eşimle doğuda ailelerimizden uzakta görev yapıyoruz. Bu yıl tercih senemiz muhtemelen ilk tercih ettiğimiz yere gideceğiz. Ailelerimize yakın olmak mı / iyi bir şehirde olmak mı ikileminde kaldık. Sahil kenarı güzel bir şehirde yaşamayı çok istiyoruz. Bayramda , özel günde ailemizle olmayı da çok istiyoruz ama ikisi bir arada olmuyor maalesef. İkimizde 30lu yaşlardayız. Su an evliliğim çok huzurlu yaklaşırsak etkiler mi onu da bilmiyorum. Lütfen fikri olan yazsın. Aileden uzak şehir mi mantıklı, yakın şehir mi ?
Kesinlikle aileden uzak olmalı. Hem değerin kıymetin biliniyor böylece hem de gereksiz münakaşalara girmiyorsun. Kanatsız melekte olsa erkek ya da kız tarafının ailesine yakın oturulmamalı bence hatta bununla ilgili kanun çıkmalı o derece kötü sonuçlarla karşılaşıyoruzMerhaba. Bir yıllık evliyim eşimle doğuda ailelerimizden uzakta görev yapıyoruz. Bu yıl tercih senemiz muhtemelen ilk tercih ettiğimiz yere gideceğiz. Ailelerimize yakın olmak mı / iyi bir şehirde olmak mı ikileminde kaldık. Sahil kenarı güzel bir şehirde yaşamayı çok istiyoruz. Bayramda , özel günde ailemizle olmayı da çok istiyoruz ama ikisi bir arada olmuyor maalesef. İkimizde 30lu yaşlardayız. Su an evliliğim çok huzurlu yaklaşırsak etkiler mi onu da bilmiyorum. Lütfen fikri olan yazsın. Aileden uzak şehir mi mantıklı, yakın şehir mi ?
İçinizde kalmasin guzel bir yere gidin. Daha sonraki tayinda da aile yakınına gidersiniz. Evliliginizin baharında güzel yeri degerlendirin . Ileri yaslarda aile yanı daha cok istiyir insanMerhaba. Bir yıllık evliyim eşimle doğuda ailelerimizden uzakta görev yapıyoruz. Bu yıl tercih senemiz muhtemelen ilk tercih ettiğimiz yere gideceğiz. Ailelerimize yakın olmak mı / iyi bir şehirde olmak mı ikileminde kaldık. Sahil kenarı güzel bir şehirde yaşamayı çok istiyoruz. Bayramda , özel günde ailemizle olmayı da çok istiyoruz ama ikisi bir arada olmuyor maalesef. İkimizde 30lu yaşlardayız. Su an evliliğim çok huzurlu yaklaşırsak etkiler mi onu da bilmiyorum. Lütfen fikri olan yazsın. Aileden uzak şehir mi mantıklı, yakın şehir mi ?
En iyi kayinvalide, uzakta olanidir. Bilmem cevabim net mi?Merhaba. Bir yıllık evliyim eşimle doğuda ailelerimizden uzakta görev yapıyoruz. Bu yıl tercih senemiz muhtemelen ilk tercih ettiğimiz yere gideceğiz. Ailelerimize yakın olmak mı / iyi bir şehirde olmak mı ikileminde kaldık. Sahil kenarı güzel bir şehirde yaşamayı çok istiyoruz. Bayramda , özel günde ailemizle olmayı da çok istiyoruz ama ikisi bir arada olmuyor maalesef. İkimizde 30lu yaşlardayız. Su an evliliğim çok huzurlu yaklaşırsak etkiler mi onu da bilmiyorum. Lütfen fikri olan yazsın. Aileden uzak şehir mi mantıklı, yakın şehir mi ?
Yakın şehir her zaman iyidir.Uzak olmakta sakıncalı olabilir.Acil durum olur.Aile apartmani da yapmayın.Farkli mahalle olabilir.Merhaba. Bir yıllık evliyim eşimle doğuda ailelerimizden uzakta görev yapıyoruz. Bu yıl tercih senemiz muhtemelen ilk tercih ettiğimiz yere gideceğiz. Ailelerimize yakın olmak mı / iyi bir şehirde olmak mı ikileminde kaldık. Sahil kenarı güzel bir şehirde yaşamayı çok istiyoruz. Bayramda , özel günde ailemizle olmayı da çok istiyoruz ama ikisi bir arada olmuyor maalesef. İkimizde 30lu yaşlardayız. Su an evliliğim çok huzurlu yaklaşırsak etkiler mi onu da bilmiyorum. Lütfen fikri olan yazsın. Aileden uzak şehir mi mantıklı, yakın şehir mi ?
Kesinlikle uzakta olmanız daha iyi. Yakın olunca hiç beklemediğiniz problemler kavgalar olabiliyor.Merhaba. Bir yıllık evliyim eşimle doğuda ailelerimizden uzakta görev yapıyoruz. Bu yıl tercih senemiz muhtemelen ilk tercih ettiğimiz yere gideceğiz. Ailelerimize yakın olmak mı / iyi bir şehirde olmak mı ikileminde kaldık. Sahil kenarı güzel bir şehirde yaşamayı çok istiyoruz. Bayramda , özel günde ailemizle olmayı da çok istiyoruz ama ikisi bir arada olmuyor maalesef. İkimizde 30lu yaşlardayız. Su an evliliğim çok huzurlu yaklaşırsak etkiler mi onu da bilmiyorum. Lütfen fikri olan yazsın. Aileden uzak şehir mi mantıklı, yakın şehir mi ?
O nedenle ailenin yanında ol. Haftasonlari kaçamak için il il gez derim.Başınız sağ olsun. Benim de uzaklıkla ilgili en büyük korkum bu
Yorumun alnı olsa alnından öpsem keşke. Bugün itibariyle bizde bu doğrultuda bir tercih listesi yapmıştık. :) İki saat mesafede uygun fiyatlı bir şehir yazdık. Teşekkür ederim yorumunuz için.Aileden uzak olmak iyidir. Uzakken de bayramlarda ozel gunlerde bir arada olabilirsiniz, dunyanin obur ucu degil neticede. Ama deniz kenari bir yerde yasamanin da kötü yanlari var. Kiralar ve hayat pahali. Ayrica yüzü sert bir insan degilseniz eviniz akrabalarin beleş tatil destinasyonu muamelesi görebilir. Ayık olun diye söylüyorum. En güzeli, memleketlere cok uzak olmayan 2,3 saat mesafede imkanlari olan bir sehir
Ailelere 2 veya 3 saatlik uzaklık iyi bence , yakın bir il tercih edilebilir..Merhaba. Bir yıllık evliyim eşimle doğuda ailelerimizden uzakta görev yapıyoruz. Bu yıl tercih senemiz muhtemelen ilk tercih ettiğimiz yere gideceğiz. Ailelerimize yakın olmak mı / iyi bir şehirde olmak mı ikileminde kaldık. Sahil kenarı güzel bir şehirde yaşamayı çok istiyoruz. Bayramda , özel günde ailemizle olmayı da çok istiyoruz ama ikisi bir arada olmuyor maalesef. İkimizde 30lu yaşlardayız. Su an evliliğim çok huzurlu yaklaşırsak etkiler mi onu da bilmiyorum. Lütfen fikri olan yazsın. Aileden uzak şehir mi mantıklı, yakın şehir mi ?