- Konu Sahibi esmergirl356
Herkese hayirli geceler,
benim bi sorunum var, ins kimse çok saçma bi konu olmus demez.. lutfen yardimci olursaniz cok seviniriimm
Siz evlenmeden önce Sevdiginizle : evlendikten sonra hangi sehirde oturacaginiza dair hiç tartistiniz mi ?
Yani kadinlar külübünde bir sürü evli kadinlar var, siz peki su anda ailenizin oturdugu sehirde mi oturuyosunuz esinizle birlikte veya esiniz'in istedigi sehirde.. yani onun ailesinin oturdugu sehirde mi oturuyosuunuz ?
ya biz sevdigimle bu konuyu tartistik :'(
ve ben ailemden uzak olmak istemiyoruumm.. su anda sevdigimle biz ayni sehirde oturuyoruz, benim ailemde, onun aileside, ama biz bu sehirden tasinmayi dusunuyoruz.. ve tasindiktan snra ilerde ins, ben bir daha o burda oturuyo diye bu sehir'e gelin gelmek istemiyorum, ailemden gercekten uzak olmak istemiyoruum.. :'
'( bana cok zor gelir...:'(
ha bazilariniz nolcak cnim alisirsin diyebilir... ama bnim ablamda evlendi 2-3 sene once baska sehire gelin gitti, ve biz annemle hâla alisamadik onun yokluguna, ben o gittikten snra hayatim degisti resmen, çook uzulduum, çook agladiim, çook yalnizimda ablamsiz.. cunku onu annemden ote cok seviyorum.. herseyimizi beraber paylasirdik, o yuzden biz ailemle onun yasadigi sehre tasinmak istiyoruz.. ve ben orda onlarla kalmak istiyoruumm... :'
'
'
'( Sevdigimle de evlendigimiz vakit o sehir'de oturmak istiyoruumm... ilk once tmm olabilir belki diyodu, ama simdi oda kendi ailesinden uzak olamiyacagini soyluyor..... Ne yapacagimi bilmiyoruuumm... ?

Nolur yardimci olursaniz cok sevinirim....
Simdiden tsk ediyorum sizlere...
benim bi sorunum var, ins kimse çok saçma bi konu olmus demez.. lutfen yardimci olursaniz cok seviniriimm

Siz evlenmeden önce Sevdiginizle : evlendikten sonra hangi sehirde oturacaginiza dair hiç tartistiniz mi ?
Yani kadinlar külübünde bir sürü evli kadinlar var, siz peki su anda ailenizin oturdugu sehirde mi oturuyosunuz esinizle birlikte veya esiniz'in istedigi sehirde.. yani onun ailesinin oturdugu sehirde mi oturuyosuunuz ?

ya biz sevdigimle bu konuyu tartistik :'(

Nolur yardimci olursaniz cok sevinirim....
Simdiden tsk ediyorum sizlere...