Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese hayirli geceler,
benim bi sorunum var, ins kimse çok saçma bi konu olmus demez.. lutfen yardimci olursaniz cok seviniriimm
Siz evlenmeden önce Sevdiginizle : evlendikten sonra hangi sehirde oturacaginiza dair hiç tartistiniz mi ?
Yani kadinlar külübünde bir sürü evli kadinlar var, siz peki su anda ailenizin oturdugu sehirde mi oturuyosunuz esinizle birlikte veya esiniz'in istedigi sehirde.. yani onun ailesinin oturdugu sehirde mi oturuyosuunuz ?
ya biz sevdigimle bu konuyu tartistik :'( ve ben ailemden uzak olmak istemiyoruumm.. su anda sevdigimle biz ayni sehirde oturuyoruz, benim ailemde, onun aileside, ama biz bu sehirden tasinmayi dusunuyoruz.. ve tasindiktan snra ilerde ins, ben bir daha o burda oturuyo diye bu sehir'e gelin gelmek istemiyorum, ailemden gercekten uzak olmak istemiyoruum.. :''( bana cok zor gelir...:'( ha bazilariniz nolcak cnim alisirsin diyebilir... ama bnim ablamda evlendi 2-3 sene once baska sehire gelin gitti, ve biz annemle hâla alisamadik onun yokluguna, ben o gittikten snra hayatim degisti resmen, çook uzulduum, çook agladiim, çook yalnizimda ablamsiz.. cunku onu annemden ote cok seviyorum.. herseyimizi beraber paylasirdik, o yuzden biz ailemle onun yasadigi sehre tasinmak istiyoruz.. ve ben orda onlarla kalmak istiyoruumm... :''''( Sevdigimle de evlendigimiz vakit o sehir'de oturmak istiyoruumm... ilk once tmm olabilir belki diyodu, ama simdi oda kendi ailesinden uzak olamiyacagini soyluyor..... Ne yapacagimi bilmiyoruuumm... ?
Nolur yardimci olursaniz cok sevinirim....
Simdiden tsk ediyorum sizlere...
Ee belki oda ailesini özleyecektir belki oda bunu istemiyordur olabilirmi?? O zaman ne olacak?? Sadece siz degilsinizdir ailesine düskün olan sonucta ve ortak bir karar almaniz sart.. sadce senin isteginle yola cikip tasinirsaniz oraya yarin birgün en ufak bir sorundan bile sizi sorumlu tutabilecektir esiniz cünkü o sizin isteginizle oralara geldi. Hem is imkani nasil acaba bunuda düsünmesi lazim erkegin?? Gelip orda sirf siz anne babanizi özlemeyin diye isssiz gücsüz kalmayi kabul etmiyecektir elbetteki..
Aslinda herseyden önce kabul etmeniz gereken birsey var bence..Oda artik kendinize bir aile kuruyor olusunuz. Sonucta herkesin anne babasi degerli ama artik kendi hayatinizi düzenliyorsunuz yön veriyorsunuz.. Umarim ne demek istedigimi ifade edebilmisimdir ama bence sevdiginize fazla yüklenmeyin bu konuda artilari eksileri bir karsilastirin ona göre bir karar alin..ben etrafimdaki cogu evlilikte hicte yararini görmedim ailelerle yakin oturanlarda..ilerde insanlar yüzgöz oluyor birbiriyle ve böyle olacagina uzakta otururum ailemle özlerim ve kavustugumuz anlar dahada anlamli olur..
Ee belki oda ailesini özleyecektir belki oda bunu istemiyordur olabilirmi?? O zaman ne olacak?? Sadece siz degilsinizdir ailesine düskün olan sonucta ve ortak bir karar almaniz sart.. sadce senin isteginle yola cikip tasinirsaniz oraya yarin birgün en ufak bir sorundan bile sizi sorumlu tutabilecektir esiniz cünkü o sizin isteginizle oralara geldi. Hem is imkani nasil acaba bunuda düsünmesi lazim erkegin?? Gelip orda sirf siz anne babanizi özlemeyin diye isssiz gücsüz kalmayi kabul etmiyecektir elbetteki..
Aslinda herseyden önce kabul etmeniz gereken birsey var bence..Oda artik kendinize bir aile kuruyor olusunuz. Sonucta herkesin anne babasi degerli ama artik kendi hayatinizi düzenliyorsunuz yön veriyorsunuz.. Umarim ne demek istedigimi ifade edebilmisimdir ama bence sevdiginize fazla yüklenmeyin bu konuda artilari eksileri bir karsilastirin ona göre bir karar alin..ben etrafimdaki cogu evlilikte hicte yararini görmedim ailelerle yakin oturanlarda..ilerde insanlar yüzgöz oluyor birbiriyle ve böyle olacagina uzakta otururum ailemle özlerim ve kavustugumuz anlar dahada anlamli olur..
Haklisin cagLo.. bunu bende düsündüm, sonuçta dogru onunda ailesi var oda onlari özleyebilir..
Ve dogru hem ufak bi sorundan beni sorumlu tutmasini istemem, benim yüzümden tasindi diye... ama sence nasil bir ortak karar'a varicaz.. cagLo ?? yani ne gibi bi çözüm bulabilirim bilmiyoruumm... Bence sadece onunla evlendigimizde onunla burda bu sehirde yasamayi kabul etmem gerek... ve tasinmak istiyorum dememem gerekiyo galiba..:26: ayni sehirde bile olsak .. ailesiyle tabiki ayni evde oturmicaz.. sehirin bir yerinde biz bir yerinde onlar.. ama belkide ilerde tasiniriz gideriz.. bu sehirden baska bi yere.. belki kendisi bile ister sonradan.. ama ben nasil kabullenecegim bilmiyoruum.. Ailemden uzak nasil yapabilecegiim.. hergun annemi ararim herhalde ya gerçekten bilmiyorum 2 side çook istedigim bisey.. hem bi yandan sevdigim bi yandan da ailem ama sen haklisin cagLo biz bi aile kuruyoruz sonuçta, kendi hayatimizi duzenleyip yon veriyoruz.. onunla bir aile oluyoruz, ve onun ailesiylede.. En iyisi bnim ailem tasinmasinlar benimle kalsinlar burda.. en azindan 2side olmus oluyo o zmn.. aileme yakin oluyorum yani....
Bir keresinde senin ailende oraya tasinsin demistim :) oda hayir diyen gözlerle bakti.. o evlencek sonuçta ailesi degil.. o tasinacak baska bi eve ailesi degil.. onlar niye tasinsin degil mi..
Canim is bence bi engel degil.. cunku o benim tasinmak istedigim sehir'de bizim su anki oturdugumuz yerden cok daha fazla is var, daha buyuk sehir, bi suru is var orda.. kriz burayi daha çok vurdu oraya ragmen..hem cok buyuk bi sehir oldugu için is'te çok..
Tmm senin dedigin gibi yapcam.. fazla yüklenmicem Sevdigime...:85:
Sen cogu evlilikte yararini gormedim demissin.. ailelerle yakin oturanlardan.. ama o evliler.. kizin ailesine mi yakin oturuyolardi (yani ayni sehirde) yksa damadin mi.. cunku genelde kocasinin ailesinin yaninda oturanlar.. pek bisey diyemiyolar gibime geliyo benim.. karisinin ailesinin oturdugu sehirde oturanlardada sorun gormedim hiç.. simdiye kdr bilmiyorum..:44:
Kimse niye cvp yazmiyoo arkadaslar..
nolur yardimci olursaniz çk sevinirim......
En azindan fikrinizi soyleyin.. bnimde bi fikrim olsun ne yapabilecegimden...... :'''(
E şimdi ablan gıttı uzuldunuz ablanızın oldugu sehıre tasınacaksınız.
Bu seferde sevgılınızle farklı bır sehırde olacaksınız.
Bu durumda sevgılınız de sız uzulmeyın yeterkı hep bırlıkde olun aılenızle dıye işini bırakıp sehır degıstırecek.
Yazarken bıle zorlandım...
cunku genelde kocasinin ailesinin yaninda oturanlar.. pek bisey diyemiyolar gibime geliyo benim.. karisinin ailesinin oturdugu sehirde oturanlardada sorun gormedim hiç.. simdiye kdr bilmiyorum cumlenıze ıtafen...
Esımın aılesı ıle de aynı sehırde oturdugum zaman oldu aılemle de.
Bence bunu sorun halıne getırıp sevgılınızle aranızı bozmayın lakin bu bır sorun degıl...
Sorun cıkarmak ısteyen oldumu oyle de cıkarıyorrr boyle de...
E şimdi ablan gıttı uzuldunuz ablanızın oldugu sehıre tasınacaksınız.
Bu seferde sevgılınızle farklı bır sehırde olacaksınız.
Bu durumda sevgılınız de sız uzulmeyın yeterkı hep bırlıkde olun aılenızle dıye işini bırakıp sehır degıstırecek.
Yazarken bıle zorlandım...
cunku genelde kocasinin ailesinin yaninda oturanlar.. pek bisey diyemiyolar gibime geliyo benim.. karisinin ailesinin oturdugu sehirde oturanlardada sorun gormedim hiç.. simdiye kdr bilmiyorum cumlenıze ıtafen...
Esımın aılesı ıle de aynı sehırde oturdugum zaman oldu aılemle de.
Bence bunu sorun halıne getırıp sevgılınızle aranızı bozmayın lakin bu bır sorun degıl...
Sorun cıkarmak ısteyen oldumu oyle de cıkarıyorrr boyle de...
Kedijik, tasinirsak eger ilerde (ki simdilik tasinamayiz cunku buna durumumuz yok, ilerde olurmuda onuda bilmiyorum), tasinirsak sevdigimden farkli bi sehirde olmak beni çok üzer :''( bi yandan ailemin yaninda olsamda ondan uzak oluyorum o zmn =(=(='(
Bu durumda ben uzulmiyim diye benim oturdugum sehre gelirse ben çooook mutluu oluruummm....:):) gerçekteen... cunku benim için gelmis oluyo nasil olsa... :)
( bu arada sevgilim çalismiyo, okuyo... yani biz daha okuyoruz... bi meslegimiz yok, ögrenciyiz yani..)
Keske bende snin gibi bi onun ailesinin oturdugu sehirde otursam bide ailemin, snrada hep orda kalsam.. yaa ama simdiden bosuna dusunuyoruum bunlari.. cunku dhaa cok var butun bunlara... Hayirlisi olsun insallah bnim için ve Sevdigim için..<3 baska diyecek bisey bulamiyorum saçma buluyorum bu konuyu , neden bu konunun yuzunden tartistigimizida anlamiyoruum.., üzüyo beni bu konuu
ben bunu sorunu haline getirmiyorum, cumartesi gunu konusuyoduk bu konuyu.. hiç bisey demedi.. sadece ailesinden onunda uzak olmak istemedigini soyledi..snra ertesi gun face'den konustuk..ve kocasi nerde oturuyosa esi de onunla orda oturur diyo.. kabul etmiyosan ben yokum gibisinden :''( ben daha ne diiimm.....offffffff sinir oluyoruuum yaaa.....
Bu arada cvp yazdigin için çok tsk ederiim...
Ne güzelll caniimm sansliymissin gerçekten... darisi benim basima ins....
Peki sen mi istedin esin mi istemisti tasinmayi... ?
Esin bisey demedi mi ailene yakin olacaksin yok yakin'a tasinmayalim gibisinden ?
Ne güzel anlayisliymis... ikinizde memnunsaniz çok güzel grçkten...