siz bakıcınızı izlemediniz mi hiç?

Neler duyuyor görüyoruz. Ben de kamera koyup görmek isterdim, en azından içim rahat olurdu.

ya sen bu kadar zorlama kendini benim için. baya sinir strese girdin bu kadar yakma devreleri bak erkenden çökersin.boşver senin yorumların olmasada yaşayabiliriz

şimdi ablacım sen söyle çocuk baktığın bu evde tek başımayım nasıl olsa deyip kimsenin bilmesini istemediğin mahremin olan şeyleri yapar mısın.yoksa başkasının evindeyim ve burda çocukla ilgilenmem için bana para veriyolar güvenip çocuk emanet ettiler sonuçta diye düşünerek toplum içindeymişsin gibi mi davranırsın.yada sence hangisi doğru?
Ya tabiki toplum içindeymissin gibi olmuyor yanlizsin daha rahat olunuyor söyle söyleyim ben tesetturlu biriyim normalde açmam bebek çekip açar sicak olunca koşuturunca bebekle kisa kolllada duruyorum bunu bilen anne varsada göruntu anlar ben başta söyledim iş gibi görürsem bir ayi iki ay edemem kasmaktan kendimi kendi çocugum gibi bakarsam oda rahat eder bende ölede oluyor gerçekten sinirlendiğim zamanda oluyor delirdiğim vakitte oluyor ağliyorda hos bunlari anneye söylüyorum ister kamera olsun ister olmasin oda biliyor bende insanim sinirlenebilirim melek değilimya yeri gelip anne bile kiziyor çocuğuna bende anneyim

Bende bebek bakiyorum kamera vatmi bilmiyorum söylemistimde isterseniz koyabilirsiniz neyse demem suki benim kendi çocuğum olsa kesinlikle kan bağim olmayan birine baktirmam bir sey olduğundan demiyorum bebeği gerçekten çokta seviyorum ama su bir gerçek annenin yerini kimse dolduramaz çocuklarini baskasina baktiran anneler ya çalismasin yada kamera koysun ben korum arkadas
Benim bakıcımla aramda kan bağı yok. 3 yıldır ses yükseltme bile olmadı. Zaten çok sakin bir kadın.

Arkadaşım kan bağı olsun diye eşinin halasına baktırdı. Tabii kamera falan yok. Komşular balkonda döverken görmüş, anne baba duyunca kahroldu. Çocuğunu döven anne baba da var. Bence en iyi bakıcı kan bağı olan değildir. Hani en kötü nine en iyi bakıcıdan iyidir denir ya, külliyen yalan. Önemli olan doğru insanı secebilmek

gızlı ızlemek ve dınlemek suc sıkayet etse haklı
kamera oldugunu bılmelıydı oylede takıp ederdınız

Ama başta konuyu hatalıyım diye yazdınız şimdi haklıyım olmuş konunuz

Izleyebilirsiniz ama baştan haber vermeliydiniz

Kadın da artık bakmam demiş ki doğru demiş

Yeni bakıcıya açık sistem kurun olsun bitsin

3 saatmış zaten o kadar da abartmayın sakınan göze çöp batar
Saçmalamayın isterseniz? Kayseride üvey anne dehşetini unutuyorsunuz heralde bide o anne yani bakıcının yapmıycağı ne malum keşke olmasa öyle bişeyler ama ne malum olmuycağı? Öyle bir durumla karşılaşmak istermisiniz? Gizli koymasa belki o odada yapmıycak başka yerde kötü davrancak? Devir eski devir değil öncedenmiş o herkese saygı sevgi şimdi ailenden biri bile kötü davranıyor şiddet uyguluyor neler neler.. Yabancı biri için önlem almış ne var? Kadıncağızı sanki yatmalık suç işlemiş gibi itamlarda bulunuyorsunuz özel hayatmış benim çocuğumun sağlığı güvenliği için özel hayat falan dinlemem benim evimde ne gibi özel hayatı olabilir zaten? Orası onun için bir iş yeri neticede.. Yap arkadaşım canından can o senin için her tarafa döşet..

Saçmalamayın isterseniz? Kayseride üvey anne dehşetini unutuyorsunuz heralde bide o anne yani bakıcının yapmıycağı ne malum keşke olmasa öyle bişeyler ama ne malum olmuycağı? Öyle bir durumla karşılaşmak istermisiniz? Gizli koymasa belki o odada yapmıycak başka yerde kötü davrancak? Devir eski devir değil öncedenmiş o herkese saygı sevgi şimdi ailenden biri bile kötü davranıyor şiddet uyguluyor neler neler.. Yabancı biri için önlem almış ne var? Kadıncağızı sanki yatmalık suç işlemiş gibi itamlarda bulunuyorsunuz özel hayatmış benim çocuğumun sağlığı güvenliği için özel hayat falan dinlemem benim evimde ne gibi özel hayatı olabilir zaten? Orası onun için bir iş yeri neticede.. Yap arkadaşım canından can o senin için her tarafa döşet..
Her yere açık kamera koysa nasıl olur mesela? Neden gizli koysun?

Kayseri'deki olayla ne alakası var? Herkes bunu söyleyip duruyor.orada o çocuklar ilk günden sinyal vermişler. Annelerine yalvarmışlar, bizi Bırakma demişler. Her hallerinden belliymiş. Baba da ilk Başlarda şüphelenmiş ama üzerinde durmamış. Kamera çok sonra yapılmış birşey. Orada en başta anne baba sorumsuzluğu var. Çocuklar resmen feryat etmiş ama duyan olmamış.

Kayseri'deki olayla ne alakası var? Herkes bunu söyleyip duruyor.orada o çocuklar ilk günden sinyal vermişler. Annelerine yalvarmışlar, bizi Bırakma demişler. Her hallerinden belliymiş. Baba da ilk Başlarda şüphelenmiş ama üzerinde durmamış. Kamera çok sonra yapılmış birşey. Orada en başta anne baba sorumsuzluğu var. Çocuklar resmen feryat etmiş ama duyan olmamış.
Ne demek ne alakası var ? Burda söz konusu kamera yakın bir olay olduğu için örnek veriliyor. Ben çoçuğumun,feryat etmesine izin vermeden olaya hakim olurum izler takip ederim demekki siz çok kolay güvenip çocuğunuzu emanet edebilirsiniz herkese, düşünceleriniz bu yönde neymiş kamera özel hayatmış saçmalık dediğim gibi bidaha diyorum benim evimde bakıcının zaten özel hayatı olamaz orası onun işyeri, iş yerlerinde kamera var, benim evimde o kadının iş yeri dışarı çıkın 100anneye sorun 90 anne koymaktan yanadır,sevgiler

Ne demek ne alakası var ? Burda söz konusu kamera yakın bir olay olduğu için örnek veriliyor. Ben çoçuğumun,feryat etmesine izin vermeden olaya hakim olurum izler takip ederim demekki siz çok kolay güvenip çocuğunuzu emanet edebilirsiniz herkese, düşünceleriniz bu yönde neymiş kamera özel hayatmış saçmalık dediğim gibi bidaha diyorum benim evimde bakıcının zaten özel hayatı olamaz orası onun işyeri, iş yerlerinde kamera var, benim evimde o kadının iş yeri dışarı çıkın 100anneye sorun 90 anne koymaktan yanadır,sevgiler

iş yerinizdeki kamera gizli olsaydı sorun etmez miydiniz?

İnsan Hakları dersinden bahsedildi.
Dedik ki suç olduğunu bilmiyorlar da savunuyorlar. Suç diyoruz hala ne var bunda diyorlar. Dinen günah olsaydı 50 tane karşıt yorum gelirdi. Ne biçim zihniyetiniz var? Suç olan şeyi onaylamaya utanmıyorsunuz.

Türk ceza kanununa göre suç olduğu için desem. Bu sizin için bir şey ifade eder mi? Suç olan şeyi savunarak suç işliyorsunuz. Yöneticiler neden bu yorumları görmüyor?
Doğru çocuğum dayak yemeli haklısınız :KK9: almanyada bile var bu ? Tvlere çıkıyor gizli kamera olayı sorun suç olmuyor siz suç buldunuz şimdi. Kardeşim ben bakıcının evine gizliden değil kendi evime koyuyorum belki hırsız vs için kime ne ?

İnsan Hakları dersinden bahsedildi.
Dedik ki suç olduğunu bilmiyorlar da savunuyorlar. Suç diyoruz hala ne var bunda diyorlar. Dinen günah olsaydı 50 tane karşıt yorum gelirdi. Ne biçim zihniyetiniz var? Suç olan şeyi onaylamaya utanmıyorsunuz.
Evet haklısınız okadar büyük cezalı bir suç ki tvlerde bile gösteriliyor gizli kamera ile ortaya çıkan suçlar ama nedense hiç bir haber bültenide sizin dediklerinizi demedi nekadar dikkatlisiniz öyle tebrikler valla oldu hırsıza falanda koymayın özel hayat sonuçta!

Doğru çocuğum dayak yemeli haklısınız :KK9: almanyada bile var bu ? Tvlere çıkıyor gizli kamera olayı sorun suç olmuyor siz suç buldunuz şimdi. Kardeşim ben bakıcının evine gizliden değil kendi evime koyuyorum belki hırsız vs için kime ne ?
Yukarda avukat linki verdim. Açık açık suç diyor. Suçları senin ya da benim aklım belirlemiyor.
Çocuğun niye dayak yesin, benim her odamda açık kamera var , hem bakıcı hem hırsız için korunmuş oluyorum. Sen yasal yol varken yasal olmayanı onaylamayamazsin

Evet haklısınız okadar büyük cezalı bir suç ki tvlerde bile gösteriliyor gizli kamera ile ortaya çıkan suçlar ama nedense hiç bir haber bültenide sizin dediklerinizi demedi nekadar dikkatlisiniz öyle tebrikler valla oldu hırsıza falanda koymayın özel hayat sonuçta!
Benim her odamda açık kamera var . Bunda sıkıntı yok. Gizli kameranın delil olarak kullanılması suç olması gerçeğini değiştirmez. Suçları belirleyen sizin ya da benim aklım degil

Yukarda avukat linki verdim. Açık açık suç diyor. Suçları senin ya da benim aklım belirlemiyor.
Çocuğun niye dayak yesin, benim her odamda açık kamera var , hem bakıcı hem hırsız için korunmuş oluyorum. Sen yasal yol varken yasal olmayanı onaylamayamazsin
Ay sağol canım mesela açık kapalı değil kamerayı savunuyorum özel hayat diyenler var bi anlayın şunu özel hayat diye bir lüksü olamaz kadının. Benim evimde hiçte lazım değil avukatın.

Back
X