siz bakıcınızı izlemediniz mi hiç?

Benim annem işten ayrılınca aynı Egem Egem üyesinin anlattığı şekilde yaşayarak çocuk bakmaya başladı.hatta bir an annemden bahsediyor zannettim.Yalnız bizimkinde öğrenmesi öyle olmadı .çocuk havuç diye ağlarken aramış "havuç balkonda sebzelikte" demiş.

Allahtan üstümü hep kapıyı kapatıp banyoda değiştiriyordum dedi .cidden çok kötü bir durum.
Varsa önceden söyleyin.annem ne dertlerimi duydu ne hallerimi gördü acaba diye üzüldü durdu.

Benim annem işten ayrılınca aynı Egem Egem üyesinin anlattığı şekilde yaşayarak çocuk bakmaya başladı.hatta bir an annemden bahsediyor zannettim.Yalnız bizimkinde öğrenmesi öyle olmadı .çocuk havuç diye ağlarken aramış "havuç balkonda sebzelikte" demiş.

Allahtan üstümü hep kapıyı kapatıp banyoda değiştiriyordum dedi .cidden çok kötü bir durum.
Varsa önceden söyleyin.annem ne dertlerimi duydu ne hallerimi gördü acaba diye üzüldü durdu.
Evet mahremiyet bu işte. Masturbasyon, eve erkek atma gibi örnekler verilmisti

teşekkür ederim. sanki bu ülkeyi ben bu hale getirmişimde artık benim gibiler yüzünden yaşanmazmışta ben anlayamadım neden bu kadar nefretle dolduklarını.kadının yatak odasını çekipte yayınlamışım bide kendimi savunuyomuşum gibi aşırı tepki verenler var ya.ben gerçekten acıyorum böyle kadınlara fazla sinir dolmuşlar nereye boşaltacakkarını şaşırmışlar

Nerede saçmalamışım konu sahibi

Bunu söyleyene alkış tutuyorsunuz

Kamera koy ama haber ver dedik suçlu olduk

İşyerinde devlet kurumunda bile kamera kişiyi değil odayı, kapıyı, bankoyu vs gösterir aksi suçtur

Ben siz hassassınız diye bu tartışmaya girmeden konunun başında hatalıyım demiştiniz şimdî gazı alıp haklıyım diyorsunuz dedim

Yeni bakıcıya koyun ama haber verin dedim sadece

Ama hemen bana saldıranı alkışlamışsınız

Siniriniz yatışınca tüm konuyu taraf tutmadan tekrar okuyun bence

Evet mahremiyet bu işte. Masturbasyon, eve erkek atma gibi örnekler verilmisti
Onu görmedim.yalnız insan bakıcısını belirli kriterlerine göre seçiyor.bakıp ,konuşup, tecrübesine ve referansına göre bakıyor.
Takmakta sıkıntı yok ama söylememek çok itici.

bazı mesajlarda yazılmış,bakıcı kamerayı bilirse kamera olmayan ortamda çocuğa zarar verir diye,o zaman banyoya tuvalete de kamera koyun,malum bakıcı kamera yok diye banyoda tuvalette de çocuğa zarar verebilir:KK66:

avukat dedi suçtur diyosunuzda benimde avukat arkadaşım var bu konudan bir şekilde sen haklı çıkarsın böyle ceza alan ben görmedim diyor.hukuk için kafa patlatanlar bilmem neler onlardan iyi mi bileceksiniz diyip duranlara.ayrıca avukatların hukukun halini hiç konuşmayalım kimleri kimleri savunduklarını biliyoruz.beni bu konuda savunacak ve haklı çıkaracak avukat elbet vardır siz derdetmeyin

bazı mesajlarda yazılmış,bakıcı kamerayı bilirse kamera olmayan ortamda çocuğa zarar verir diye,o zaman banyoya tuvalete de kamera koyun,malum bakıcı kamera yok diye banyoda tuvalette de çocuğa zarar verebilir:KK66:
Balkon asansör ve parkta dahil.

En iyisi emanete sadık kalan insanları tercih etmek veya olmadı kreş yaşına dek ayrılıp kendisi bakmalı.

avukat dedi suçtur diyosunuzda benimde avukat arkadaşım var bu konudan bir şekilde sen haklı çıkarsın böyle ceza alan ben görmedim diyor.hukuk için kafa patlatanlar bilmem neler onlardan iyi mi bileceksiniz diyip duranlara.ayrıca avukatların hukukun halini hiç konuşmayalım kimleri kimleri savunduklarını biliyoruz.beni bu konuda savunacak ve haklı çıkaracak avukat elbet vardır siz derdetmeyin
Hah savun kendini bacım içim şişti seni savuncam diye :KK70:

Bakıcı şiddet göstermişse ceza alır ama sen de gizli izlediğin için ceza alırsın.
Burda konu senin kanunları ve mahremiyeti hiçe sayıp, yasal olan varken olmayanı tercih etmen.
Ayrıca başta kendini haksız bulurken şimdi haklıyım diyorsun.
Kanun neyse odur,beni haklı çıkaracak avukat demen bile kanun dışı iş yaparım ama avukatımı ona göre seçerim gibi hem saçma hem de yasa dışı bir zihniyetin olduğunu gosteriyor.
Bence senin en büyük hatan çocuğunu kamerasız ele emanet etmen. Önce bunu sorgula, tedbirsizliginin bedelini yasa dışı yollarla örtmeye çalışmışsın. Hata üstüne hata yapmissin.

Ben olsam o kamerayi yine takardim yine takardim. Yemisim ahlaki boyutunu, sucunu cezasini. Ben yavrumu sokaktami buldum. Egerki bakiciysan ne bu tripler? Korktugun bisey yoksa neden bu ofkelenmek? Hadi anlarim bi akrabadir ve cok kirilmistir " ben senin akrabanim bana nasil guvenmezsin"diye. Ama bakiciya guven yoktur hic bizaman, bu yerinde bi dusunce su olanlari gordugumuzden beri.
Ne dedi giderken " siz bana guvenmiyosunuz aaa" mi dedi? Evet guvenmiyorum efendim.
Kendisi bilir biraksin isi.
Baska bakici bak.

İşte bu sebeple kameraya karşıyım insanı paronoyak yapar bence

Ben olsam o kamerayi yine takardim yine takardim. Yemisim ahlaki boyutunu, sucunu cezasini. Ben yavrumu sokaktami buldum. Egerki bakiciysan ne bu tripler? Korktugun bisey yoksa neden bu ofkelenmek? Hadi anlarim bi akrabadir ve cok kirilmistir " ben senin akrabanim bana nasil guvenmezsin"diye. Ama bakiciya guven yoktur hic bizaman, bu yerinde bi dusunce su olanlari gordugumuzden beri.
Ne dedi giderken " siz bana guvenmiyosunuz aaa" mi dedi? Evet guvenmiyorum efendim.
Kendisi bilir biraksin isi.
Baska bakici bak.
Ah sonunda ben gibi biri helal kardeşim aynı fikirdeyim sonuna kadar

Bakıcı şiddet göstermişse ceza alır ama sen de gizli izlediğin için ceza alırsın.
Burda konu senin kanunları ve mahremiyeti hiçe sayıp, yasal olan varken olmayanı tercih etmen.
Ayrıca başta kendini haksız bulurken şimdi haklıyım diyorsun.
Kanun neyse odur,beni haklı çıkaracak avukat demen bile kanun dışı iş yaparım ama avukatımı ona göre seçerim gibi hem saçma hem de yasa dışı bir zihniyetin olduğunu gosteriyor.
Bence senin en büyük hatan çocuğunu kamerasız ele emanet etmen. Önce bunu sorgula, tedbirsizliginin bedelini yasa dışı yollarla örtmeye çalışmışsın. Hata üstüne hata yapmissin.

Bacım ne yoruyosunn kendini anlatamazsın orman kanunundan anlıyorlar işte. medeniyet, modern hukuk, temel hak ve özgürlükler falan boşuna anlatıyosun.

Ah sonunda ben gibi biri helal kardeşim aynı fikirdeyim sonuna kadar

Soylediklerinde sonuna kadar haklisin canim. Su devirde asil kamera koymayanin aklina sasarim. Bilincsiz anne baba derim ben onlara. Neler goruyoruz haberlerde.
Anne degilim ama yigenlerim var.
Yabanci birisiyle butun gun yanliz birakmak, asla, olamaz.
Guvenemem.

Sozkonusu canınız olunca gozunuz hiçbir şeyi gormez.ben bi tanesini kolundan tutup kapı dışına koymuştum.

Back
X