Siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?

Konu başlığına cevap: hiçbir şey.
Herkes herkesi sevecek diye bir kural yok. Uzak duracaksınız bu kadar basit.
Diyelim ki eşiniz nişanlıyken bu kadın eşinizle ilgilendi/flört etmek istedi. Eşiniz mesafesini ayarlayıp kadını kendisinden uzak tuttuysa konu kapanmış demektir. Yok eğer eşiniz yüz verdiyse ve kadın bu yüzden size bileniyorsa sorunun büyüğü eşinizle ilgilidir. Sizin muhatabınız kadın değil.
Sanmıyorum eşimin haberi yok bn eşimi tanıyorum flörtlesecek biriside değil kadn eşimden de büyük

Slm arkadaşlar ben yeni evliyim çok uzun yıllar süren sevgililikten sonra eşimle evlendik ve ben onun çalıştığı yere tayin oldum geldim burdada çok yeniyim ve çalıştığım yerdeki bir kadından hiç elektrik alamadım çok soğuk suratsız beni görünce cins cins tavırlar sergiliyor ve bnde mümkün mertebe yüzünü görmek istemiyorum negatif enerji patlaması yaşıyorum görünce bugünde yine çalıştığım yerden biriisi onunla ilgili bir sorununu anlatınca bu arada iş yerinde kimse sevmiyormuş bayağı sorunlu neyse arkadaşım bana dedi ki sana birşey söyleyeceğim ama kesinlikle aramızda kalsın peki anlat dedim meğerse bu kadın benim eşimin etrafında dolanmış iş yerine gitmiş iş yeriyle ilgili kendisini ilgilendirmeyen konularla ilgili hemen atlıyormuş eşimin iş yerine bi evrak gidecekse kendisi evlenmiş ayrılmış bu arada ve arkadaşm bugün anlatınca anladım ki kadın bu yüzdn bna karşı bayağı suratsız siz olsanız bu durumda aynı iş yerinde bu kadına karşı nasıl bir tavır sergilerdiniz
Kociskomla.olan olmayan tum sevimli hallerimizi anlatir catlatirdim 😂😂 saka saka muhattap olmayin

Eşine sakın söyleme. Böyle durumlarda eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya hiç gerek yok. Zaten ortada bişey olduğu da kesin değil. Dolduruşa gelme kimse kimseyle yakın olmak zorunda değil. Sen mesafeni koru ve biraz daha temkinli ol yeter. Belki de sadece iş yerinden kaçmak biraz işten uzaklaşmak için gitmek istiyordur. Bazen ben de biraz nefes alabilmek için hiç benim departmanımı ilgilendirmeyen meselelerden dolayı şirket dışına çıkıp birileriyle görüşüyorum. Ne görüştüğüm insanları görmek gibi bir derdim var ne de birlikte gittiğim insanlarla vakit geçirmek istiyorum.

Kadın güzel ve havalı sanırsam boşanınca herkes amnnn benim kocamın gözü kayar mı yoksa gitti elden diye çatlayıp patlamış. kadının umrunda bile değilsinizdir emin olun, sizleri kudurtmak için ayrıca bir şey yaptığını da sanmıyorum. ne ezik, ne zvallı insanlarsınız ya, ne istiyorsunuz ekmek parası için çalışan bir insandan? Ruh pastaları sizi.

Kendileri de aynı zihniyette ve aynı karakterde oldukları için böyle yorumlar yapılabiliyor.Üzülmeyin. Eşinizle açık açık konuşup bu durumdan rahatsız olduğunuzu eğer ki bilginiz dışında bir hareketi olursa kendisi ile paylaşmasını rica edin .
Sen kimsin de bizim karakterimiz üzerine yorum yapıyorsun ahlaksız! Kendine gel. Hiçbir üyeyi böyle bir şeyle itham edemezsin.

Kendileri de aynı zihniyette ve aynı karakterde oldukları için böyle yorumlar yapılabiliyor.Üzülmeyin. Eşinizle açık açık konuşup bu durumdan rahatsız olduğunuzu eğer ki bilginiz dışında bir hareketi olursa kendisi ile paylaşmasını rica edin .
Mesela, bizim zihniyet ve karakterimiz neymiş? Dul kadınlara avcı gözüyle bakmıyoruz diye mi? Dul kadınlardan ne istediğinizi gram anlamıyorum. Boşanmış olmak onun suçu mu? Kadın düşmanı sizii

Boş yapmışsın abla

Mesela, bizim zihniyet ve karakterimiz neymiş? Dul kadınlara avcı gözüyle bakmıyoruz diye mi? Dul kadınlardan ne istediğinizi gram anlamıyorum. Boşanmış olmak onun suçu mu? Kadın düşmanı sizii
Kendi cinsine düşman erkek savunucuları bunlar.

Ben boşandım bana da böyle mi bakıyorlar acaba

Slm arkadaşlar ben yeni evliyim çok uzun yıllar süren sevgililikten sonra eşimle evlendik ve ben onun çalıştığı yere tayin oldum geldim burdada çok yeniyim ve çalıştığım yerdeki bir kadından hiç elektrik alamadım çok soğuk suratsız beni görünce cins cins tavırlar sergiliyor ve bnde mümkün mertebe yüzünü görmek istemiyorum negatif enerji patlaması yaşıyorum görünce bugünde yine çalıştığım yerden biriisi onunla ilgili bir sorununu anlatınca bu arada iş yerinde kimse sevmiyormuş bayağı sorunlu neyse arkadaşım bana dedi ki sana birşey söyleyeceğim ama kesinlikle aramızda kalsın peki anlat dedim meğerse bu kadın benim eşimin etrafında dolanmış iş yerine gitmiş iş yeriyle ilgili kendisini ilgilendirmeyen konularla ilgili hemen atlıyormuş eşimin iş yerine bi evrak gidecekse kendisi evlenmiş ayrılmış bu arada ve arkadaşm bugün anlatınca anladım ki kadın bu yüzdn bna karşı bayağı suratsız siz olsanız bu durumda aynı iş yerinde bu kadına karşı nasıl bir tavır sergilerdiniz
Yokmuş gibi davranırım.

Günaydın şimdi herkes kadını kıskanmıssim dert olmuş falan yazmış lakin neyini kıskancam ben herkesle muhatap olmuyorum zaten triplere giriyor beni görünce diyorum bn zaten bu olayları bilmeden önce de kendisinden elektrik alamadım almakta istemem muhatap olma taraftarı hiç değilim yaşı yaşıma uygun değil kocam evli değildi ama nişanlıydı o zaman halen bile gitmişliği var knedinii alakadar etmeyen konularda ben giderim diye atlıyormuş birebir eşimle muhatap oluyor gittiği yerde boşanmış olduğunu belirtmem niye zorunuza gidiyor anlamış değilim kendi zihniyetinizden diye umuyorum
Boşanmış olduğunu belirtmen senin o kadını kendince küçük görüyor olmandan. Zira kadının boşanmış olmasının konuyla hiçbir alakası yok. Ayrıca burda onlarca boşanmış kadın var sizin zihniyetinizden derken? Bunu bir eksiklik olarak mı görüyorsunuz? Kusura bakmayın da sizin zihniyetiniz daha berbat görünüyor burdan.

Kadın bunları sallamıyordur bile. Kıskanılacak bir şeyi vardır. Bunları iyi kudurtmuş😁😁 Hiç sekmez, çalışan insanlar şu yorumların kıskançlık olduğunu anlar. 🧿😁 Evlenip boşanması bile dert olmuş.
Ay cidden ya. Boşanan kadınlara niye o gözle bakıyorlar anlamıyorum, ben yeni bosandim kendimi 18 yaşında hissediyorum, biz evli erkekler için tehlike miyiz tövbe estağfurullah 🥲

Ay cidden ya. Boşanan kadınlara niye o gözle bakıyorlar anlamıyorum, ben yeni bosandim kendimi 18 yaşında hissediyorum, biz evli erkekler için tehlike miyiz tövbe estağfurullah 🥲
Kadına hiçbir kusur bulamamış ordan yürüyor. Maalesef toplumda bu zihniyette yığınlarca insan var. Eğitilemezler.

Siz evliyken mi dolanmış bekarken mi orasini anlamadim ? Ben bir tavır sergilemezdim kadın bana söz vermedi eşim verdi. Eşimin davranışlarına bakardım. Sürekli söylenip eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın yokmuş gibi davranın.

Kadın güzel ve havalı sanırsam boşanınca herkes amnnn benim kocamın gözü kayar mı yoksa gitti elden diye çatlayıp patlamış. kadının umrunda bile değilsinizdir emin olun, sizleri kudurtmak için ayrıca bir şey yaptığını da sanmıyorum. ne ezik, ne zvallı insanlarsınız ya, ne istiyorsunuz ekmek parası için çalışan bir insandan? Ruh pastaları sizi.
Ajitasyon yapmaaaaaaaa ben buraya yeni geldim diyorum ne derdim olacak kendinin derdi varki bana slaak slaak bakıyor gördüğü yerde cins cins of puf yapıyor ayrıca 40 yaş üstü bir kadın beni ne kadar kudurtabilir

Boşanmış olduğunu belirtmen senin o kadını kendince küçük görüyor olmandan. Zira kadının boşanmış olmasının konuyla hiçbir alakası yok. Ayrıca burda onlarca boşanmış kadın var sizin zihniyetinizden derken? Bunu bir eksiklik olarak mı görüyorsunuz? Kusura bakmayın da sizin zihniyetiniz daha berbat görünüyor burdan.
Evet sizin zihniyetiniz dedim çünkü bayağı bayağı açıklamışsın boşanmış kadını küçük görüyor olman falan diyerek dmekki kendin böyle düşünüyorsn

Evet sizin zihniyetiniz dedim çünkü bayağı bayağı açıklamışsın boşanmış kadını küçük görüyor olman falan diyerek dmekki kendin böyle düşünüyorsn
Sana kötü bir haberim var besssbekarım. Ve çevrem fırıl fırıl yakışıklı bekar erkekle dolu. 🧿Kadını kıskanmış olman aşikar. Ayrıca yaşla alakası yok bunun. Angelina Jolie de 40 küsur yaşında.

Back
X