Siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?

Sana kötü bir haberim var besssbekarım. Ve çevrem fırıl fırıl yakışıklı bekar erkekle dolu. 🧿Kadını kıskanmış olman aşikar. Ayrıca yaşla alakası yok bunun. Angelina Jolie de 40 küsur yaşında.
Bunun bekar olmanla alakası ne pardon bessbekar😂 Angelina jolieyi beğenmem şart mı belki benim güzellik algıma uygun değil

Ay cidden ya. Boşanan kadınlara niye o gözle bakıyorlar anlamıyorum, ben yeni bosandim kendimi 18 yaşında hissediyorum, biz evli erkekler için tehlike miyiz tövbe estağfurullah 🥲
Hiçte öyle değil benim de çevremde çok var boşanmış öyle olsa onlarla görüşmem eşimi kıskanırım Demkki öyle değil o kadın alaalede konuşmuş eşimin bekar olduğunu bile bile yürümüş diyorum niye farkli yerlere çekiyorsunuz

Hiçte öyle değil benim de çevremde çok var boşanmış öyle olsa onlarla görüşmem eşimi kıskanırım Demkki öyle değil o kadın alaalede konuşmuş eşimin bekar olduğunu bile bile yürümüş diyorum niye farkli yerlere çekiyorsunuz
Eşiniz nasıl bekar oluyor

Benimde geldi başıma böyle bir olay yan komşumuz bekar bir anneydi( boşanmış demeyim ablalar kızıyor shsjsj) 42 yaşında ama kadın taşş. Yeni taşındık kapımız çalındı açtım telefon numarası istedi arabasını cikaramiyormus otoparktan ben verdim benimkini almamış merdivende kıstırıp eşiminkini istemiş eşim vermemiş kadın kendi söyledi bide sey dedi uniformali erkekler cok yakisikli oluyor (esim asker) :D Bide sadece helva yapmayı biliyordu cenaze evi gibi sürekli helva getiriyordu evimize:D ha ben naptim hiçbir şey sonuçta kadın bana söz vermedi eşim verdi eşimede hala söylerim sayende çok helva yedik diye :D

Benimde geldi başıma böyle bir olay yan komşumuz bekar bir anneydi( boşanmış demeyim ablalar kızıyor shsjsj) 42 yaşında ama kadın taşş. Yeni taşındık kapımız çalındı açtım telefon numarası istedi arabasını cikaramiyormus otoparktan ben verdim benimkini almamış merdivende kıstırıp eşiminkini istemiş eşim vermemiş kadın kendi söyledi bide sey dedi uniformali erkekler cok yakisikli oluyor (esim asker) :KK70: Bide sadece helva yapmayı biliyordu cenaze evi gibi sürekli helva getiriyordu evimize:KK70: ha ben naptim hiçbir şey sonuçta kadın bana söz vermedi eşim verdi eşimede hala söylerim sayende çok helva yedik diye :KK70:
İşte nedense boşanmış olduğunu belirtince bi üstüme gelindi ayni öyle bir şey eşimde komiser benim belkide ondandır 😃ve brde şu var kadın çok farklı bir iş yapıyor ama herkese kendisini çok farklı yüksek mevkiden tanitiyormjs kurumlara

İşte nedense boşanmış olduğunu belirtince bi üstüme gelindi ayni öyle bir şey eşimde komiser benim belkide ondandır 😃ve brde şu var kadın çok farklı bir iş yapıyor ama herkese kendisini çok farklı yüksek mevkiden tanitiyormjs kurumlara
Bencede biz kadinlarda bir uniforma merakı var :D Kayınpederim albay komutanlık yapıyormuş bir birimde aynı birimde idarede çalışan bir kadın ile kayınvalidemle boşanıp kadınla evlendi. Yıllar sonra kadın kayinpederim bize yemeğe geldi bende nasıl tanıştınız diye bir pot kırdım. Kadın boşanmıştim bunalimdaydim daha sonra kayinpederin tayin oldu onu görünce eline baktım bir hafta yüzük vardı bir hafta yoktu ( kavga edince yüzüğünü cikarirmis) bir kerede telefonda eşiyle kavgasına şahit oldum. Daha sonra imzalatilacak dosyaları rica minnet hep ben götürdüm. Doğum gününü öğrenip kutladım sevdiği kitapları masada gördüm kendimede alıp önünde okudum. Sevdiği yemeği duydum yemekhanede ertesi gün yapıp getirdim zor oldu ama ilgisini çektim dedi ben şok Allahtan eşim yoktu yanımızda:D Yani kadın bildiğin bordo bereliymiş. Ha burada suç yüzde yüz kayinpederimde onunda dünden gönlü varmis ama anlatmak istedim bu çaba taktire şayan :D

Kendileri de aynı zihniyette ve aynı karakterde oldukları için böyle yorumlar yapılabiliyor.Üzülmeyin. Eşinizle açık açık konuşup bu durumdan rahatsız olduğunuzu eğer ki bilginiz dışında bir hareketi olursa kendisi ile paylaşmasını rica edin .

Hayrola karakter analisti siz misiniz? Konu da gereksiz ayrıntılar var bunlar farklı yerlere çıkıyor. Ota moka duyar kasıyosunuz be. Yakışıksız yersiz bir yorum.!

Ay cidden ya. Boşanan kadınlara niye o gözle bakıyorlar anlamıyorum, ben yeni bosandim kendimi 18 yaşında hissediyorum, biz evli erkekler için tehlike miyiz tövbe estağfurullah 🥲

Konu sahibinin kendisi de birgün boşanabilir. Söz gelimi sorunlu kadın evliliğini bile sürdürememiş kocasında da hiç kabahat yok zaten minvalinde anlaşılıyor. Eskiden de konu sahibinin eşinin etrafında gezmişmiş.
Neden bir kadına telkin fikir verirken ortada fol yok fos yok tanımadığımız bir kadını yereceğiz. Çok ikiyüzlüce. Boşandı dedim diye gocunuyolar diyor birde ben hiç evlenmedim bile ama yakışıksız ve gereksiz ayrıntılar olduğuna bende hemfikirim burdakiler gibi. Muhattap olma otur aşağıya ne bu kadar sorun ediyorlar hepsi de dedikodusunu yapıyor kadının. Boşanmak her insanın en tabii hakkı başarısızlık değildir. Leş zihniyeti var bu ülkenin ya edebinle boşanıyorsun halaaa laf...

Biz yeni evliyiz eşimde buraya yeni geldi benden 3 ay önce o zaman evli değildik geldiği gün araştırıp bekar olduğunu öğrenip o günden beri de etrafında dönmüş daha 1 aya kadar da gelip gidiyormuş

Eee yani olabilir bekarkenmiş işte sorun ne? Sizi mi kıskanıyor şimdi? Keyfinize bakın sizde herkes kendi aleminde bence siz abartıyosunuz. Şimdi başkası vardır kadının gözünde bekar kadın sonuçta.🙂

Öf kapat çeneni yaa ben konu sahibinin mesajına yorum yaptım sen ne diye üstüne alındın . Ahlaksız sana benzer

Sen onlar da o karakter de zihniyette diye burdakilere laf atmadın mı? Durup dururken mi yazdılar sana. Dislike attığın insan da burhan zaten ona diyorsun alalen milletin aklıyla mı oynuyorsun aklınca son çene kapatıcı bükücü seni 🙃 yuh diyorum artık niye alındın diyor. Şaka gibisin gülelim... 😂😂

Fikrinizi soran oldu mu ? Hiç sanmıyorum benim muhatabım konu sahibi size ne oluyor yahu niye üstünüze üstünüze alınıyorsunuz

Fikrim senin umrunda ki yazmışsın haha ilgilenme o zaman. Konu sahibinin direkt kendisine fikir ver burdakilerin karakteri sana girmiyor değil mi? Boş duyarcı.😂

Nolmus esiniz komiserse

Biz yeni evliyiz eşimde buraya yeni geldi benden 3 ay önce o zaman evli değildik geldiği gün araştırıp bekar olduğunu öğrenip o günden beri de etrafında dönmüş daha 1 aya kadar da gelip gidiyormuş
Muş miş diyorsunuz hep, kim söyledi size bunları?

Back
X