Bende aynen bunu isterdim.Ben olsam sanırım annesını arayıp hepsını anlatmasını , annesının senden ozur dılemesını ısterdım .
Bende aynen bunu isterdim.
Ben olsam sanırım annesını arayıp hepsını anlatmasını , annesının senden ozur dılemesını ısterdım .
Ozur dilesin demedim ama annem arasin sen kotulemisin oda beni aradiginda banada sormasi gerekirdi direk yargilamamaliydi dedigimde cevabi sen kucuksun sen ara oldu
Hata yapanin kucuk buyuk diye ayrimimi olur aratsin iste ne uzatiyor oda ...ya da annesine soylesin cokmu zor ...hakli olduğunuz bilinmeli ki. Sizde siteminizi anneye yaparsiniz iciniz rahatlarOzur dilesin demedim ama annem arasin sen kotulemisin oda beni aradiginda banada sormasi gerekirdi direk yargilamamaliydi dedigimde cevabi sen kucuksun sen ara oldu
Burda haklılıgını konusturacaksın annesı arayacak yanlıs anlamısım dıyecek bence .
Evleniyorsa ana kuzuluğunu bırakıp,problemleri çözebilecek guçte olacak adam. Kızım bana arkadaşını şikayet etmez hele yalan hiç söylemez. Eşi yalan yanlış anneye şikayet etmek çok saçma
Ne yapacaksın kocaya trıp atsan , burnundan getırsen ne olacak kı ? ( askerlıgını yapmayan adamla ne dıye evlenılır anlamıyorum kankıler ) Yazık bunalıma sokmaya gerek yok annesıde bılmelı ama karısı nerde annesı nerde durmalı en guzelı bence bu .
Hala benim aramam icin israr etti bende aramiycam diye soyledim..
'Ve ayni sekilde senide uzun sure aramiycam kac gundur senin bu egon tatmin olcak diye uykusuz kaldim ilac ictigim icin sadece bi iki lokma bi sey yedim' dedim..
Esimi aramayarak hata mi yaparim.?
Evleniyorsa ana kuzuluğunu bırakıp,problemleri çözebilecek guçte olacak adam. Kızım bana arkadaşını şikayet etmez hele yalan hiç söylemez. Eşi yalan yanlış anneye şikayet etmek çok saçma
Çocukluk bu resmen ya . Bu adamlara bır haller oluyor ha .
Esimle 5yil flört dönemimiz oldu 9 aydirda evliyiz bu olaya kadar ben haksiz oldugumda özür dileyip gönlünü alirdim esim haksiz olunca özür diliyip gönlümü alirdi ama bu sefer haksiz oldugunu kabul ettirmemek icin destek aramis kendine...
Muallakda kaldım şuan bence ara bu konuyu usteleme ama cokda samımı olma . Annen arayana kadararamayacagım işine gelıyorsa de .
Gelsın velısıyle bırde dovsun senıSen bence ınat et hem mesafe gırer araya ıyı olur .
Uzaktayken bile telefonla arayip sikayet ediyorsa gelince bi sey olunca kosa kosa gidip 'anne bna bunu dedi' derse sasirmam artik
3 gündür iki yabanci gibi konusuyoruz zaten.
Gercekli bi nden istedigimde sevdigine inanmadim dedi onu dedikten sonra aramak gelmiyo icimden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?