Siz bozulur muydunuz?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Ben bir tane eximle gercekten kotu seyler yasadim, aldatma durumlari vardi ve bu eximin bir suredir hayatinda baska biri var.. Cok uzatmak istemiyorum ama bu hayatina yeni giren kizla da beni aldatma gibi durumlar olmus.. Yani ben hayatindayken bu kiz varmis gibi, boyle durumlar var.. Bu eximle ortak bir tane kiz arkadasimiz var ve bu arkadas esasinda bana daha yakin, aramizdaki bu olaylarin genelini de biliyor. Sosyal medyada hala eximi takip ediyor, buna bozulmadim zaten, sonucta ortak arkadas.. Ama gecenlerde gordum ki, eximin kiz arkadasiyla paylastigi fotograflari begenmis. Bunu gordum, arkadasima hicbir sey demedim ama icimden cok kirildim.. Ben dogal olaram eximi takip etmedigim icin benim gordugumu bile dusunmedi zaten muhtemelen.. Sizce haksiz miyim? Siz benim yerimde olsaniz kirilir miydiniz mesela?.

Kırılmanız çok saçma, hala eski sevgilizin profiline girip didik didik etmeniz daha da saçma. Cidden çok zor olmalı böyle yaşamak, kendinize gelin tavsiyem

Kırılmanız çok saçma, hala eski sevgilizin profiline girip didik didik etmeniz daha da saçma. Cidden çok zor olmalı böyle yaşamak, kendinize gelin tavsiyem
Neden cok sacma buldunuz anlamadim.. Hadi size gore normal olmayabilir anlarim da, cok sacma demenizi tuhaf buldum.. Ben sahsen arkadasim boyle bir durumda olsaydi asla begenmezdim

Ben bir tane eximle gercekten kotu seyler yasadim, aldatma durumlari vardi ve bu eximin bir suredir hayatinda baska biri var.. Cok uzatmak istemiyorum ama bu hayatina yeni giren kizla da beni aldatma gibi durumlar olmus.. Yani ben hayatindayken bu kiz varmis gibi, boyle durumlar var.. Bu eximle ortak bir tane kiz arkadasimiz var ve bu arkadas esasinda bana daha yakin, aramizdaki bu olaylarin genelini de biliyor. Sosyal medyada hala eximi takip ediyor, buna bozulmadim zaten, sonucta ortak arkadas.. Ama gecenlerde gordum ki, eximin kiz arkadasiyla paylastigi fotograflari begenmis. Bunu gordum, arkadasima hicbir sey demedim ama icimden cok kirildim.. Ben dogal olaram eximi takip etmedigim icin benim gordugumu bile dusunmedi zaten muhtemelen.. Sizce haksiz miyim? Siz benim yerimde olsaniz kirilir miydiniz mesela?.
Bahsettiğiniz arkadaş size daha yakınsa bence yaptığı doğru değil, tarafsız olmaya çalışıyor ama tarafsız olmak karaktersiz olmaktır,sonuçta ortada aldatmak gibi bi durum söz konusu.

Bahsettiğiniz arkadaş size daha yakınsa bence yaptığı doğru değil, tarafsız olmaya çalışıyor ama tarafsız olmak karaktersiz olmaktır,sonuçta ortada aldatmak gibi bi durum söz konusu.
Ben de boyle dusundum.. Siz benim yerimde olsaydiniz kirilir miydiniz peki

Kırılırdım tabiki, beni aptal yerine koyan insanların mutluluğuna ortak oluyorsa hayatımdan bile çıkarırım, gereği yok öyle birinin.
Beni aldatıp aptal yerine koyan insanın profilini hala karıştırarak en büyük saygısızlığı kendime yapmış olurum bence

Ayrıca yaşananlar iki kişi arasındadır bunun üçüncü kişiyi etkilemesini beklemek bencillik.

Beni aldatıp aptal yerine koyan insanın profilini hala karıştırarak en büyük saygısızlığı kendime yapmış olurum bence

Ayrıca yaşananlar iki kişi arasındadır bunun üçüncü kişiyi etkilemesini beklemek bencillik.
Siz niye taktiniz ki bu kadar anlamadim.. Herkesin fikrine saygi duyarim ama bu kadar garipsemeniz benim tuhafima gitti sahsen. Eximin profiline bakip bakmamam degil ki konu, ihanete ugradigim biri ve hala sindiremedigim seyler var. Siz hic hayatinizda exinizin profiline bakmadiniz mi? Kimi insan ihanete unutup hemen unutur ama herkesin yapisi farkli.. Yasadiklarim basit seyler degil

Siz niye taktiniz ki bu kadar anlamadim.. Herkesin fikrine saygi duyarim ama bu kadar garipsemeniz benim tuhafima gitti sahsen. Eximin profiline bakip bakmamam degil ki konu, ihanete ugradigim biri ve hala sindiremedigim seyler var. Siz hic hayatinizda exinizin profiline bakmadiniz mi? Kimi insan ihanete unutup hemen unutur ama herkesin yapisi farkli.. Yasadiklarim basit seyler degil
Benim kimseye taktığım yok, işim gücüm yok size mi takacam? Sizce diye bir soru sormuşsunuz bence diye cevap verdim. Duymak istediklerinizden başka şeyler görmeye tahammülünüz yok gördüğüm kadarıyla, kafanızda bir doğru varsa ve başka fikirlere kapalıysanız yanlış yerdesiniz. Her neyse, size kolay gelsin ne diyeyim.

Öyle küsüp darılıp hayatımdan çıkarmazdım ama insanlık hali tabikide bi kırgınlığım olurdu. Yinede böyle bir hatada köprüleri yıkmazdım

Siz de ayri bir sacma turusunuz. Eminim exlerinizi hergun siradan gecirip stalklayip buraya yazdiniz. Sanki siradan bir insan davranusi degilmis gibi yargiliyorsunuz. Bence siz insan degil belki de marslisiniz. 😊

Burada birçok insan kırılmazdım yok asla profiline girip bakmazdım yazacak muhtemelen ama hiç gerçeği yansıttığını düşünmüyorum. Sosyal medyası olan insanların neredeyse hepsi 40 yıl önce ayrıldıkları insanlara bile bakıyor meraktan. Bunu da herkes çok özlediğinden falan yapmıyor hiç tanımadığımız insanları bile stalkluyoruz yeri geri geliyor. Aman ben asla şöyle yapmam yok böyle olmam diye konuşanlara gülüp geçin. Merak etmek gerçekten insanı bir duygu, özellikle de zor bir ayrılık olduysa psikolojik olarak da güçlü olamayabilir insan.

Ben yıllardır aynı insanla beraberim ancak Allah korusun ayrılsak bakarım diye düşünüyorum. Ve evet benim arkadaşım eski sevgilimin kız arkadaşıyla olan fotoğrafını beğense kırılırım. Benim arkadaşlarım zaten o şekilde ayrıldığım birisini takip dahi etmezler. Ancak ben çıkmayın arada bakarım dersem kalabilirler 😂 Bence arkadaşınıza kırıldığınızı direkt söyleyebilirsiniz. Sadece tarafsız olacağım diye sizi kıran insana çok önem atfedip canınızı sıkmayın yeter.

Back
X