- 23 Mayıs 2020
- 9
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi Summerbutterfly
-
İç sesimDuygusal bosluktasiniz ve göremiyorsunuz sanırım bu adamdan bir halt olmaz
Zaten hiç birşey hissetmiyorum deseydi kesinlikle bir dakika bile durmazdım ama söylediği şey senin bana karşı duyguların bayağı fazla benim de duygularım var ama o kadar fazla değil açık kapı bırakır gibi oldu öyle olunca insanın aklına tek gelen şey daha çok yeniyiz ileride o da benim gibi olur yada herkes en başta sevmek zorunda değil gibi düşünceler geliyor ama ben konuşmayı bitirmek istediğimi söyleyince o da direk kabul etti işte o zaman bitti herşey benim içinÇabalanacak birşey kalmamış hatta hiç olmamış. Adam benim sana duygum yok demiş neyin çabasını vereceksin? Beni sev diye yalvaramazsın herhalde
Buna çok benzer bir durum yaşadım. Önüme baktım. Mutluyum.Kızlar diyelim ki önceden beğendiğiniz bi adam ile sevgili oldunuz.Fakat adam da fazla rahat sürekli yoğun işi olduğunu söylüyor ve sizinle pek ilgilenmiyor.Biraz zaman geçtikten sonra da sizin ona karşı olan duygularınızdan emin oldu bunu da dile getirdi ve ben sana karşı o kadar da fazla Bi duygum yok ama senin bana karşı var bunun farkındayım dedi.Ve siz de onunla artık devam etmek istemediğnizi söylediniz denemek için o ise direk kabul etti bu isteğinizi sizce böyle bir adam için çabalamaya değer mi siz olsaydınız belki sever ileride diye devam mı ederdiniz yoksa önünüze mi bakardınız?
Kızlar diyelim ki önceden beğendiğiniz bi adam ile sevgili oldunuz.Fakat adam da fazla rahat sürekli yoğun işi olduğunu söylüyor ve sizinle pek ilgilenmiyor.Biraz zaman geçtikten sonra da sizin ona karşı olan duygularınızdan emin oldu bunu da dile getirdi ve ben sana karşı o kadar da fazla Bi duygum yok ama senin bana karşı var bunun farkındayım dedi.Ve siz de onunla artık devam etmek istemediğnizi söylediniz denemek için o ise direk kabul etti bu isteğinizi sizce böyle bir adam için çabalamaya değer mi siz olsaydınız belki sever ileride diye devam mı ederdiniz yoksa önünüze mi bakardınız?
her zaman kaçan kovalanır unutmayınKızlar diyelim ki önceden beğendiğiniz bi adam ile sevgili oldunuz.Fakat adam da fazla rahat sürekli yoğun işi olduğunu söylüyor ve sizinle pek ilgilenmiyor.Biraz zaman geçtikten sonra da sizin ona karşı olan duygularınızdan emin oldu bunu da dile getirdi ve ben sana karşı o kadar da fazla Bi duygum yok ama senin bana karşı var bunun farkındayım dedi.Ve siz de onunla artık devam etmek istemediğnizi söylediniz denemek için o ise direk kabul etti bu isteğinizi sizce böyle bir adam için çabalamaya değer mi siz olsaydınız belki sever ileride diye devam mı ederdiniz yoksa önünüze mi bakardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?