Siz bu durumda ne yapardınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Summerbutterfly

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
9
1
1
31
Kızlar diyelim ki önceden beğendiğiniz bi adam ile sevgili oldunuz.Fakat adam da fazla rahat sürekli yoğun işi olduğunu söylüyor ve sizinle pek ilgilenmiyor.Biraz zaman geçtikten sonra da sizin ona karşı olan duygularınızdan emin oldu bunu da dile getirdi ve ben sana karşı o kadar da fazla Bi duygum yok ama senin bana karşı var bunun farkındayım dedi.Ve siz de onunla artık devam etmek istemediğnizi söylediniz denemek için o ise direk kabul etti bu isteğinizi sizce böyle bir adam için çabalamaya değer mi siz olsaydınız belki sever ileride diye devam mı ederdiniz yoksa önünüze mi bakardınız?

Ben olsam o duruma bile gelmeden yol veririm. Bu söylemi inciticiyken hayli hayli yol verir asla da uzulmezdim. Hep kendinizden verdiğiniz için değersiz oluyorsunuz haberiniz olsun. Değer vermek güzel ama en çok kendine değer verseydin suan mutlu olurdun.

Önünüze bakmak daha mantıklı. Bu çabalanması gereken bir şey değil. Bir hata olur çaba gerektirir, bir sınav için çaba gerekir, bir iş mülakatı için çaba gerekir. Ama bizi sevmeyen biri için çabalamamak gerekir. Velev ki çabaladınız bir süre sonra bu sefer yetersizlik, değersizlik hissiniz oluştuğunda bu kez de kendinizi toparlamak, kendinizi sevmek için çabalamanız gerekir. Önünüze bakmak daha doğru değil mi?

SİZE Duygusu olmadığını söyleyen biri için niye boşa çabalayıp da kendinizi yipratacaksiniz ki başka erkek mi yok. Bulunmaz hint kumaşı mı kendisi kusura bakmayın ama ileride sizin kendisine olan zaafinizi fazlası ile kullanır kendini vazgeçilmez gibi gösteriyor.

Çabalanacak birşey kalmamış hatta hiç olmamış. Adam benim sana duygum yok demiş neyin çabasını vereceksin? Beni sev diye yalvaramazsın herhalde

Çabalanacak birşey kalmamış hatta hiç olmamış. Adam benim sana duygum yok demiş neyin çabasını vereceksin? Beni sev diye yalvaramazsın herhalde
Zaten hiç birşey hissetmiyorum deseydi kesinlikle bir dakika bile durmazdım ama söylediği şey senin bana karşı duyguların bayağı fazla benim de duygularım var ama o kadar fazla değil açık kapı bırakır gibi oldu öyle olunca insanın aklına tek gelen şey daha çok yeniyiz ileride o da benim gibi olur yada herkes en başta sevmek zorunda değil gibi düşünceler geliyor ama ben konuşmayı bitirmek istediğimi söyleyince o da direk kabul etti işte o zaman bitti herşey benim için

Buna çok benzer bir durum yaşadım. Önüme baktım. Mutluyum.

ben olsam paspas olurdum. İstemediğini açıkça söyledin ama üzerime bas geç ben eziğin tekiyim derdim. Töbe yarabbim yaw

her zaman kaçan kovalanır unutmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…