Siz bu durumlarda ne yapıyorsunuz...

blick

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
67
0
36
Adana
Bu konu hep çok tartışılır.Malum erkekler saçma sapan hareketler yapar ama bazen bu kadına çok ağır gelir içine işler, bazı şeyler affedilmez affedilemez insanın içinde kalır.O an için konu kapansada günler aylar hatta seneler sonra en küçük bir olay o eski olayı hatırlatır.İlk günkü gibi üzülür insan yeniden, hatta seneler sonra ağlayabilir bile.
Bu durumda o hatayı yapıp senelerce kadının bunu unutamamasına sebep olan erkek ne yapmalı ya da ne yapar.Doğrusu nedir nasıl bir tavır takınmalıdır sizce...
Tabiki en doğrusu ve normali o konuyu tamamen kapatmaktır ama bazen insanın elinde olmuyor bu.O kadar çok takılıyor ki kafasına hatırladığı anda o ana geri dönüyor.

Son düzenleme:
Kadın ne yaşarsa yaşasın, ne kadar üzülürse üzülsün herşeyi içine atıp susmalı mıdır yoksa erkek bu insana bunu ben yaptım, bu halde olmasının suçlusu benim, bu kadar zamana rağmen unutamamış demekki çok koymuş ben destek olayım mı demelidir?

Bir erkek kadini ne kadar kirmis olsa bile bir kere sevistinmi tamam affetti unuttu bitti diye dusunurler
Hatta senin unutmamis olman bile onlara cok sacma gelir
Ama senin yaptigin en ufak bir hatayi kirk yil basina kalkarlar malesef benim gordugum hep boyle

Benim en uyuz olduğum şey hatırlayıp üzüldüğünüz için birde üstüne sizin suçlanmanız.Durup duruken huzur bozmakla kavga çıkarmakla suçlanmak.Kim isterki ya dur ben eskileri hatırlayıp kendimi kahredeyim bugün diye.Erkekler çok başka bir kafada ya.Kendi yaptığı şeyi ona söylediğiniz zaman siz suçlu oluyorsunuz bu ne saçmalıktır anlamadım.

kadınlar erkeklerin kendilerine ne yaptıklarını ne söylediklerini unutabilirler
ama ne hissettirdiklerini asla unutmazlar.!!!

erkek mi ne yapmalı, erkeğin kötü bi olayı kadına unutturmak için yapabilceği hiçbişey yok, ağzıyla kuş tutsada kadın herşeyi en ince detayına kadar hatırlar, ama en azından aynı hatayı tekrar yapmamayı öğrenmeli erkek, kadında zırt pırt o kötü olayı ortaya atmamalı, şaka yollu olsa bile

erkek mi ne yapmalı, erkeğin kötü bi olayı kadına unutturmak için yapabilceği hiçbişey yok, ağzıyla kuş tutsada kadın herşeyi en ince detayına kadar hatırlar, ama en azından aynı hatayı tekrar yapmamayı öğrenmeli erkek, kadında zırt pırt o kötü olayı ortaya atmamalı, şaka yollu olsa bile

Bende o olayı ortaya atmama taraftarıyım ama bu seferde insan kendi yapmadığı bir hata için kendini yerken o hatayı yapan insan güllük gülistanlık hayatına devam ediyor.
Kendimi bu olayda erkeğin yerine koyduğum zaman eşim ne zaman hatırlayıp üzülse tekrar tekrar destek olup acısını unutturmaya avutmaya çalışırdım diye düşünüyorum.Tamam kardeşim hata yaptım bitti bi kere özür diledim işte ister kabul et ister etme üzülürsende kızarım bana ne artık demek tarzım değil.Keşke onların da olmasa.

Bende o olayı ortaya atmama taraftarıyım ama bu seferde insan kendi yapmadığı bir hata için kendini yerken o hatayı yapan insan güllük gülistanlık hayatına devam ediyor.
Kendimi bu olayda erkeğin yerine koyduğum zaman eşim ne zaman hatırlayıp üzülse tekrar tekrar destek olup acısını unutturmaya avutmaya çalışırdım diye düşünüyorum.Tamam kardeşim hata yaptım bitti bi kere özür diledim işte ister kabul et ister etme üzülürsende kızarım bana ne artık demek tarzım değil.Keşke onların da olmasa.

valla canım burda yaşadığınız olay çok önemli, onu anlatmadığın için genel kadın-erkek ilişkisi yorumu yapıcam
bence erkeklerin yolu daha basit ve acısız, kadınlarda en azından unutmuş gibi yapabilirler, o olayı tekrar hatırlamak bi de üstüne konuşmak sadece acı getirir, niye bile isteye acıyı çağıralım, aynı hatayı yapmadıysa... nereye kadar devam eder ki bu, ne kadar zaman devam eder

ama dediğim gibi yaşadığın olayada çok bağlı ağır bi olaysa bilemem

Son düzenleme:
valla ben susmuyorum o an o konu kapansada akşamında başbaşa kaldığımızda veya ertesi gün hiç farketmez başbaşa kaldığımız ilk anda söylerim beni çok kırdığını kendisi bunu çok basit birşey olarak düşünüp unutup gittiğini ama benim ne hissettiğimi nasıl içime oturduğunu filan anlatırım zaten anlatırken muhakkak ağlamamda gelir öle kırılmışsam zaten anlatırkende aynı şeyleri an be an yaşarım :D eh ademoğluda o kadar anlatmama birşeyleri farketmediğini beni nasıl hiseettirdiğini o zaman göremediğini anlar hatta şaşırır kızı ne hale sokmuşum diyerek ama en önemlisi beni anlayabilir tam anlamıyla olmasada yeterli gelecek kadar ...

susarak hiç birşeyi iyileştiremezsiniz, aynı şekilde tartışarak bağırarakta iyileştiremezsiniz. evlilikte anlamak ve anlaşılabilmek üzerine aslında kurulu ben bunu öğrendim ve beni anlayabilmesi için anlatıyorum en basit haliyle ve bende anlayabilmek için her zaman soruyorum ve dinliyorum :69:

kadınlar erkeklerin hiçbir söylediğine inanmazlar
sadece inanmış gibi yaparlar..

erkekler maalesef kı bızler gıbı dusunemıyorlar
nasıl kı tenlerımızı bıle kıyaslarsak bız daha yumusak erkek tenı daha kartsa
aynı kalplerı de bızım kadar hassas degıl
daha yuzeysel bakıyor ve hıssedıyorlar
derın sularda ıslerı yok
derınlere dalmaya basladıklarında sankı erkeklıklerını kaybedecekmıs gıbı hemen o ruh halınden kacarlar bır de uzerıne
bunun ıcın anlayamamaları
bunun ıcın kadınların aklına geldıgınde gecmısten cıkamamakla,
ruhsal sorunları olduguna daır suclamaları falan

erkekler maalesef kı bızler gıbı dusunemıyorlar
nasıl kı tenlerımızı bıle kıyaslarsak bız daha yumusak erkek tenı daha kartsa
aynı kalplerı de bızım kadar hassas degıl
daha yuzeysel bakıyor ve hıssedıyorlar
derın sularda ıslerı yok
derınlere dalmaya basladıklarında sankı erkeklıklerını kaybedecekmıs gıbı hemen o ruh halınden kacarlar bır de uzerıne
bunun ıcın anlayamamaları
bunun ıcın kadınların aklına geldıgınde gecmısten cıkamamakla,
ruhsal sorunları olduguna daır suclamaları falan

Ya şu sinirli halimle bile bunu okuyunca koptum :1:

Back
X