- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Ya benim 5 gün geçti ama belirtilerim regl belirtileri. Test aldım çok silik tek çizgi cıktı. Kan testi yatırmak lazım onun içinde yeni başladığım işten izin almak sıkıntı.O kişiden kişiye değişir ben şuan hamileyim adet gecikmesi dışında bi belirtim olmadı
Hadi ya ka c gün geçmişti peki hamil e olduğunu anladigindaEvet,regl olacak gibi kasıklarım ağrıdı,belim ağrıdı,göğüslerim inanılmaz şişti,gerginleştim..ama olmadım.
Midr bulantısı,baş dönmesi olmadı.
Regl ağrısı gibi mıBende karin agrisi oldu
Bi bes gun daha bekle ben 10 gun gecince yaptim cift cizgiYa benim 5 gün geçti ama belirtilerim regl belirtileri. Test aldım çok silik tek çizgi cıktı. Kan testi yatırmak lazım onun içinde yeni başladığım işten izin almak sıkıntı.
Aynen regl agrisi gibiRegl ağrısı gibi mı
Anladım canım sagolasinBi bes gun daha bekle ben 10 gun gecince yaptim cift cizgi
Büyük ihtimal hamilesin canım. Regl olacakmışsın gibi ağrın oluyor. Ama göğüs şişmesi cinsel istekti ki artış bazılarında sonraki aylarda başlıyor.Ya benim 5 gün geçti ama belirtilerim regl belirtileri. Test aldım çok silik tek çizgi cıktı. Kan testi yatırmak lazım onun içinde yeni başladığım işten izin almak sıkıntı.
Iste o yüzden acaba regl mı olacağım dedim.regl olacağım zaman oluyor bende bu belirtiler çünkü. Herşey tamam bi o yok işte . Testte yaptık tek çizgi çok silik cıktı yani ikinci çizgi hiç çıkmadı sadece tek çizgi o da silikBüyük ihtimal hamilesin canım. Regl olacakmışsın gibi ağrın oluyor. Ama göğüs şişmesi cinsel istekti ki artış bazılarında sonraki aylarda başlıyor.
Nasıl yani tek çizgi silik??? Bir c yazan yerde çizgi mi var. Yanında silik çizgi yok mu??Iste o yüzden acaba regl mı olacağım dedim.regl olacağım zaman oluyor bende bu belirtiler çünkü. Herşey tamam bi o yok işte . Testte yaptık tek çizgi çok silik cıktı yani ikinci çizgi hiç çıkmadı sadece tek çizgi o da silik
Ya benim 5 gün geçti ama belirtilerim regl belirtileri. Test aldım çok silik tek çizgi cıktı. Kan testi yatırmak lazım onun içinde yeni başladığım işten izin almak sıkıntı.
Yok sadece tek çizgi ama ucuz testler aldım .yanında ikinci çizgi silik çıksa bile onu göremezdim tek çizgiyi bile zor gördümNasıl yani tek çizgi silik??? Bir c yazan yerde çizgi mi var. Yanında silik çizgi yok mu??
Test bozuk testi tekrar yapIste o yüzden acaba regl mı olacağım dedim.regl olacağım zaman oluyor bende bu belirtiler çünkü. Herşey tamam bi o yok işte . Testte yaptık tek çizgi çok silik cıktı yani ikinci çizgi hiç çıkmadı sadece tek çizgi o da silik
Test bozulmuş o zaman canım. Yeni bir test al çünkü o testin ilk çizigisi her zaman koyu renk olmalı.Yok sadece tek çizgi ama ucuz testler aldım .yanında ikinci çizgi silik çıksa bile onu göremezdim tek çizgiyi bile zor gördüm
Bence de ben telaştan yapamadım sanırım tekrar yapmam lazım ya da artk bu haftada olmazsa kan testi yaptiracagimÇok silik tek çizgimi allah allah test bozuk olabilir tekrar test yapın tek değil çift çizgi çıkmamak lazım biri silik olsa bile hamilelik var deniliyor ama en garanti sonuç kan testi ben 1.gün geçince kan verdim hemen çıktı sonuçta şimdi takvimimden baktım benim de 5 gün gecikmiş görünüyor bence iş çıkışı falan acilden kan verin 1 saate çıkar
Ucuzla pahalıyla ne alakası ver bende 2.5 tllik test yaptım 1. Gün geçince silik 2. Çizgi çıktı sonra da kan verdim zaten sizin test kesin bozuk :)Yok sadece tek çizgi ama ucuz testler aldım .yanında ikinci çizgi silik çıksa bile onu göremezdim tek çizgiyi bile zor gördüm
Haklısın test bozuk çıkabiliyor o zaman bazenTest bozulmuş o zaman canım. Yeni bir test al çünkü o testin ilk çizigisi her zaman koyu renk olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?