sen nasıl bir insansan öyle davran bence sonra çok sorun yaşarsınız..
bakıyorum etrafıma aman niye kısıtlayım ne yaprsa yapsın deniliy,, sonra iş ciddiye binince işler karışıyo..
tabi düşüncelerde faklılık var ama bir boşvermişlik ve aşktan kaybetme korkusundan hiç bişey denilmiyo kimsenin kuralları olmuyor..
örneğin iş ciddiye binince;
erkek : oh ya aradığım kadını buldum hiç bişeyimi kısıtlamıyo hem evli olacam hemde hayatıma devam edicem,, şimdiye kadar hiç sorun çıkmadı ... diyor
kadın : tamam işte kısıtlamadım bekarlığın tadını çıkardı ama evleniyoruz heralde artık kendini düzeltir,, evleniyoruz neticede... der.
ama asıl olan birbirini tanımak kırmızı çizgileri bilmek ve sınır koymaktır ki diğer yüzünüzüde görsün..
ben kısıtladım, mesala ; içki içmeni istemiyorum dedim.. bıraktı kumarı gazozunada olsa oynama dedim itiraz etmedi. sonuç: 4. yılımıza giriyoruz eşim 1 damla alkol almaz, kahvenin yolunu bilmez, arkadaşlarıyla görüşür ama bu asla geceyarısına kadar olmaz böylece evliliğimizde çok büyük sorun çıkmaz. bence herşeyi nasıl istiyorsan söyle kısıtlamak istiyosan mantıklıysa tabi dile getir,, en azından birbirinize uygun olup olmadığınız ortaya çıkar ilerde boşanma yüzdeni düşürmüş olursun..