- Konu Sahibi borderline
-
sevgilisinden ayrilir ayrilmaz hemen seni eklemesi biraz düsündürücü bence.yani senin ona olan ilgini biliyor,sevgilisiyle de ayrilinca kendisini bir boslukta hissedip,daha önceden kendisiyle ilgili olan birine yönelmis gibi geldi bana...
umarim yaniliyorumdur...tabi ki seni tanidikca her sey degisebilir ve diledigin gibi olur insallah...
ama suan yerinde olup bu heyecani yasamayi cok isterdim tabi ki:) ahh askk...
İyi dileklerin için çokk çookk teşekkür ederim :) inan buluşmamıza sadece 1 saat kaldı ve kalbim ağzımda atıyorsevgilisi işte sürekli ayrılıp barıştığı insan ve barıştıktan 2 gün sonra zaten herşey ortaya çıkıyo ve tamamenn bitiriyor ve yaklaşık sanırım 20 gün hergün benim profilime bakıp acaba olurmu olmazmmı diye düşünüyo tabi buarada sürekli eniştemle konuşuyo ama cesaret edip açılamıyor sonrasında o gün beni ekledi ve ben 1 gün bekledim hemen kabul etmedim hatta ogün talebi geri çekicekmiş :) son dakika yanii bilmiyorum konuşması çokk çokk ağır İnşallahh herşey güzel gider bizim için bu görüşme çok ama çokk önemliii lütfen dua edinn :):)
kiyamam yaa bu ne güzel bir heyecan:) dualarimiz seninle canim...aksam eve gelince görüsmede olanlari bizimle paylasmayi unutma,merakla bekliyorummm:))
Harikaydı :):):) Rabbime şükürler olsun hatta herşey bukadar güzel giderse Allah nasip kısmet ederse evleniceğim insansın dedi :):) O çokk farklı inanın hayatıma hediye gibi girdi herşeyi unutturdu dün gece kendinden bahsetti zaten sürekli hiç aralıksız konuşuyoduk telefonda olsun nette cam açarak olsun ama çokk çokk daha fazla bişi oldu içime işledi bi anda iş çıkışıma geldi bilmiyorum ama bozulucak diyede çok korkuyorum
Harikaydı :):):) Rabbime şükürler olsun hatta herşey bukadar güzel giderse Allah nasip kısmet ederse evleniceğim insansın dedi :):) O çokk farklı inanın hayatıma hediye gibi girdi herşeyi unutturdu dün gece kendinden bahsetti zaten sürekli hiç aralıksız konuşuyoduk telefonda olsun nette cam açarak olsun ama çokk çokk daha fazla bişi oldu içime işledi bi anda iş çıkışıma geldi bilmiyorum ama bozulucak diyede çok korkuyorum
ınss mutlulugun daim olurrr...
güzel geçmesine sevindim :)
bende konuyu takip ediyordum ama cevap yazmamıştım hiç.. kötü düşünme ayrıca güzel düşün güzel olsun :)
Böyle bukadar güzel geçiceği hatta inanın o ilk verdiği cevaplardan sonra asla olmaz artık diyordum ama olduu hatta okadar çok burun buruna gelmişizki bizim evimize dahi gelmiş hatta bizim ofise çokk çokkk garip ama sadece bir kere karşılaşabildik tatile bile eniştemlerle gitti o dönem ay sonu muhabbetleri yüzünden ben katılamamıştım işte her işte varmış bir hayır :)
öyle tabiiki.. maşallah diyelimde nazar değmesin
erkeklere çok fazla güvenme hayatım..gardını al sen..herşey güzel başlıyor sonra içlerinden canavar çıkıyor...daha yenisiniz hayırlı olsun...iyi tanımanı tavsiye ederim...Artık ben sevgili olacaklara şunu diyorum...
sevgili olarak birbirinizi tanımayın...konuşun önce dost olun, tanıyın birbirinizi sonra sevgili olun...evet biz sevgili olabilir dediğinizde sevgili olunursa daha sağlıklı oluyor...
ay ayy ayy ne kadar guzel gelisiyor hersey :)) darisi benim gibi tum imrenenlere
hakkinizda hayirlisi olsun insallah.
ama kendini fazla kaptirma, sana uygun bi insan mi onu surekli goz onunde bulundur.
kaldi ki iliskisi yeni bitmis,biraz yavas ilerle ve gecmisi tamanen unuttugundan emin ol.
mutluluklar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?