siz demi 18 yaşında böyleydiniz ?

SusmayanKalem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
3.822
12.045
208
canım çok sıkılıyor gerçekten tv izlemeyi sevmem zaten aptal kutusu insanlara bir şeyleri dayatıp duruyor çok fazla kitap okuyordum fakat kitapları netten indiriyorum ve indirdiğim site tüm kitaplarını silmiş aşık olayım diyorum biriyle sevgili filan olayım ama biri bana arkadaşlık teklif edince de canım istemiyor çünkü onunla gelecek görmüyorum bunun için bazı sebeplerim var bir kez bir şey yaşadım ondan sonra aşırı soğudum üniversite hazırlığım ama genel de çok olmasa da kasmadan çalışıyorum diyorum ki kasarak çalışayım evet 1 hafta süper oluyor konu tekrarı +500 soruyu da geçiyorum hatta bazen 250 soru çözüyorum ama 1 hafta sürüyor sizde mi benim yaşımdayken böyleydiniz !!! bu ne 18 yaş tribi mi :(

Evet, malesef trip, Tv de doğru düzgün şeyler izleyebilirsiniz, e-kitapları farklı siteden bulma yoluna gidebilirsiniz.
Aşık olayım, sevgili olayımdan sonrasını okumadım :) O işler zamana kalsın, olayım demekle olacak şeyler değiller, belli ki gerçekten fikirlerinizi değiştirecek biri karşınıza çıkana kadar yalnız kalmak en iyisi.

Evet, malesef trip, Tv de doğru düzgün şeyler izleyebilirsiniz, e-kitapları farklı siteden bulma yoluna gidebilirsiniz.
Aşık olayım, sevgili olayımdan sonrasını okumadım :) O işler zamana kalsın, olayım demekle olacak şeyler değiller, belli ki gerçekten fikirlerinizi değiştirecek biri karşınıza çıkana kadar yalnız kalmak en iyisi.

bende böyle düşünüyorum ama canım sıkışıyor ve sebebsiz bir yere yani sebebini bilmiyorum nedenn ben ya diye bağırasım var şuan

Bence burada bezme durumu degil de yapacak bir sey bulamama durumu var arkadasın enerjisi cok neye harcayacağını bilmiyor :) üniversite hazırlanıyorsan eger bence hic basına uğraş arama derslerin yoğunlaşacak cunku.. Bu sene bıraz daha böyle bos kal test falan çöz üniversitede illa degerlendirirsin zamanını

günlük en az 1 km yürüyorum bide sabahtan akşama kadar müzik dinliyorum ama canım sıkılıyor bu ara neden sıkılıyor bir bilsem :KK43:

Kurslara gidin bölümünüzle alakali..

Sosyal sorumluluk projelerine katilin..

Hobileriniz varsa fotografcilik, müzik, dans vb bu gibi üniversite kulüplerine ya da disaridakilere katilin...

Arkadaslarinzla başka şehirler , yerler görün..

Yurtdisina gidip deneyim kazanmanın yollarini arayip bulun.. Vs vs

18 yaşında biriyle gelecek görmek gerekmiyor, arkadaş olun gezin tozun takılın kafanıza göre (kastım cinsellik içermeyen masumane ilişkiler)

kız arkadaşlarınız yok mu ? biraz onlarla vakit geçirin sinema, tiyatro, konser, yemek, içmek, gezmek ahh ne çok şey var yapılabilecek..

kitaplardan vazgeçme.. benim de en iyi arkadaşlarımdır onlar

üniversite hazırlıklarına ağırlık ver üniversiteyi kazandığında bu tür sıkıntıların geçecektir..

başarılar..

Bence burada bezme durumu degil de yapacak bir sey bulamama durumu var arkadasın enerjisi cok neye harcayacağını bilmiyor :) üniversite hazırlanıyorsan eger bence hic basına uğraş arama derslerin yoğunlaşacak cunku.. Bu sene bıraz daha böyle bos kal test falan çöz üniversitede illa degerlendirirsin zamanını

11 . sınıfım ben 2 sene gözüme o kadar büyük gözüküyordu geçen ilk okul arkadaşımla konuştum o diyo ne kadar çabuk geçti zaman ben diyorum dur daha 11. sınıfız

Kurslara gidin bölümünüzle alakali..

Sosyal sorumluluk projelerine katilin..

Hobileriniz varsa fotografcilik, müzik, dans vb bu gibi üniversite kulüplerine ya da disaridakilere katilin...

Arkadaslarinzla başka şehirler , yerler görün..

Yurtdisina gidip deneyim kazanmanın yollarini arayip bulun.. Vs vs
18 yaşında biriyle gelecek görmek gerekmiyor, arkadaş olun gezin tozun takılın kafanıza göre (kastım cinsellik içermeyen masumane ilişkiler)

kız arkadaşlarınız yok mu ? biraz onlarla vakit geçirin sinema, tiyatro, konser, yemek, içmek, gezmek ahh ne çok şey var yapılabilecek..

kitaplardan vazgeçme.. benim de en iyi arkadaşlarımdır onlar

üniversite hazırlıklarına ağırlık ver üniversiteyi kazandığında bu tür sıkıntıların geçecektir..

başarılar..

hafta sonraları okulun kursuna gidiyorum bide meslek lisesiyim şimdi yetiştiremeyince okulda işe devam ediyorum ama artık biraz gezmem lazım çok bunaldım :P

11 . sınıfım ben 2 sene gözüme o kadar büyük gözüküyordu geçen ilk okul arkadaşımla konuştum o diyo ne kadar çabuk geçti zaman ben diyorum dur daha 11. sınıfız

Ben 12 sandım, 11se bence hayatının en guzel senesındesın. Ben senın yasındayken her okul çıkışı bırimizin evıne gıdıp pizza söyleyip dört bes kız chatroulette yapıyorduk :) o zaman en buyuk eglencemızdı

ben 18 yaşındayken üniversitedeydim ya televizyonum zaten yoktu apartın dandik netiyle film izleme ızddırabını yaşardık genelde. genel salonda yeşilçam açık hava sineması gibi olurdu gitmezdim ahaha. bence elindeki fırsatların kıymetini bil. bu arada geçer merak etme

bide ailmede çok karışıyor çok korkuyorlar arkadaş kurbanı olmama o yüzden dışarıda pek çıkmıyorum çok canım sıkkın bitsin artık bu çile :P benim için hiçte en güzel yılı değil hemde hiç valla bildiğiniz bezdim

boş durduğun an afakanlar basar.18-28-38 fark etmez.18imde hem çalışıyordum hemde ünv hazırlanıyordum boş vaktim olsada dinlensem diye dua ederdim :) o yaşlar cidden tehlikeli dönemlerdir.ailen endişe etmekte haklı.geçer bu dönemde merak etme

Ben böyle değildim şahsen..Çok güzel bi arkadaş ortamım vardı,fıkır fıkırdım..Dehşet kitap okurdum ama o zamanlar e-kitap denen şey yoktu.Gerçi hala karşıyım şu e-kitap olayına.Kitabı eline alacaksın,miiisss gibi kokusunu içine çekip,ellerinle hissedip öyle okuyacaksın..Üniversiteye hazırlandığım yılı hatırlıyorum da,resmen ders çalışmaktan ölüyordum ama sosyal hayatım da yerindeydi..Heeey gidi günler heeeeyyy :cry:

Back
X