siz demi 18 yaşında böyleydiniz ?

Bu bunalımlı ruh hali her yaşta olabiliyor :KK47: :confused:
18 yaşımdayken bir çok ailevi problemim vardı fakat yinede bu kadar karamsar değildim.
Şu an 23 yaşındayım bazen bende böyle şeyler hissediyorum sonra kendimi süzgeçten geçiriyorum ve aslında pekte kafa dengi arkadaşlarımın olmayışından böyle hissettiğimi farkediyorum.
Seninde böyle hissetmenin mutlaka bir nedeni vardır.
Üniversiteye gidince daha renkli hayatın olabilir. Klasik cümle olacak belki ama 18 19 20 çok güzel yaşlardır.
Bazen kendime diyorumki "neden yaşadığım her sıkıntıyı o dönemlerde gereğinden fazla kafama takıp yıllarımı heba etmişim"
Bol eğlenceli, başarılı, huzurlu bir hayat diliyorum sana :KK68:

Bende 18de böyle değildim lise son sınıftaydım okul kıyafeti giydiğimden ve minyon tipli olduğumdan kimse 18 olduğumu tahmin etmiyordu ve aklına gelebilecek ne kadar saçma eğlenilecek şey varsa yaptım :D

Böyle gibiyim evet. Hatta bazen asosyal olduğumu düşünüyorum.. Arkadaşım yok, ders çalışmıyorum, aktivitem yok, yaşadığım yerde pek bi seçenekte yok zaten.. Amaya seneye defolup gidince eminim ki bu durum değişecek...

Al benden de o kadar arkadaşım.:KK42::KK42:
Bunalmış gibiyim. Şu sınavı kazandıktan sonra her şey yoluna girer diye düşünüyorum ama bazen sınav için bile çaba gösteremiyorum.
Anlamadım gitti:KK34::KK34:

Dost acı söyler gibi olacak biraz ama yalnız ve asosyalsin. Paylaşımın yok kimseyle. Yürüyüşlere tek gidiyorsan şayet yanına arkadaş al, biraz sohbet edecek birilerin olsun. Dershane çıkışlarında bir yerlere gidin, çay için hiç değilse. Kendi kendine daha çok sıkılacaksın çünkü. Kitap okumaya meraklısın madem, Taksim'de Beyazıt'ta harika sahaflar var eski kitapları satıyorlar. Onları al, bir gezmek dolaşmak olur hiç değilse.

Ben ise, 18 yaşında meslek lisesi öğrencisi olan, çok kitap okuduğunu söyleyen birisinin "siz demi" ifadesinin yanlış olduğunu"siz de mi" yazılması gerektiğini bildiğini düşünürdüm...

bide ailmede çok karışıyor çok korkuyorlar arkadaş kurbanı olmama o yüzden dışarıda pek çıkmıyorum çok canım sıkkın bitsin artık bu çile :p benim için hiçte en güzel yılı değil hemde hiç valla bildiğiniz bezdim

Ailen tabiki karışacak,bir laf vardır,her gördüğün sakallıyı deden zannetme derler..
Sen hayatından bezmişsin evladım..

18 yasında nasılsam 27 oldum hala öyleyim. içimdeki kelebegi hiç öldürmedim hergün mutluyum huzurluyum çok şükür. ölümlü dünyada fazla rahatım sanırım takamıyorum kafama herseyı.

sanada tavsıyem 18 yas bır daha gelmeyecek mutlu olmak illa para harcamak istedıgını almak yemek içmek degıldır saglıklıysan sevdıklerın yanındaysa gerisi boş kendini tanı neler senı mutjlu eder oncelıkle bunları bil gerisi gelir.

Gonullu calis, part time is bul kenara para koy, dil ogren, kendini gelistir, ev isi yap, ailene yardimci ol hem de bir kac sey ogren, cocuk esirgemeye git, onlarla oyna, kitap oku, vs vs. Enerjini guzel birseye verirsen hem ogrenir, hem gelisir hem de iyi kalpli, guzel gencler tanirsin, ask da gelir, ugras da.

Bende 18de böyle değildim lise son sınıftaydım okul kıyafeti giydiğimden ve minyon tipli olduğumdan kimse 18 olduğumu tahmin etmiyordu ve aklına gelebilecek ne kadar saçma eğlenilecek şey varsa yaptım :D
Gonullu calis, part time is bul kenara para koy, dil ogren, kendini gelistir, ev isi yap, ailene yardimci ol hem de bir kac sey ogren, cocuk esirgemeye git, onlarla oyna, kitap oku, vs vs. Enerjini guzel birseye verirsen hem ogrenir, hem gelisir hem de iyi kalpli, guzel gencler tanirsin, ask da gelir, ugras da.
18 yasında nasılsam 27 oldum hala öyleyim. içimdeki kelebegi hiç öldürmedim hergün mutluyum huzurluyum çok şükür. ölümlü dünyada fazla rahatım sanırım takamıyorum kafama herseyı.

sanada tavsıyem 18 yas bır daha gelmeyecek mutlu olmak illa para harcamak istedıgını almak yemek içmek degıldır saglıklıysan sevdıklerın yanındaysa gerisi boş kendini tanı neler senı mutjlu eder oncelıkle bunları bil gerisi gelir.
Ailen tabiki karışacak,bir laf vardır,her gördüğün sakallıyı deden zannetme derler..
Sen hayatından bezmişsin evladım..
Ben ise, 18 yaşında meslek lisesi öğrencisi olan, çok kitap okuduğunu söyleyen birisinin "siz demi" ifadesinin yanlış olduğunu"siz de mi" yazılması gerektiğini bildiğini düşünürdüm...
kaliteli filmler izle, kafanı dağıt.. arkadasın yok mu arada bi çıkın eğlenin
Dost acı söyler gibi olacak biraz ama yalnız ve asosyalsin. Paylaşımın yok kimseyle. Yürüyüşlere tek gidiyorsan şayet yanına arkadaş al, biraz sohbet edecek birilerin olsun. Dershane çıkışlarında bir yerlere gidin, çay için hiç değilse. Kendi kendine daha çok sıkılacaksın çünkü. Kitap okumaya meraklısın madem, Taksim'de Beyazıt'ta harika sahaflar var eski kitapları satıyorlar. Onları al, bir gezmek dolaşmak olur hiç değilse.
Böyle gibiyim evet. Hatta bazen asosyal olduğumu düşünüyorum.. Arkadaşım yok, ders çalışmıyorum, aktivitem yok, yaşadığım yerde pek bi seçenekte yok zaten.. Amaya seneye defolup gidince eminim ki bu durum değişecek...

normalde yarı zamanlı olarak çalışıyorum 2 saat filan anneme çalıştığı yerde yardıma ediyorum ama yanında parada alıyorum :D işte normalde her gün bir olayım olurdu kesin bir bomba patlatırdım ama o gün işte 3 gün tatildi bende hep boş oturdum :D ondan oldu o halim :D bide bir arkadaşıma la tartışmıştım şuan çok iyiyim :D yorumlar için teşekkür ederim :D bir de '' mi'' nin ayrı yazılacağını biliyorum ama dikkat etmemişim rahatsız ettiyse özür dilerim :KK66: bu arada asosyal veya arkadaşsız değilim bunu size yazdığım gün en az 10 kişiyle mesajlaşmış ve iki kişiyle telefon görüşmesi yapmıştım bende i...liğin dibine vururum hatta biraz kötü bir tabir olabilir ama bu ara yani İstanbul da tatil olan 3 gün hiç bir şey yapmamanın verdiği huzursuzluktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım çok sıkılıyor gerçekten tv izlemeyi sevmem zaten aptal kutusu insanlara bir şeyleri dayatıp duruyor çok fazla kitap okuyordum fakat kitapları netten indiriyorum ve indirdiğim site tüm kitaplarını silmiş aşık olayım diyorum biriyle sevgili filan olayım ama biri bana arkadaşlık teklif edince de canım istemiyor çünkü onunla gelecek görmüyorum bunun için bazı sebeplerim var bir kez bir şey yaşadım ondan sonra aşırı soğudum üniversite hazırlığım ama genel de çok olmasa da kasmadan çalışıyorum diyorum ki kasarak çalışayım evet 1 hafta süper oluyor konu tekrarı +500 soruyu da geçiyorum hatta bazen 250 soru çözüyorum ama 1 hafta sürüyor sizde mi benim yaşımdayken böyleydiniz !!! bu ne 18 yaş tribi mi :KK43:
Bende 18 yaşındayım. Diyorum ki yaşıtlarım sosyal ben neden yapacak bisey bulamıyorum. Üniversiteyi kazan çevren olur mutlaka

sevmek ve sevilmek için gelecek görmeye gerek yok ki.gençsin zaten bu yaşta ciddi ilişki düşünme.nerede yaşıyorsun eğer yaşadığın yerde gezmen problem olmayacaksa görmediğin yerlerine git yeni yerlerin keşfi her zaman mutlu eder :)

normalde yarı zamanlı olarak çalışıyorum 2 saat filan anneme çalıştığı yerde yardıma ediyorum ama yanında parada alıyorum :D işte normalde her gün bir olayım olurdu kesin bir bomba patlatırdım ama o gün işte 3 gün tatildi bende hep boş oturdum :D ondan oldu o halim :D bide bir arkadaşıma la tartışmıştım şuan çok iyiyim :D yorumlar için teşekkür ederim :D bir de '' mi'' nin ayrı yazılacağını biliyorum ama dikkat etmemişim rahatsız ettiyse özür dilerim :KK66: bu arada asosyal veya arkadaşsız değilim bunu size yazdığım gün en az 10 kişiyle mesajlaşmış ve iki kişiyle telefon görüşmesi yapmıştım bende ibneliğin dibine vururum hatta biraz kötü bir tabir olabilir ama bu ara yani İstanbul da tatil olan 3 gün hiç bir şey yapmamanın verdiği huzursuzluktu.

İbneligin dibine vurmak nedir ya.
Tam bir ergen konuşması. Bir dedigin bir dedigini tutmuyor ki neyse...

Bende 18 yaşındayım. Diyorum ki yaşıtlarım sosyal ben neden yapacak bisey bulamıyorum. Üniversiteyi kazan çevren olur mutlaka
İbneligin dibine vurmak nedir ya.
Tam bir ergen konuşması. Bir dedigin bir dedigini tutmuyor ki neyse...
sevmek ve sevilmek için gelecek görmeye gerek yok ki.gençsin zaten bu yaşta ciddi ilişki düşünme.nerede yaşıyorsun eğer yaşadığın yerde gezmen problem olmayacaksa görmediğin yerlerine git yeni yerlerin keşfi her zaman mutlu eder :)

eljin ben orda biraz kötü bir tabir olabilir dedim farkındaysanız ! hem haklısınız ben 18 yaşında bir ergenim utanmıyorum ! bunu diyinnce ebn ergen sizde yetişkin olmuyorsunuz ...

herşey daha iyi olacak şey ebn kendime yakıştırmıyorum birazda ya bilmiyorum yani hoşuma gitmiyor yani çıkmak hoşuma gitmiyot konuştuğum çok erkek var ama çıkmıyorum :D

sosyallik çok geniş bir konu neye göre sosyal değilsin orası var ;)

Back
X