Siz evde yokken kaynananızın evde olması???

eli uzun yalancı bi kaynana olursa asla evimde yalnız koymam evimdeyken bile yatakodamın kapısını kilitli tutarım

Evim benim için çok önemlidir, özeldir. Bırakın kayınvalidemi, ben evde yokken evimde birilerinin kalması düşüncesi bile beni rahatsız eder. Öyle herkes aklına esince girip çıkamaz benim evime. Ancak ben karar veririm buna. Bu konuda çok pimpirikliyim. Elbette ben varken, o da 1 haftayı geçmemek kaydıyla kayınvalideme de tahammül edebilirim. zaten tavrımı her zaman baştan koyduğum için kimse öyle kolay kolay karıştıramaz eşyalarımı, karışamaz evimin düzenine. Bilir yani insanlar beni. Çok hassasım bu konuda. Bence hassas olunmalı zaten. :)

Hiç rahatsız olmam ..Gelip istediği kadarda kalabilir..Ben yokken ya da ben varken....
Çünkü bilirim ,elini karıştırmak maksatlı hiç bişeye uzatmaz.Haddini bilir...

Gözü fazla açılmamış saf temiz bir kaynanaya hayır demem doğrusu.
Şu anki şartlarda evimde ben yokken kimse kalamaz kendi annem babam kardeşim dışında.

Şu anki şartlarda evimde ben yokken kimse kalamaz kendi annem babam kardeşim dışında.

Gözü açılmamış saf ve temiz kaynana değilde ,insan kaldı mı acaba??:53:
Bu işin görgü,ahlak ve terbiyeyle ilgisi var bence..
Ha evde oturur etrafı karıştırırsada gördüklerinden kendi sorumlu:1::1:

Gözü açılmamış saf ve temiz kaynana değilde ,insan kaldı mı acaba??:53:
Bu işin görgü,ahlak ve terbiyeyle ilgisi var bence..
Ha evde oturur etrafı karıştırırsada gördüklerinden kendi sorumlu:1::1:

Belki bir yerlerde tek tük saklı teyzelerimiz kalmıştır..
Gözü açılmamış derken,fitne nerde ne var ne yok diye kötü düşünmeyecek bir kayınvalide kastettim aslında.Gelin evden çıkar kaynana hınzırlık peşindedir..:86:

bi anne cocugunu 9 ay karninda tasisin, altini alsin yedirsin beslesin, kendi yemesin icmesin yeterki cocuklari birseyden mahrum kalmasin, elin kizi gelsin ve hooop bu benim evim ben yokken kimse giremez desin. evlilik iki kisiyle olur.. tek degil.. magdem böyle seylere karsiyim neden evlenmeyi düsüneyim hayatimi evimi baskasiyla paylasayim?

bence bunlari düsünmek gerek.. evlenmeden önce.
evlenecegim ayle yapima uymuyosa kaynanam bana göre degilse, tedbirleri önceden alib cok sulu olmamak gerek. ama bagzi seyleri gözün görmeyecek. ben kaynanamla birlikte yasamak istemem ama tabiki kapima da kilit vurmam.. yeri geldiginde kapimi da acik birakmaliyim yeri geldiginde de müsademi istemesini de bilmeliyim..

ben çalışıyorum çocuklar ben işten gelene kadar 1 saat evde yanlız kalıyolar bi telefon açıyorum kayın valide gelmiş insan bi arar ben evinize gidiyorum çocukların yanına diye nerdeeee kendi eviymiş gibi beni hiç takmıyo benim evim dağınık olur bulaşık olur çamaşır olur ne sormadan geliyosun ya adammıyız eşşekmi hiç umrunda değil... :19:

Benimki ben evdeyken bile gelmiyor, değil ki yokken gelecek :27:
Ama eminim bir fırsat bulup girmeyi başarsa her yanı kurcalar :63:

sonuçta senin eşin de senin anne baban hakkında aynısını düşünecek. o da kendi ailem dışında kimse kalamaz evimde diyecek. her şey karşılıklı.

Back
X