Ev islerini eglenceli hale getir. Mesela bir odanin temizligi icin kendine yirmo dakika ver alarmini kur kendini yarismada gibi dusun. Sacmami bilmiyorum ama benim canim is yapmak istemeyince boyle ufak oyunlar yapiyorum bende ise yariuor
Zaman zaman hiçbirşey yapmak istemediğim olur benim de. Öyle zamanlarda işler gözümde büyür; bitmeyecek gibi gelir. İşte o zaman sadece bulunduğum odayı ilk etapta temizlemeyi düşünürüm. Yani sanki tek işim o oda, mutfak, ya da banyoymuş gibi. Yani genel olarak ilk önce her yeri toparlayayım. Sonra komple süpüreyim vs dersen gözünde büyür.
Küçük adımlar ilkesi:) zaten pırıl pırıl bir odayı görünce duramayıp diğer yerlere de dalacaksın .
Neymiş? Salmayacaksın, hooop dalacaksın. :))))))))))))) hadi bakalım, gm bitti yarın başlarım falan demeden bu akşam bir ucundan tutuver. Temiz bir mutfakta içine sine sine yemek yapmak, huzurlu bir ortamda yemek(ahahahahah aklım fikrim yemekte yemin ederim) mis gibi bir yatak odasında sevişmek:)))) huzurla uyumak senin de hakkın.
:))) çok pis gaza geldim ben de şu banyoya bi el atayım iftardan sonra:)
:) ben de öyle yapıyorum 1 saat mutfaktan çıkmıycam diyorum bi de cezasının bitmesini bekleyen çocuklar gibi saati gözetliyorum:)Ev islerini eglenceli hale getir. Mesela bir odanin temizligi icin kendine yirmo dakika ver alarmini kur kendini yarismada gibi dusun. Sacmami bilmiyorum ama benim canim is yapmak istemeyince boyle ufak oyunlar yapiyorum bende ise yariuor
merhaba kızlar sizlere gerçekten derdimi anlatmak istiyorum derman bulmak istiyorum lütfen yıkıcı yorumlar değilde yapıcı yorumlar yapalım kızın eleştirin ama hakaret etmeyin
çok dağınık paspal tembel üşengeç bir kadınım canım hiç birşey yapmak istemiyor... bir söz vardır ya ver yiyeyim ört yatayım diye aynen öyleyim ...ne yaptıysam kendimi toparlıyamadım hep aynıyım bir insan hiç mi değişmez sorumluluk ile alamıyorum ... birgün toplayıp ediyorsam ertesi gün elimi sürmüyorum birikiyor birikiyor ve ben içinden çıkamıyorum nasıl yapıyorsunuz siz?
bir dediğimi iki etmeyen çok sevdiğim ve sevildiğim bir eşim var tek anlaşamadığımız konu bu temizlik yapmıyorum diye çok kızıyor hastanelere götürdü sorun psiklojik mi diye ? neler yapmadı ki adam bir yandan ona da hak veriyorum ama yine elimden birşey gelmiyor misafir gelmek ister ben eşimin eline koluna sarılır bugün gelmesinler yarın gelsinler derim evi topluycam derim yine kızarak tamam der ama ben yine hiç birşey yapmadan otururum.... hemde saatlerce
herşeye yetebilen bir insan olmak istiyorum işini evini eşini kısacası herşeyi ama yapamıyorum lütfen sizden rica ediyorum bana yardımcı olun lütfen......
merhaba:) sanırım bu sorundan çok alışkanlık olmuş giibi.. alışkanlıklarda zor bırakılan şeylerdir ama imkansız değil tabi.. eğer eşiniz sizi daha farklı görmek istiyorsa yuvanın huzuru için uğraşmaya değer hem kendin için kendi evin için yapıyorsun buda önemli yani yine artısı senin olmuş olacak bana göre.. inşallah en kısa zamanda çözersiniz :)merhaba kızlar sizlere gerçekten derdimi anlatmak istiyorum derman bulmak istiyorum lütfen yıkıcı yorumlar değilde yapıcı yorumlar yapalım kızın eleştirin ama hakaret etmeyin
çok dağınık paspal tembel üşengeç bir kadınım canım hiç birşey yapmak istemiyor... bir söz vardır ya ver yiyeyim ört yatayım diye aynen öyleyim ...ne yaptıysam kendimi toparlıyamadım hep aynıyım bir insan hiç mi değişmez sorumluluk ile alamıyorum ... birgün toplayıp ediyorsam ertesi gün elimi sürmüyorum birikiyor birikiyor ve ben içinden çıkamıyorum nasıl yapıyorsunuz siz?
bir dediğimi iki etmeyen çok sevdiğim ve sevildiğim bir eşim var tek anlaşamadığımız konu bu temizlik yapmıyorum diye çok kızıyor hastanelere götürdü sorun psiklojik mi diye ? neler yapmadı ki adam bir yandan ona da hak veriyorum ama yine elimden birşey gelmiyor misafir gelmek ister ben eşimin eline koluna sarılır bugün gelmesinler yarın gelsinler derim evi topluycam derim yine kızarak tamam der ama ben yine hiç birşey yapmadan otururum.... hemde saatlerce
herşeye yetebilen bir insan olmak istiyorum işini evini eşini kısacası herşeyi ama yapamıyorum lütfen sizden rica ediyorum bana yardımcı olun lütfen......
malesef kaydedemedim yaptıktan sonra bir hafta kadar el sürmüyorum ama ben istiyorum ki her an her dakika evim derli toplu olsun çat kapı gelen misafiri ağırlıyıvereyim bu yüzden tekrardan konu açma gereksinimi duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?