- 31 Temmuz 2010
- 1.091
- 88
- 363
merhaba kızlar sizlere gerçekten derdimi anlatmak istiyorum derman bulmak istiyorum lütfen yıkıcı yorumlar değilde yapıcı yorumlar yapalım kızın eleştirin ama hakaret etmeyin
çok dağınık paspal tembel üşengeç bir kadınım canım hiç birşey yapmak istemiyor... bir söz vardır ya ver yiyeyim ört yatayım diye aynen öyleyim ...ne yaptıysam kendimi toparlıyamadım hep aynıyım bir insan hiç mi değişmez sorumluluk ile alamıyorum ... birgün toplayıp ediyorsam ertesi gün elimi sürmüyorum birikiyor birikiyor ve ben içinden çıkamıyorum nasıl yapıyorsunuz siz?
bir dediğimi iki etmeyen çok sevdiğim ve sevildiğim bir eşim var tek anlaşamadığımız konu bu temizlik yapmıyorum diye çok kızıyor hastanelere götürdü sorun psiklojik mi diye ? neler yapmadı ki adam bir yandan ona da hak veriyorum ama yine elimden birşey gelmiyor misafir gelmek ister ben eşimin eline koluna sarılır bugün gelmesinler yarın gelsinler derim evi topluycam derim yine kızarak tamam der ama ben yine hiç birşey yapmadan otururum.... hemde saatlerce
herşeye yetebilen bir insan olmak istiyorum işini evini eşini kısacası herşeyi ama yapamıyorum lütfen sizden rica ediyorum bana yardımcı olun lütfen......
merhaba kızlar sizlere gerçekten derdimi anlatmak istiyorum derman bulmak istiyorum lütfen yıkıcı yorumlar değilde yapıcı yorumlar yapalım kızın eleştirin ama hakaret etmeyin
çok dağınık paspal tembel üşengeç bir kadınım canım hiç birşey yapmak istemiyor... bir söz vardır ya ver yiyeyim ört yatayım diye aynen öyleyim ...ne yaptıysam kendimi toparlıyamadım hep aynıyım bir insan hiç mi değişmez sorumluluk ile alamıyorum ... birgün toplayıp ediyorsam ertesi gün elimi sürmüyorum birikiyor birikiyor ve ben içinden çıkamıyorum nasıl yapıyorsunuz siz?
bir dediğimi iki etmeyen çok sevdiğim ve sevildiğim bir eşim var tek anlaşamadığımız konu bu temizlik yapmıyorum diye çok kızıyor hastanelere götürdü sorun psiklojik mi diye ? neler yapmadı ki adam bir yandan ona da hak veriyorum ama yine elimden birşey gelmiyor misafir gelmek ister ben eşimin eline koluna sarılır bugün gelmesinler yarın gelsinler derim evi topluycam derim yine kızarak tamam der ama ben yine hiç birşey yapmadan otururum.... hemde saatlerce
herşeye yetebilen bir insan olmak istiyorum işini evini eşini kısacası herşeyi ama yapamıyorum lütfen sizden rica ediyorum bana yardımcı olun lütfen......
yorumunuz için teşekkürler ne kadar içtenlikle anlatmışsınız demir eksikliği vardı bende şu an ilaç tedavisi görüyorum normal sınıra ulaşmışlar gibi ben sabah erken kalkıyorum ama kalktıktan sonra direkt pcye o yoksa tv o yoksa başka birşey ev işi yapmamak için kendime o kadar bahane buluyorum kiCanim bir doktora git, kan degerlerine baktir. Demir eksikligi filan var mi, troid bezlerin calisiyor mu tetkik ettir. Once fiziksel bir durum var mi ogren, boyle bir ihtimali aradan kaldir. Sonra her gun yarin icin bir plan yap yatmadan once, yapilacaklar listen olsun. Sabah kalkinca da o plani uygula. Oglene kadar yatma, saatini sabah saatlerine ayarla ve mutlaka kalk, on dakikalik bir dus yap, kahvaltini et, kahveni ic, hatta 10 dakika aerobik yap, gune erken basla. Hem sana tembel tembel yatmaktan daha zevkli gelecek adetler edinmis olursun, hem de kendini daha zinde hissedersin. Bir sure sonra bunlar aliskanlik haline gelecek, olmazsa olmazlarin olacaktir. Pesinden de planini uygulamaya koyar, listedekileri yaparsin. Sana birsey diyeyim mi, hepsi saat 1300 olmadan bitecektir zamanla.. Yemek dahil.. Sonra da ister kitap oku, ister komsu ziyaretine git..
Bunu kendin baslatamazsan derli toplu bir buyugunden yardim iste. Bir hafta sabahlari oglene kadar sana gelip gitsin, beraber yapin herseyi. Duzenini oturtursan gerisi gelir. Hic bir sey anlamadan otomatikman yaparsin isleri, evin de her zaman misler gibi kalir.
görüştüğüm psikologlar herşeyin bende biteceğini söylüyorlar artık.. bunu anneme ve kardeşime anlatsam yani onlardan fikir alsam farkında olmadan alaycı bir tutumla anlatıyorlar bu da bana yardım değilde daha çok ters tepiyor bu yüzden sizin nasıl yaptığınızı öğrenmek amacıyla açtım konuyu ...Allah allah görüştüğünüz psikologlar ne dedi? Geçenlerde bir konu daha acılmıştı bu şekilde, sanırım psikolojik bir rahatsızlıkmış bu.
Ben sorgulamıyorum anlamaya calısıyorum :) smiley kullanmamışım sert olmuş yorum :)
evet aynen öyle oluyor mesela bulaşık var diyorum sonra diğer odalar sonra duş derken sanki işler hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ve bende hiçibrini yapmayıp ya oturuyorum ya da yatıyorumşimdi ben yeni taşındım eşyalar darmadağınık hiç içinden çıkılacak gibi değildi ama yerleşince her şey hiç dağılmasın istiyor insan haliyle dağılır ama ne yapmalı hemen dağılan yeri toplamalı düzene alıştıkça da dağınıklık rahatsız eder seninki belki de nerden başlasam hiç bitmeyecek sanki bu işler gibi bir durum olabilir mi?
teşekkür ederim ilk fırsatta bakacağım gerçi ismi yabancı gelmedi ama"Bir prensesin külkedisi olma macerası" isimli konuyu takip etmenizi öneririm..
"Bir prensesin külkedisi olma macerası" isimli konuyu takip etmenizi öneririm..
evet aynen öyle oluyor mesela bulaşık var diyorum sonra diğer odalar sonra duş derken sanki işler hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ve bende hiçibrini yapmayıp ya oturuyorum ya da yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?