birde şöyle bir durum var erkek arkdaşım benden bir buçuk yaş küçük 22 yaşına giricek yakında ben 23 yaşımdayım buda bi dezavantaj benim için başta bilsem zaten düşünmezdim bile ama benden sakladı yaşını kabul etmem teklifini diye sonrada ayrılamadım zaten bu yüzden ayrılmak saçma geldi
canım beni yanlış anlamışsın. ben zaten 2 sene sonra nişan takalım bir sene nişanlı kalıp evleniriz diye düşünüyodum onada söylemiştim aklında tekrar üniverste yoktu ailesi etkiledi tamam güzel bi düşünce ama uzaktan zor oluyo sende biliyosun tatlım kaldıki zaten şuan bi mesleğimiz var neden bizi zora sokuyo o şkilde beş sene uzaktan ilişki yürütmek zorcanım kariyerini planlaması için tekrar okumak gibi bişi düşünmesi ikiniz açısından güzel aslında sevinmen gerekir üzülmen yerine. yaşlarınız genç zaten.şimdiden nişen takıp 3 sene felan beklemektense okul bitince arayı uzatmadan evlenirsiniz.nişanlılık sözlülük gibi dönemlerin düğünle arasının çok uzamasını ben pek mantıklı bulmuyorum.bu konuda erkek arkadaşını destekle. benm ilişkim hep uzakta devam etti 3 sene boyunca. zor oluyor biliyorum,anlıyorum.ama ileride güzel bi gelecek için mantıksız bir şey değil erkek arkadaşının planı.seni yine seviyor eminim,merak etme :)
biyandan onun hedeflerine sesimi çıkartmak çok yanlış geliyo ama aynı zamanda benim isteklerimde önemli diye düşünüyorum arada kaldım
canım beni yanlış anlamışsın. ben zaten 2 sene sonra nişan takalım bir sene nişanlı kalıp evleniriz diye düşünüyodum onada söylemiştim aklında tekrar üniverste yoktu ailesi etkiledi tamam güzel bi düşünce ama uzaktan zor oluyo sende biliyosun tatlım kaldıki zaten şuan bi mesleğimiz var neden bizi zora sokuyo o şkilde beş sene uzaktan ilişki yürütmek zor
biz zaten önlisans mezunuyuz şuan açıktan 4 seneye tamamlıyoruz 3.sınıftayız direk geçiş yaptık seneye biticek ama o ısrarla 3 sene örgün okumak istiyo işte bu yüzden kızgınım seneye bitirebilir açıktan okuluArkadaşına , net bir şekilde ifade et düşüncelerini . Bir de onun penceresinden bak olaya .
Kazanırsa , yüksek lisans için git derim ben
o zaman şöyle yap bence gerçekten istemiyosan ve bu planı seni rahatsız ediyosa açık açık rahatsızlığını söyle.sanırım destek veriyor gibi görünmüşsün ona karşı.konuşun bakalım ne diyecek ..?
biz zaten önlisans mezunuyuz şuan açıktan 4 seneye tamamlıyoruz 3.sınıftayız direk geçiş yaptık seneye biticek ama o ısrarla 3 sene örgün okumak istiyo işte bu yüzden kızgınım seneye bitirebilir açıktan okulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?