Siz gider miydiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zemo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepinize hayırlı geceler hanımlar. Suan evimiz satılık daha büyük bir ev alma planı yapıyorduk. Eski bina olduğu için tapuda filan sıkıntı çıktı. Eşimde bu evi satarsak memlekete gidelim köy hayatı yaşayalım diyor. Köy hayatı nedir bilmem asla yadırgamıyorum ama yapabilir miyim diye de korkuyorum. Inek sagma, tarlaya gitme filan. Eşim üç günlük Dunya'da niye kendi işimizi yapmayalım diyo. Çalışmaya karşı beyfendi :KK70:mandira filozofu diyorum ben ona:KK70:adam herşeye karşı. Şakaya vuruyorum bakmayın stres yaptım iyice. Eşimle konuşuyorum ben yapamam alışkın değilim diye ama. Ben bıktım burda başkasının kahrini çekmekten diyor. Bilmiyorum hanımlar içimi dökmek istedim sadace. Seviyorum hepinizi :KK200:
ben 20 yıl kaldım köyde köye gelin gittim alışmamış yaşamamış biri çok zor alışır gecenin 4 de kal inekleri yemle eve gel kahvaltı hazırla sobaları yak. koyunları çobana teslim et eve gel akşam için yemek yap sonra tarlaya git ya sula yada çapa yap daha bunlar ne kiii ooooo yapabileceksen gitte ben şimdiki aklım olsa gitmezdim hala ellerim nasırlı geçmedi evet havası suyu güzel ama zor arkadaşım zor

Köy hayati dışarıdan bakıldığı kadar kolay değildir her bir hayvanın ayrı ayrı sorumluluğu var ..Bag bahçe yapmakta şuan bi heves bence esinizde ben şahsen yapamam ve köyde yasamayana da zor gelir bunlari yapmak ama.havasi güzeldir insan hasta olmaz herşey organik olur bunlarda bence güzel tarafı yazın güzel olurda kisin çekilmez mecbur inegede bakicaksin bağını bahcenide yapicaksin.. Bence iyi düşünün derim.

Ben Istanbul'da doğdum yetiştim. Eşim de karadeniz de. Giresun
Giresun mu? Fındık tarlasindan beri gelemezsiniz. Gelini çalıştırmayı da pek severler. Havası da çok rutubetlidir. Yazin neme tere boğulursunuz.
Tek olumlu yanı doğal guzellikleridir. Deniz ve yeşil bitki örtüsünün birlikteliği göz kamastırır.

Back
X