Siz hangi mevsimin kadınısınız ?

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.733
40
208
53
Diğer
Siz hangi mevsimin kadınısınız ?

Dört mevsim var. Ama kendinizi sadece bir mevsimde daha mutlu, huzurlu ve canlı hissediyorsunuz. Çünkü siz, o mevsimin kadınısınız.

Kimimiz güneş gökyüzünde yerini aldığında kabımıza sığamayız.
Kimimiz ise hüznüyle sonbahara aşığız.
Kimimiz ılkbahar'da Nisan yağmurları altında ıslanmaktan zevk alırız.
Ya da yeryüzünü beyazlarla örten kışı severiz.

Kış Kadını Dinamik...

Yaz Kadını Sıcak...

Sonbahar Kadını Karamsar...

ılkbahar Kadını ıddalı... mış...

alıntıdır...

peki siz kendinizi hangi mevsimde daha mutlu hissediyorsunuz...???

Son düzenleme:
valla ben ne soğuk havayı severim ne sıcak havayı ortası olmalı.yani illk bahar:)))şimdi ben iddialımıymışım....:1shok: aslınnda hiç değilimdirkaydirigubbakcemile3

selam Songül,ben kış kadınıyım kışı çok severim yağmurlu puslu havayı severim,yağmur içimdeki negatif enerjiyi alır çünkü. Bu gün de öyle bir hava var antalya da:dance:ahh çok pozitifim bide kar yağsa.........Evet kışın daha dinamik oluyorum

anam sicaklar olur derim bu ne sicak bi kis gelse..
kis gelir derim bu ne soguk bi yaz gelse,,,
en iyisi heralde ilkbahar............

Kimimiz İlkbahar'da Nisan yağmurları altında ıslanmaktan zevk alırız.,ilkbahar en sevdiğim mevsim.
İlkbahar Kadını İddalı..

ben şubat dogumluyum.....kış sevmem gerekıyor oysa hiç hoşlanmam....
ilkbahar benım mevsımım....
igdeler cıcek acak.....agacların hepsı yenıden dırılır....doga canlanır....
hersey tekrar uyanır....ve merhaba der ....bahara.......
mis gibi kokar her yer........
yaklastı ilkbahar................

a.s ben ilkbaharı çok seviyorum! mis gibi çiçekler açıyor, yeniden uyanıyor herşey ama yaza da bayılıyorum:lepi: denizi çok seviyorum ve sıcak yaz akşamlarında denize karşı eşimle oturup içmeyi!....:içelim:

ilkbahar.....
ben hayatımın en güzel gününü düğünümü ilkbaharda yaşadım...:asigim:
ilkbaharda çok mutlu oluyorum.....:dance:

ben ilkbaharı severim,
çiçekler yeni yeni açar,tomurcuklanır,
havanın hafif hafif sıcaklığı içime yayılır
ayhh ne olur bahar gelsiinn

kışı çok seviyorum, hep hava kapalı olsun, yağmurlu olsun, çok büyük enerji alıyorum ben buluttan, yağmurdan :)

bende yazın cok sıcak oluo cok bunalıorum ama sımdı donuoruzzzzzz bbbbbbıııırrrrrrrrrr donmaktansa pısmeyı tercıh edrm am ılkbahar daha uygundur benım ıcın

Valla ben yazı çok severim sıcaktan asla şikayetci değilim bazıları çok soğuk olduğumu söylerler bazıları sıcak olduğumu kaydirigubbakcemile2

yazı çok seviyorum.tam bana göre her şey çok kolay ve rahat yazın.istediğim gibi enejik olabiliyorum.hareketlerimi kısıtlayan dondurucu soğuk yok çünki.kesinlikle yaz

her mevsimin kendi güzelliği ayrı tabi ama ilkbahar başka...
tabiat canlanıyor, rengarenk çiçekler ve pırıl pırıl parlayan güneşi görmek bana pozitif enerji veriyor sositososito

sonbahar da doğdum...
sonbahar gibiyim ,ne yapıcağına karar veremeyen karamsar...
kimi zaman yüzümde güneş açar etrafıma ışık saçarım..
kimi zaman gök gibi gürler gözyaşlarımı akıtırım...
sonbaharın hüznü peşimi hiç bırakmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…