• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz hayatınıza nasıl devam ettiniz?

Ben de alıntı yaptığımı söyledim diye yanlış anlamayın sakın, ben de şiir bilmem çok ama bu güzel şiirdir mahrum kalmayın.
yok gerçekten hiç öyle birşey düşünmedim :KK50: teşekkür ederim ayrıca genel kültürüme katkı oldu :KK48:

ayrıca dertlenmeyin yahu hayat kısa üzülmeye vakit yok maalesef :KK17:

redrumt: 37115205 .!.:
Kötü düşünmeyin buraya hep kötü şeyler yazılıyor, insanlar mutlu gününde paylaşacak çok insan bulur ama mutsuz gününde herkese anlatamaz. Eğer karşınızdaki düzgün bir adamsa sıkıntı yaşamazsınız.

Hayatta her seyin kötüsüne hazırlamak istedigimden sanırım :) anamın huyudur her şeyin kötüsünü düşünür... Bana da geçmiş olmalı :)
Ama çok şükür her şey yolunda.
İnşallah siz de sıkıntılarınızı cabuk atlatır hayatınızı rayına oturtursunuz... Bizim yaşımıza kadar gelip hic düzgün bir ilişki yasayamayanları da gördüm şahsen ben de öyle olacağını düşündüm hep sürekli karşımdaki tarafından aldatıldım falan ya da hicbir sorun yokken terkedildim :) ama yine de yaşadığım herbseye şükürler olsun beni daha da ben yaptı.

Hayattaki en büyük yalnızlık anne ya da babasızlık Rabbim onları başımızdan eksik etmesin:KK19:

Aslında bunlar hepimizin bildiği şeyler ama söylemekle uygulamak farklı sanki

Ciddiye aldıgın zaman ve bunu gösterdiginde eziyorlar...Bu sefer bir degerin kalmıyor, her sekil davranmayı hakları görüyorlar. En güzeli içini sogutmak, hayatının merkezinde ise cıkarmak oradan. Zor olsa da yapmak bunu çünkü orada kaldıkca kendilerini bir b.k sanıyorlar cok afedersin. Senin yapmadıgın kücük hesaplar, büyüyüp sırtına hancer oluyor. Tepene cıkardıgın tepene s.cıyor, senin bunu sevginden yaptıgını anlamayacak kadar öküz cünkü. İstenilen sekilde kandırılıyorsun, istenilen sekilde davranılıyorsun. (Biraz argo oldu, kusura bakma, ben de cok kırgınım, kızgınım)

Bitti ise de kendini baska seylere vermek lazım, giden zamanını, emegini geri getirmez belki ama, karamsar olup depresyona girip biraz daha zamanının gitmesinden iyidir.

Zaten edenler mutlu olmuyor, cidden böyle...Gerek kendi karakterinden, gerek senin ahından, gerekse baska seylerden.

Hayatta her seyin kötüsüne hazırlamak istedigimden sanırım :) anamın huyudur her şeyin kötüsünü düşünür... Bana da geçmiş olmalı :)
Ama çok şükür her şey yolunda.
İnşallah siz de sıkıntılarınızı cabuk atlatır hayatınızı rayına oturtursunuz... Bizim yaşımıza kadar gelip hic düzgün bir ilişki yasayamayanları da gördüm şahsen ben de öyle olacağını düşündüm hep sürekli karşımdaki tarafından aldatıldım falan ya da hicbir sorun yokken terkedildim :) ama yine de yaşadığım herbseye şükürler olsun beni daha da ben yaptı.

Hayattaki en büyük yalnızlık anne ya da babasızlık Rabbim onları başımızdan eksik etmesin:KK19:
Amin benim de en büyük duam bu.

Ciddiye aldıgın zaman ve bunu gösterdiginde eziyorlar...Bu sefer bir degerin kalmıyor, her sekil davranmayı hakları görüyorlar. En güzeli içini sogutmak, hayatının merkezinde ise cıkarmak oradan. Zor olsa da yapmak bunu çünkü orada kaldıkca kendilerini bir b.k sanıyorlar cok afedersin. Senin yapmadıgın kücük hesaplar, büyüyüp sırtına hancer oluyor. Tepene cıkardıgın tepene s.cıyor, senin bunu sevginden yaptıgını anlamayacak kadar öküz cünkü. İstenilen sekilde kandırılıyorsun, istenilen sekilde davranılıyorsun. (Biraz argo oldu, kusura bakma, ben de cok kırgınım, kızgınım)

Bitti ise de kendini baska seylere vermek lazım, giden zamanını, emegini geri getirmez belki ama, karamsar olup depresyona girip biraz daha zamanının gitmesinden iyidir.

Zaten edenler mutlu olmuyor, cidden böyle...Gerek kendi karakterinden, gerek senin ahından, gerekse baska seylerden.
Evet en önemli nokta bu ne yaptıysan sevginden yaptığını anlamıyorlar. Bir arkadaşım vardı evli ve gerçekten kocasını çok seviyor ama bana bir gün kocasından önce uzu süreli ilişkisinin bittiğini ve bunun hala içinde bir yara olduğunu anlatmıştı. Sanırım bu izler kalıyor.

İyi geceler arkadaşlar. Sanırım 4-4,5 yıllık ilişkim evlilik arifesinde bitti. Sanırım diyorum çünkü şuan bu ilişkinin neden bu aşamalara geldiğini sorgulayıp isyan etme halindeyim. Aslında bitmesini isteyen benmişim gibi dursa da beni bu aşamaya getiren karşı taraftı. Peki benim bundan sonra ne yapmam lazım? Bunu nasıl aşabilirim, siz hayatınıza nasıl devam ettiniz?
acilara gark etme kendini.. Allah a dua et sigin.. faydali bsylerle mesgul ol ve seni ayrilma noktasina getiren seyleri hatirla huzunlendigin zaman..

Back
X