- Konu Sahibi mavihayall
Zaten değerlisin ancak insanlar bazen bunun kıymetini geç anlıyor.merhaba hepinize.22 yaşındayım kendimden bahsedecek olursam çok iyi niyetli kimseye kötülük beslemeyen insanları hayvanları seven saygılı hakkını savunamayan kızgınlıkları küskünlükleri affeden bir insanım son zamanlarda çok sorguluyorum bu şeyleri bakıyorum etrafımdaki arkadaşlıklara orta okulda arkadaşlarımla kopya verirdim ödevlerini yapardım tam bir kerizdim hep dövdüler beni lisede arkadaşlarıma evden eşya verirdim paramı haçlığımı bölüşürdüm belki açlar diye eve götürüp yemek yedirirdim kimseye zararım dokunmadı ama arkadaşlarımdan hep kötülük gördüm hep iyi yönlendirdim zararım dokunmadı ama işte kötülük görüyorum hep vede insanlara itici geliyorum sevmiyorlar beni sıcak kanlı ve iyi niyetli olmama rağmen.Değerli ablalarım sizce ben nerede yanlış yapıyorum nasıl davranmalıyım insanlara?Artık kullanılmak istemiyorum değer görmek istiyorum.Bunu nasıl yapacam?
Biliyorum çok ayıp ama ben de okulda sürekli yanaşan, yalakalik yapan kızları sevmezdim. Bilmiyordum çünkü aralıklarının sevgi olduğunu, arkadaş olmak istediklerini.
Arkadan konuşanlar sevilmez, kendine saygısı olmayana saygı duyulmaz, sürekli melek gibi dolasanda art niyet aranır. Bu böyle.
Kendin ol, iyi niyetini öldürme ama iyilikten maraz doğar deyimini de hiç unutma.
Bu arada kendine güvenen ve hayati sevip, hayati yaşamayı bilen kişilere hayranlık beslenir. Bu sebeple önce kendine odaklan, kendin için birşeyler yap.