Siz hiç özlediğiniz için ağladınız mı :( ben ağladım ağlıyorumda :(

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
neden ağlıyorum bilmiyorum ama çok özledim tamam benim ama çok özledim onun yanında olmak varken onu görüp sarılmak varken yaptığım şey sadece ağlamak.sanki ayrılmışız gibi ağlıyorum. içim acıyor bilmiyorum neden ? bütün bunları özlediğime bağlıyorum. siz hiç özlerken ağladınız mı ? :14:

ahh bilirim o duyguyu.. bir an içinden birşeyler kopar sadece görmek istersin sadece dokunmak..:14:
tamam senin hayatında,aranız çok iyi ama varlığını bilmek yetmez bazen ona dokunmak istersin..
:30:
zor ve gerçekten emek isteyen bir iş uzaktan ilişki yürütmek.. Allah sabır versin..

ahh bilirim o duyguyu.. bir an içinden birşeyler kopar sadece görmek istersin sadece dokunmak..:14:
tamam senin hayatında,aranız çok iyi ama varlığını bilmek yetmez bazen ona dokunmak istersin..
:30:
zor ve gerçekten emek isteyen bir iş uzaktan ilişki yürütmek.. Allah sabır versin..

aslında fazla uzakta değiliz aramızda sadece arabayla 20 dklık yol ama bazı nedenlerden dolayı bulusamadık görüşemedik. onunda özlediğini biliyorum dün gece mesaj atmış özlediğini dile getiren. bende çok özledimm ama dayanmakta zor :14: aramız çok güzel ama bu özleyipte ağlamak ayrı bişey

birde çok özlediğin sevdiğin halde bir daha asla göremeyeceğini bilmek diye bir duygu var..Allah kimseye yaşatmasın.. bir zamanlar yaşamıştım:)

birde çok özlediğin sevdiğin halde bir daha asla göremeyeceğini bilmek diye bir duygu var..Allah kimseye yaşatmasın.. bir zamanlar yaşamıştım:)

amin canım bizimkiside belli değil görüp görmemek çok karışık ama birbirimizin sonuna kadarda birlikteyiz

evet.:31: dün gece ağlama ritüellerimden birini gerçekleştirdim.sevmek tamamda kavuşmak çok uzak bir liman gibi gözüküyor. atarsa 151 :72: şafaklar ... şafaklar ... şafaklar vs. ....

Back
X