• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz izin verirmiydiniz?

izin verip vermemek değil olay zaten bir kez gitmiş 2 günlüğüne şimdi ikinci yalnız başına tatile ne gerek var? artık eşiyle gitmesi daha normal değil mi?

ben buna olumlu bakmam,güvenmemek falan değil bu ama eşinin yaptığı bencillik bana göre..işte bu bencilliğe izin vermem.yoksa fanusun içine kapatacak değiliz eşlerimizi.

Son düzenleme:
Buna kuzenle yapılan tatil denmez.
Bencillik denir.
:ssz:
Hem karısıyla gitmeyecek, hem de karısının arkadaşında kalmasına izin vermeyecek.
Ben kesinlikle karşı çıkarım bu durumda. :45:
Ya bende kuzenimle denize gitcem, ya da o kuzeniyle denize gitmeyecek.
İkisinden biri.:ssz:

annem yanına gelsin diyor bende katılıyorum erkeklerin fazla sıkılmasıına ama yeterince anlayış gösterdim gösteriyorum da ama oda kötü su istimal ediliyor gidecek adama dur diyemessin evet ama direnecem dişli gözücem:34::34: anlayıslı insan yaramıyor

ben göndemredim şahsen geçen dedi fabrikadaki ustalar arkadaşlar denize gidicekler bende gidiyim mi dedi hopp dedim ben bunu önceden konuştum denize bensiz hayatta gidemezsin dedim..dedi ben bu sene hiç yüzmem dedi(bu arada 7.aylık bi kızımız var)bende gitmedim bak bende gitmiyorsam sende gidemezsin göndermedim...fazla ısrar etmedi oda biliyo çünkü göndemriyeceğimi ozaman dedi seneye beraber tatile gidelim dedi ben de tamam dedimm..anlıcan ben senin yerinde olsam göndermem ben göndermiyorum şahsen

ne işi var otursun evde
eve kapatmıyoruz birbirimizi asla oda gidiyor arkadaşlaarının yanına bende mesela beni evde bırakıp gidemez kesinle bende evde cznım sıkılıyor ya anneme bırakır yada arkadaşımı yanına giderim asla birbirimizi kısatlamıyoruz gerektiğinde birbirimize izin de veriyoruz istemediğimizde göndermiyoruz birbirimizin sözünü dinliyoruzz

Son düzenleme:
İzin vermekten önce, neden böyle bir talepte bulunduğunu düşünürdüm. Bir adam neden sürekli karısıyla değil de amcasının oğluyla tatile gitmek ister bu baya kafama takılırdı sanırım. Erkekler bir acayip, evlenmeden önce beraber tatile gitmek için kırk takla atarlar evlenince de zorla götürürsün. Enteresan.

yani başkasının evinde kalmasına izin vermeyebilir canım ne bileyim derin konular.

ama ben genel konmuştum...

yani çok kısıtlama hoş değil erkek olsun kadın olsun

illa evli diye her naneyi birlikte yemek zorunda değilki.

insan arda bayan arkadaşları ilede takılmalı bence....

yani...

erkekleri kısıtladığın zman yapacaksa gene yapıyor yani insanın içinde olmasın

ama kadını evde tek nasıl bırakmış orasına çok kızdım bende tabi..

ne münasebet efenim,
ben de, evli bir erkek tamam arkadaşlarıyla bir yerlere gidebilir, birşey yapabilir ama 2 defa ayrı ayrı neden gidiliyor? bir de "deniz" burda bence kilit nokta. hani bir yerde yemeğe gideceğiz dese izin verilebilir ama deniz kenarları hepimizin malumu. bikini veya iç çamaşırı defilesi izlemek için izin istemesiyle aynı şeymiş gibi geliyor bana :44:

ben oyumu "hayır"dan yana kullanıyorum :19:
not: keşke benim eşim de arkadaşıyla denize gitmek istese de ben de içimden gele gele "HAAAYIIIIR" desem ama öyle bir isteği olmadığı için zevle "HAAAYIIIR" deme imkanım da kalmıyor :50:

yani başkasının evinde kalmasına izin vermeyebilir canım ne bileyim derin konular.

ama ben genel konmuştum...

yani çok kısıtlama hoş değil erkek olsun kadın olsun

illa evli diye her naneyi birlikte yemek zorunda değilki.

insan arda bayan arkadaşları ilede takılmalı bence....

yani...

erkekleri kısıtladığın zman yapacaksa gene yapıyor yani insanın içinde olmasın

ama kadını evde tek nasıl bırakmış orasına çok kızdım bende tabi..

hayret, topiğe uğramış ama yazmamış diye düşünürken sizi başka topiklerde buluyorum aziz dostum :20:

gelin benimle, doooğru kendi topiğimize gidiyoruz :4:

hayret, topiğe uğramış ama yazmamış diye düşünürken sizi başka topiklerde buluyorum aziz dostum :20:

gelin benimle, doooğru kendi topiğimize gidiyoruz :4:

çok pardon, profil resminiz çok yakın bir arkadaşımınkiyle aynı olunca, sizi o sandım :17:
çok çok çok çok özür diliyorum :17:

çiftlerin birbirini kısıtlamasına her zaman karşıyımdır

eşinizin sizden üstünlüğü nedir onu çözemedim

o istediğini yapacak ama size gelince izin vermiyo olcak

ayrıca izin nedir yaa çocukmuyuz biz

benim bildiğim izin çocukken anne babadan alınır

eşten izin almak ta noluyo

Ben olsam asla izin vermezdim senin arkadaşında o yokken bilekalmana izin vermiyor sen izinli olduğun halde tatile gitmesine ne diye izin vereceksin

o da bana izin veriyorsa izin verirdim ama o beni kendi olmadan göndermeyip kendisi tek gidebiliyorsa orada da dursun.
zaman zaman yalnızlık iyidir de ben kıskanç bi hatunum :17: ayrıcada ayda yılda 1 se tamam sürekli yaparsa gene istemem.

izin vermesende erkekler pek izin olayına takıntılı değiller zaten onlar istediğini yapmakla meşguller. yani yapacağın kavga sadece seni yıpratır bırak cehennemin dibine gitsin ben öyle yaptım mesela.

bazı yorumlara şaşırdım doğrusu ben izin verirdim 2 günden ne olacak ki benimde bekar arkadaşlarım var geziyorum dolaşıyorum beni yoldan falanda çıkarmıyorlar ben gezebiliyorsam eşimde gezebilir sonuçta2 gün 1 hafta değil 1 ay değil

İzin vermediğinde sorun yaşar mısınız?
Sorun olmaz diyorsan bence gitmemeli.
Belki yıllar sonra, biryerlere gitse de biraz
kafa dinlesem diyebilirsin. Daha erken. :34:

Back
X