siz napardiniz küçük bir ayrıntı ama

Kaç kilometre yol gidecekler Allah aşkına yanımıza kimi alsak derdindeler sanki düğün arabası da konvoy yapılacak
benim abim kimseyi almadı arabaya düğünde arabasını kendi kullandı eşini de yanına aldı
kimse alınmadı darılmadı

Ben yanimda ailemi isterim, arkadas da neymis:KK12:
Kardesim boyle bisey yapsa alinirdim ama kusmezdim tabi.
Kesinlikle katılıyorum size. kardeşimin arabasına ben bindim kendi düğünümdede kardeşimi aldım eşimin yengesinin binme durumu vardı onada yanında rahat edemyceğmi kibarca açıkladım en yakın arkadaşım şehir dışından gelmişti ona da başka bi araba ayarlayıp yinede kardeşimi aldım o gün. arkadaşınızdan çok kardeşiniz sizi rahatlatır bence.Tabi aranızdaki ilişkiye de bağlı

Bunda bu kadar düşünecek ne var, arkadaşlar olacak arabada yer yok desin, olsun bitsin, bizim gelin arabamızda şahitlerimiz vardı mesela, kim işine daha çok yarayacaksa o olur yanında.

madem aileden kimse ilgilenmiyor, destek olmuyor, hevesleri yok ise neden bosuna masrafa giriyorlar ki?

Amac kutlama yapmaksa gitsinler o parayla arkadaslari ile yiyip icip eglensinler veya tatile ciksinlar...

Ailenin ayni tavri dugun icin de gecerli ise nikahla sinirlandirip sonra yine arkadaslariyla eglence duzenlesinler derdim.

Sonucta tum bu torenler aile ve akrabalar icin yapilan birsey bence.

Kendi nişanınız için soruyorsunuz işte neden yalan söylüyorsunuz ki anlayamadım. Ayrıca arabada eğlenmek nedir yahu bir arabaya kaç kişi sığar ki zaten iki tarafında arkadaşları binecek de arabada eğlenilecek göbek mi atacaklar arabanın içinde anlayamadım nişan zaten bir yerde yapılacaksa orada eğlenilir yani arabada kimin gittiği çok mu önemli Allah aşkına herşey bitti bir takılacak bu mu kaldı hayırlısıyla nişan olsun da yani.

kaç km.lik yol ki sıkıntı yapılmış?
zaten eğlenmeye giderken yolda da eğlenme isteği nedir :KK71:

Merhaba arkadasimin sorusunu yoneltiyorum nisani var ama arabaya nisanlisinin ve kendisinin arkadaslari binsin yolda eğlenerek gitmek istiyolar ama kardeslwr fonksiyonuda var kayni ve eltisinin bitmesini istemedigini soylemis ama gorumcesiyle kardesine soyleemedi. Zaten nişan konusumda iki tarafta heyecan duymuyor hicbir yardimda bulunmuyor arkadaslar herseye kosturuyor Kucuk bir ayrinti ama siz napardiniz
Hakketten bu mu sorun. Zaten araba gelin+damattan sonra max 3 kişi alır. Bunun için birbirini mi kırıp geçirecekler?
nişan arabası diye de bir şey ilk kez duydum.

Merhaba arkadasimin sorusunu yoneltiyorum nisani var ama arabaya nisanlisinin ve kendisinin arkadaslari binsin yolda eğlenerek gitmek istiyolar ama kardeslwr fonksiyonuda var kayni ve eltisinin bitmesini istemedigini soylemis ama gorumcesiyle kardesine soyleemedi. Zaten nişan konusumda iki tarafta heyecan duymuyor hicbir yardimda bulunmuyor arkadaslar herseye kosturuyor Kucuk bir ayrinti ama siz napardiniz

Madem böyle bir dertleri var, ikisi de kendi tarafını halletsin ya. Kıza mı düşmüş eltinin, kaynın, görümcenin binmemesini söylemek? O sadece kendi kardeşine söylesin. Çocuk da kendi yakınlarını ikna etsin. Şimdiden kendi işi için başkasını araya sokan koca kokusu aldım ben, eğer dediğin gibi ikisi de arkadaşlarıyla gitmek istiyorlarsa. Yok gelin şimdiden katakulli peşindeyse çok yanlış yerden başlamış, kendi kuyusunu kendi kazıyor böyle küçük hesaplarla.

Back
X