- Konu Sahibi kedikiz1728
-
Abi bu sidiklilerin egosunu kim bu kadar şişiriyo ya.ben herkesin hayaliyim diyosa ?
Seni seviyorum diyip bunu sana hissettirmiyorsa dese ne yaa Allah aşkına sen kimsin ki herkesin hayalisin aç kopek desen ne oluyo der sen bunu havalandırmışsin canım seni yedekte tutuyor iyisini bulursa gider yoksa senle idare eder valla gençken bende bu hatayı yaptım seviyor beni ya diyip herşeyini okeyledim saçma sapan biri için en güzel yıllarımi harcadım ama şuan eşimle sevmek ne sevilmek ne o kadar iyi anladım ki ben sevmiyormusum onu sadece takıntı yapip inat etmişim biri seni el üstünde tutmuyorsa sana ozelmissin gibi hissettirmiyorsa naaslayacaksin öyle olmayan adamı net üç günlük dünyada elin öküzünüadam edemezsinSeviyorsunuz olsun diye cabaliyosunuz ama karşısında ki insan anlasada umursamiyosa ve herseyde hep sizi sucluyosa seviyomusun sevmiyomusun diye sorunca hicbizaman net Bi cevap vermiyorsa ve isin tuhafı bak.sevmiyosan sevmediğini söyle ağzından duyayım yoluma.bakayim dediğiniz de bile hala sacmalama diyip neyse biraz düşüneyim diyosa ?hayatına karışıyorsun beni sıkıyosun diyip ama o size giyiminize oje surmenize karisiyorsa? Hatta hatasini söyleyince hemen sizi suclayip ben herkesin hayaliyim diyosa ?Ben hasta oldum böyle biriyle. Psikologdan randevu aldım. Umarım atlaticam.ama insan hazmedemiyo yapılanları. Ben nasıl dayanicam?nasıl bas edersiniz?
Diyorsa ; aptaliginiza doymayin bence.sevmediğini söyle ağzından duyayım yoluma.bakayim dediğiniz de bile hala sacmalama diyip neyse biraz düşüneyim diyosa ?
Erkekler sevmiyorsa kadın çabalasa bile gram sevgi alamaz. Tam tersine siz çabaladıkça daha acımasız olmaya başlıyorlar.
Oha cidden sizde bir problem var bunu diyen adamla halen görüştünüz mü !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?