Siz nasıl başa cıkardinız ?

Seni seviyorum diyip bunu sana hissettirmiyorsa dese ne yaa Allah aşkına sen kimsin ki herkesin hayalisin aç kopek desen ne oluyo der sen bunu havalandırmışsin canım seni yedekte tutuyor iyisini bulursa gider yoksa senle idare eder valla gençken bende bu hatayı yaptım seviyor beni ya diyip herşeyini okeyledim saçma sapan biri için en güzel yıllarımi harcadım ama şuan eşimle sevmek ne sevilmek ne o kadar iyi anladım ki ben sevmiyormusum onu sadece takıntı yapip inat etmişim biri seni el üstünde tutmuyorsa sana ozelmissin gibi hissettirmiyorsa naaslayacaksin öyle olmayan adamı net üç günlük dünyada elin öküzünüadam edemezsin

sevmediğini söyle ağzından duyayım yoluma.bakayim dediğiniz de bile hala sacmalama diyip neyse biraz düşüneyim diyosa ?
Diyorsa ; aptaliginiza doymayin bence.
Yani kusura bakmayın ama şu adama karsi kendinizi bu denli kucultmeniz bir kadın olarak onurunuzu kirmiyor mu ?
Ben,adınıza üzüldüm şahsen

Seven erkeğin neler yapabileceğini görünce bunlar sadece zamazingo tipler geliyo premses doyumsuz aptal sürüsü.

niye zamanini hayatini boyle insalara harciyorsunki. etrafta baska erkek mi kalmadi

Erkekler sevmiyorsa kadın çabalasa bile gram sevgi alamaz. Tam tersine siz çabaladıkça daha acımasız olmaya başlıyorlar.

Kesinlikle çünkü kodlanmış birşey kovalamak. Eril enerjiyi kadın üstlenirse dişili de bu alır bu sefer alma verme dengesi temelden bozuk. Neyse şimdi ne alakası var kadın da yapar eder diyenler çıkarsa kadın yine avucunu yalar erkek mutlaka kaçacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…