- 6 Temmuz 2023
- 151
- 38
- 13
- 30
- Konu Sahibi kedikiz1728
-
Uzak dur ve her yerden engelle tecrübe ile sabit bir cacık olmaz bu adamdan.seni manipüle ediyor ne git ne kal elimin altında dursun diyor.Seviyorsunuz olsun diye cabaliyosunuz ama karşısında ki insan anlasada umursamiyosa ve herseyde hep sizi sucluyosa seviyomusun sevmiyomusun diye sorunca hicbizaman net Bi cevap vermiyorsa ve isin tuhafı bak.sevmiyosan sevmediğini söyle ağzından duyayım yoluma.bakayim dediğiniz de bile hala sacmalama diyip neyse biraz düşüneyim diyosa ?hayatına karışıyorsun beni sıkıyosun diyip ama o size giyiminize oje surmenize karisiyorsa? Hatta hatasini söyleyince hemen sizi suclayip ben herkesin hayaliyim diyosa ?Ben hasta oldum böyle biriyle. Psikologdan randevu aldım. Umarım atlaticam.ama insan hazmedemiyo yapılanları. Ben nasıl dayanicam?nasıl bas edersiniz?
Yahu aklınızla ne zorunuz var? Niye baş etmeye çalışıyorsunuz ki? Yol verin gitsin.Seviyorsunuz olsun diye cabaliyosunuz ama karşısında ki insan anlasada umursamiyosa ve herseyde hep sizi sucluyosa seviyomusun sevmiyomusun diye sorunca hicbizaman net Bi cevap vermiyorsa ve isin tuhafı bak.sevmiyosan sevmediğini söyle ağzından duyayım yoluma.bakayim dediğiniz de bile hala sacmalama diyip neyse biraz düşüneyim diyosa ?hayatına karışıyorsun beni sıkıyosun diyip ama o size giyiminize oje surmenize karisiyorsa? Hatta hatasini söyleyince hemen sizi suclayip ben herkesin hayaliyim diyosa ?Ben hasta oldum böyle biriyle. Psikologdan randevu aldım. Umarım atlaticam.ama insan hazmedemiyo yapılanları. Ben nasıl dayanicam?nasıl bas edersiniz?
SevgiliSevgiliniz mi yoksa eşiniz mi buna göre yanıt vereceğim.
Bıraktim.insan sevdiğine zülm etmez anladimSeni tutup sarsmak istiyorum yüzüne ay ben seni svemiyorum dese yolun olacak demese olmayacak mı bırakın gitsin
Bana net olsaydı gidecektim.hep kafasına estiği gibi davrandı.simdi fark ettim de okadar kırmış okadar zülm etmiskiSevme konusu haric ayni seyleri yasadim sayilir. Sevdigini soylerdi fakat onun sevme bicimi benim icin hicbir sey ifade etmiyordu son zamanlarda, bu yuzden ben herhangi bi seyle bas etmek yerine ayrildim. Hic oyle psikologluk da olmadim. Kaybeden o kazanan benim cunku, siz de kazanansiniz neden iyi hissetmiyorsunuz?
RABBİM SEN KORU OJEYE KARIŞMAK NEDİR YASeviyorsunuz olsun diye cabaliyosunuz ama karşısında ki insan anlasada umursamiyosa ve herseyde hep sizi sucluyosa seviyomusun sevmiyomusun diye sorunca hicbizaman net Bi cevap vermiyorsa ve isin tuhafı bak.sevmiyosan sevmediğini söyle ağzından duyayım yoluma.bakayim dediğiniz de bile hala sacmalama diyip neyse biraz düşüneyim diyosa ?hayatına karışıyorsun beni sıkıyosun diyip ama o size giyiminize oje surmenize karisiyorsa? Hatta hatasini söyleyince hemen sizi suclayip ben herkesin hayaliyim diyosa ?Ben hasta oldum böyle biriyle. Psikologdan randevu aldım. Umarım atlaticam.ama insan hazmedemiyo yapılanları. Ben nasıl dayanicam?nasıl bas edersiniz?
Cok afedersiniz hanimlar da s.ç...m onun kafasinaBana net olsaydı gidecektim.hep kafasına estiği gibi davrandı.simdi fark ettim de okadar kırmış okadar zülm etmiski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?