- 5 Ocak 2018
- 609
- 615
- 103
- Konu Sahibi bahargelecek
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanın ben hiçbirşey istemedimBirkaç ay evli kalmışsanız sadece maddi olarak ne talep edebilirsiniz ki ?
Zor bir süreçtir muhakkak ama en azından uzun yıllar evli kalmamışsanız baştan anlamışsınız ne olduğunu .
Geçmiş olsun .
O zaman sizde nafaka talep edin böyle bir hakkınız var . Avukat yönlendirir zaten . Iyice çirkeflik yapmışlar .inanın ben hiçbirşey istemedim
fakat karşı taraf düğünde toplanan herşeyi alınca malesef işler değişti dava çekişmeli
hemde ne çirkeflikler dilekçede yazanların akıl alır gibi değilO zaman sizde nafaka talep edin böyle bir hakkınız var . Avukat yönlendirir zaten . Iyice çirkeflik yapmışlar .
Hani haberlerde takıları alıp kaçan gelinler var, sırf onun için evlenmiş aluyorlar...sizin adam da o misal sanki.inanın ben hiçbirşey istemedim
fakat karşı taraf düğünde toplanan herşeyi alınca malesef işler değişti dava çekişmeli
İnşalşah Kısa zamanda kurtulursunhemde ne çirkeflikler dilekçede yazanların akıl alır gibi değil
avukat tuttum
çok teşekkür ederimHani haberlerde takıları alıp kaçan gelinler var, sırf onun için evlenmiş aluyorlar...sizin adam da o misal sanki.
Bari kız tarafının taktıklarını size bıraksaydı rezil. Hakkınızı savunun.
Evet, bir yalana inandırılmış olmak üzücü ama yıllarınızı bu herif için heba etmediğinize de sevin. Güzel günler sizi bekliyordur inşallah.
inşallahİnşalşah Kısa zamanda kurtulursun
Dvet çekilmeli olup uzun yıllar evli kalan kişiler gördüm . Keşke anlaşmalı açıp bititseydinizinşallah
fakat çekişmeli olduğu için daha çok uzar dedi avukat
inanın benimde tek istediğim bu kurtulup hayatıma devam etmek
1 yıl dolmadığı için anlaşmalı olmuyorDvet çekilmeli olup uzun yıllar evli kalan kişiler gördüm . Keşke anlaşmalı açıp bititseydiniz
Severek mi evlendiniz1 yıl dolmadığı için anlaşmalı olmuyor
şunu düşünüyorum neden evlendik o zaman
birkaç ay evli kalmak içinmi
şunu öğrendim insan ancak bu kadar profesyonel oynayıp yüzünü saklayabilirdi
Evet hemde ne severekSeverek mi evlendiniz
Yaslar kaç ?Evet hemde ne severek
Ama hayatımın en sağlam kazığını yedim
Evlendikten sonra bir insan bu kadarmı değişir
Bende gitsin ailesiyle mutlu mesut yaşasın dedim
Hayır bana evlenmeden önce benim önceliğim herzaman sensinYaslar kaç ?
Evlenmeden önce de mutlaka belli etmiştir o kendini
Sağolun çok şükür ailem arkamda tek tesellim buCanım ben de yaşadım ve yaşıyorum ben de bosanamiyorum ben kısa surede ve uzakta olduğu için evlendigim zaman adamın karakterini anlayacak vaktim olmadı.
Ama dediğim gibi kendine yüklenip suçlama akışına bırak çok düşünme kendine güven onu düşündüğünde buna değmediğini hatırla ve en çok da kendini sev kafa dağıtmak için kurslara git.
Kendini üzme çünkü başımıza bazen kotu şeyler gelebilir şükür et ki sağlıklısın ve ailen arkanda kendine iyi bak