siz nasıl başardınız ?

Birkaç ay evli kalmışsanız sadece maddi olarak ne talep edebilirsiniz ki ?
Zor bir süreçtir muhakkak ama en azından uzun yıllar evli kalmamışsanız baştan anlamışsınız ne olduğunu .
Geçmiş olsun .

Birkaç ay evli kalmışsanız sadece maddi olarak ne talep edebilirsiniz ki ?
Zor bir süreçtir muhakkak ama en azından uzun yıllar evli kalmamışsanız baştan anlamışsınız ne olduğunu .
Geçmiş olsun .
inanın ben hiçbirşey istemedim
fakat karşı taraf düğünde toplanan herşeyi alınca malesef işler değişti dava çekişmeli

inanın ben hiçbirşey istemedim
fakat karşı taraf düğünde toplanan herşeyi alınca malesef işler değişti dava çekişmeli
Hani haberlerde takıları alıp kaçan gelinler var, sırf onun için evlenmiş aluyorlar...sizin adam da o misal sanki.

Bari kız tarafının taktıklarını size bıraksaydı rezil. Hakkınızı savunun.

Evet, bir yalana inandırılmış olmak üzücü ama yıllarınızı bu herif için heba etmediğinize de sevin. Güzel günler sizi bekliyordur inşallah.

Hani haberlerde takıları alıp kaçan gelinler var, sırf onun için evlenmiş aluyorlar...sizin adam da o misal sanki.

Bari kız tarafının taktıklarını size bıraksaydı rezil. Hakkınızı savunun.

Evet, bir yalana inandırılmış olmak üzücü ama yıllarınızı bu herif için heba etmediğinize de sevin. Güzel günler sizi bekliyordur inşallah.
çok teşekkür ederim
malesef yaşadıklarım inanın film misalı
ama ben işte daralıyorum insan bunları nasıl yapar diyorum kendi kendime

Dvet çekilmeli olup uzun yıllar evli kalan kişiler gördüm . Keşke anlaşmalı açıp bititseydiniz
1 yıl dolmadığı için anlaşmalı olmuyor
şunu düşünüyorum neden evlendik o zaman
birkaç ay evli kalmak içinmi
şunu öğrendim insan ancak bu kadar profesyonel oynayıp yüzünü saklayabilirdi

Yaslar kaç ?
Evlenmeden önce de mutlaka belli etmiştir o kendini
Hayır bana evlenmeden önce benim önceliğim herzaman sensin
Yanlıştada doğrudada ben senin yanındayım diyen birisiydi
Evlendiğimizin 7. Gününde git anneme yardım et mutfak dolaplarını sileceksin diyen birisi oldu
Daha neler neler yaşadım

Sadece benim merak ettiğim boşanma aşamasından geçenler Nasıl atlattılar
Birdaha hiç başlayamayacakmışım gibi geliyor
Yaşanılanları Nasıl unuttular

Canım ben de yaşadım ve yaşıyorum ben de bosanamiyorum ben kısa surede ve uzakta olduğu için evlendigim zaman adamın karakterini anlayacak vaktim olmadı.
Ama dediğim gibi kendine yüklenip suçlama akışına bırak çok düşünme kendine güven onu düşündüğünde buna değmediğini hatırla ve en çok da kendini sev kafa dağıtmak için kurslara git.
Kendini üzme çünkü başımıza bazen kotu şeyler gelebilir şükür et ki sağlıklısın ve ailen arkanda kendine iyi bak

Canım ben de yaşadım ve yaşıyorum ben de bosanamiyorum ben kısa surede ve uzakta olduğu için evlendigim zaman adamın karakterini anlayacak vaktim olmadı.
Ama dediğim gibi kendine yüklenip suçlama akışına bırak çok düşünme kendine güven onu düşündüğünde buna değmediğini hatırla ve en çok da kendini sev kafa dağıtmak için kurslara git.
Kendini üzme çünkü başımıza bazen kotu şeyler gelebilir şükür et ki sağlıklısın ve ailen arkanda kendine iyi bak
Sağolun çok şükür ailem arkamda tek tesellim bu
İyimiyim kötümüyüm bilemiyorum
Ilk günlere nazaran tabi daha iyiyim
Fakat süreç Uzun daha ilk celse bile görülmedi
Allah Seninde yardımcın olsun
Tez vakitte kurtuluruz inşallah

ben olsam bekleyip 1 yıl dolunca anlaşmalı dava açardım. ne isteyebilir en fazla.? ne istiyosa ver kurtul. çekişmeli uğraşmaya değmez. her celse arası en az 4 5 ay sürüyor 3 celse bile olsa 1.5 seneyi geçer. evililiğinde daha uzun davan sürer. 3 5 kuruş için kendini yıpratma.

Back
X