• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz nasıl davranırdınız?

ya aslında çok sıradan bi olay fakat aklım karıştı açıkcası
erkek arkadaşımın ablası kendisine küçük gelen kıyafetlerini ayırıp giymek isteyebileceklerimi alabileceğimi söylemiş ben tamam deyip geçiştirdim fakat sonradan düşününce acaba kötü bir izlenim bırakır mıyım diye endişelendim.
öncelikle söz ya da nişan filan yok evleneceğiz fakat henüz hiçbişey belli değil. erkek arkadşımın ablasıylada aramız mükemmel değil fakat birbirimize karşı saygılıyız. 1 kere tartışmışlığımız var. benim maddi durumuma değinirsek işsizim maalesef ama aç açıkta değiliz. ayırdığı kıyafetlerin kullanılmayacak durumda olduğunu düşünmüyorum..

durum bu işte ne yapsam bilemedim..

ah canımm,, yaşın çok mu küçük kaç yaşındasın!!! sakın bakma o kıyafetlere. sevgilinin ablasını tanımıyoruz sonuçta, belki bundan nemalanır, sonradan kötü şeyler duyarsın. önceden ben de sen gibiydi, kendim nasıl iyi niyetle birine bişeyimi veriyosam verenden de almayı iyi bilirdim ama öyle değil. çok şükür bu konuyla ilgili kötü bişey yaşamadım ama etrafımda çok örnek gördüm. örneğin, kızıma sadece ablamların çocuklarının küçülenleri alıyorum,onu da kimseye söylemem. görümcen vereyim dedi kızın kıyafetlerinden, saol abla, bisürü kıyafeti var, ben kime verceğimi şaşırdım dedim çıktım... bir görüşmenizde yine ayırdım al kıyafetleri faln derse, saol gerek yok de geçiştir.

teşekkür et ama alma nazikçede ihtiyaç sahibi biri alırsa içim daha rahat eder de, belli olmaz sevgilinden ayrılırsın belki, hayat bu, ya da evlendiniz ilerde laf edebilir gerek yok

Bilmem.. Ben küçüklüğümden beri kendi ablamın kıyafetlerini bile zor giyerdim :9:

' Başkalarının kullandığı kıyafetler ' e sıcak bakamıyorum..

Az öz temiz olsun, benim olsun..

kötü niyetli görünmedi bana ama ben olsam teşekkür eder geçerdim..
almazdım yani...

niçin yalnış izlenim olsun, zaten seni enine boyuna araştıracaklar, bence ince bir düşünce var

kabul edip etmemek sana kalmış..

ben sadece "teşekkür ederdim ve çok ince düşüncelisiniz ama kabul edemem" derdim zaten o almak istemediğini anlar çok üstelemez anlayışla karşılar. İhtiyacı olan birine ver demen o an kafasında bir sürü soru işareti döndürür mesela acaba ben verdimde yanlış mı anladı acaba benim eşyalarıma ihityacı olmadığını mı söyledi acaba onu ezdiğimimi düşündü gibi ince fikirler üretebilir sen nasıl ince fikirliysen oda ince düşüne bilir belki bi anda düşünemedi ve iyi niyetle sana eşyalarını vermek istedi :34:

Son düzenleme:
Back
X