• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz nasıl davranırdınız?

10 güne kadar tatıle çıkıyoruz..
1 ay yokuz nerdeyse,çiçeklerim için anneme anahtar bırakmayı düşünüyorum busefer..

kaynanam yakın olsa,ona bırakırdım farketmez.

ıkısıde kurulan insan tarzı degıller

Kesinlikle vermem. Verenin kendi kararı elbette. Ama acı tecrübelerim oldu. Çalıştıgım dönem kayınvalideme vermiştik çok yoğun ve ağır bir iş de çalışıyordum işte gelirim yemek vs yaparım falan bende birşey demedim. Sonra bigün eve geldim işden baktım kayınvalide kızlarıyla beraber gelmiş kurulmuşlar. çamaşırlarını falan yıkamışlar. Bir kaşık yemek yok evde. Kimse bana yemek yapmaya mecbur değil tabiki ama bana yemek yaparım deyip anahtarı alıp akşamın kör vaktinde eve geldigimde hadi bi kızartma yapda yiyelim acımızdan öldük denirse işler değişir. Yıllarca bunu cektim anahtarımı geri alamadım :) Şimdi başka eve taşındık vermedim anahtar filan isteyen olsada vermem artık zaten. Maymun gözünü açtı.

10 güne kadar tatıle çıkıyoruz..
1 ay yokuz nerdeyse,çiçeklerim için anneme anahtar bırakmayı düşünüyorum busefer..

kaynanam yakın olsa,ona bırakırdım farketmez.

ıkısıde kurulan insan tarzı degıller

Canım ben de bırakabilirim. Mesele olmaz. Ama Evin düzenini misafire göre almadan evin içinde kalınması ayrı bir konu.. Sonuçta yatılı misafirde her yere bakılıyor..

Büyük konuşmayayım da şimdi mecbur kalmadığım sürece vermezdim.

Eltinize yada başka birine siz yokken anahtar verir miydiniz? Şehir dışında kayanvalideye gittiğinizde sizden evin anahtarını alıp, sizin evde kalmasına müsaade eder miydiniz? Bu arada kayınvalidemde söylediler.. Öncesinde ben oraya varmadan önce böyle bir planları olduğunu söylemediler.
bu sorunun belli bir cevabı yok, kişiden kişiye değişir radaki samimiyet derecesine göre, bu yaşa glmiş bir kadın olarak herhalde kime nasıl davranacağınızı siz kendiniz biliyorsunuzdur, yani ben öyle tahmin ettim.yanılıyor muyum?

bu sorunun belli bir cevabı yok, kişiden kişiye değişir radaki samimiyet derecesine göre, bu yaşa glmiş bir kadın olarak herhalde kime nasıl davranacağınızı siz kendiniz biliyorsunuzdur, yani ben öyle tahmin ettim.yanılıyor muyum?
Cok komiksin soylediklerim isine gelmeyince bana laf söyleyebilmek icin eski konuyu mu hortlattin. Bir de kac yasinda oldugumu nereden bildin.Gerçekten pskolojik sorunlarin var. Tedavi ol.

Cok komiksin soylediklerim isine gelmeyince bana laf söyleyebilmek icin eski konuyu mu hortlattin. Bir de kac yasinda oldugumu nereden bildin.Gerçekten pskolojik sorunlarin var. Tedavi ol.
:D DDDDD Allah seni de güldürsün emi...Çoktşk değerli yorumunuz için, takdir ediyorum sizi, kesinlikle insan ötesi yorumlarımlarınız var, cinsiyetçilik, hakaret hepsini içeriyor...Kişi kendini yansıtır, içinizi temizleyin ki dünyayı güzel görün...nereden çıktı sorunlusun sen deyip konuyla ilişkilendirmek, soru sormuşsunuz cevap verdim, teekkür etmelisiniz.

Bir daha emrivaki yaparlarsa musait degil evim . Ben varken her zaman beklerim, hatta beraber gezeriz ., dersiniz.

Samimiyete bagli olarak kalinabilir belki ama onceden haber verirlerse.

kendi annem dahil evimin anahtarini hickimseye vermem.

Evine bırak sen yokken, sen varken bile sen kapıyı açıp buyur etmedikçe girene hırsız deniyor. Ev senin kapısı belli sahibi belli. Mümkün değil vermezdim anneme babama dahi.

Yeni evlilerse yanliz takılmak istemiş olabilirler bu birazda sizin aranızdaki duruma bağlı. Arada sevgi sempatiklik varsa kardeşide arayip "abi biz şu tarihde izin aldık sizin oraya yolumuz düşüyor, ev müsaitse 2 gece sizde kalabilirmiyiz" derse bu durumda ben problem yapmam ama dediğim gibi arada gıcıklık olmicak

Yeni evliyken köyde kaldık ve kaynımda bize evlerinin anastarını verdi gidin bizim eve diye (evleneli bir kaç ay olmuştu hemde gezer gecede rahat vakit gecirirdik).

Artık kv mi yoksa eltim mi ona o fikri verdi bilmiyorum erkekler böyle ince düşünürmü. Şimdi siz yazinca düşündüm acaba eltimde bu duruma rahatsız olmus mudur diye:/

elti denen kadini hayatimda 3 defa gordum degil evimin anahtari,uzerine bile isemem faydasi olur diye oyle bir sevgi yani:))onun disinda ailem haric kimseye asla vermem,iyi anlasip anlasmamaya bagli degil

elti denen kadini hayatimda 3 defa gordum degil evimin anahtari,uzerine bile isemem faydasi olur diye oyle bir sevgi yani:))onun disinda ailem haric kimseye asla vermem,iyi anlasip anlasmamaya bagli degil
aaa bende benim eltiyi 3 defa gordum ve b.uma bile layik gormem

Back
X